• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel beraber olsun diyegim allah bilir şehirlerde uzaktır Sagol canım benim evi kaldırdım temizledim Yoruldum en kolay makarna açlıktan elim Ayağım titredi
Allah razı olsun canımm afiyet olsun en iyisimi yapmışsın makarna kurtarıcıdır:KK36:

Regen_ Regen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum :(

Regen_ Regen_ Cnm ya pazar gunune sozlestik ama pazar sabahtan 2.5 saatlik bir sehir disina gidecekmisz esimde cumartesi yap pozitif cikarsa gitmeyiz diyor 14-15 hazirna yumurtlama diyelim 27 haziran pozitif gorurmuyum :KK43:
12 yada 13. Gün oliyor canım en azndan cok silik bir cizgi görünür diye düsünüyorum esin dogru söylemis bebis varsa seyahate çıkmayın cumartesi sabah ilk idrarla yap bakalım😍🤗. Sen dün ovulasyon yapmıştın dimi bugün de yaptın mı

12 yada 13. Gün oliyor canım en azndan cok silik bir cizgi görünür diye düsünüyorum esin dogru söylemis bebis varsa seyahate çıkmayın cumartesi sabah ilk idrarla yap bakalım😍🤗. Sen dün ovulasyon yapmıştın dimi bugün de yaptın mı
Faha eve gecmedim cnm cumartesi yaparm bilgi veririm ins :)

Az kaldı kuzummm. İnşallah herşey çok güzel olcak. Kendini strese sokma olumsuz şeyler düşünüp..
Valla bilemiyprum ki şuanki durumumu kürtaj olalı 4 ay oldu korunmadıgım halde suanlıl bebis yok. Diğer hamileliğimi 3.5 aylık evliyken öğrwnmiştim korunmamıştım o zamanda hemen olmamıstı oda
5kurtajtan sonra 9 12 at suruyor yumurtaliklarin toparlanmasi bnde oyle oldu doktirumda oyle demosti

Kizlar bugün 24. günüm normal test yaptim cikmadi ovulasyon koyulasmaya baslamis bu normalmi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X