• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım sadece femera ve ovitrella iğne dünkü yaptığım normal gebelik testiydi bugünkü erken
Femerayı duymustum ben de etkisi olmus o zaman canım ben klomen kullanmistim ama etki etmedi. Yarn daha da belirgin olur sonra kan vermeye gidersin canım tekrar tebrik ederim 🤗😍

Merhabalar adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve beta değeri <2.0 çıktı doktor haftaya gel bir daha test yapalım dedi adet belirtileri yaşadım fakat olmadım lekelenme de olmadı şu an 3 gün gecikme oldu. Başına böyle birşey gelen oldu mu

Merhabalar adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve beta değeri <2.0 çıktı doktor haftaya gel bir daha test yapalım dedi adet belirtileri yaşadım fakat olmadım lekelenme de olmadı şu an 3 gün gecikme oldu. Başına böyle birşey gelen oldu mu
bende ayni durumdayim canim

Slm kızlar. Bugün rahim filmi çektirdim. Çekilirken hiç hissetmedim anesteziliydi fakat şuan çok ağrım var. Sizde de öyle olmuş muydu? Tüplerimden biri kapalıymış ve rahim Y şeklinde gibi birşey dedi sanırım anestezi etkisiyle tam anlayamadım. Bu hamile kalmaya engel değil tek tüple hamile kalan çok insan var dedi ve şekli içinde hamile kaldıktan birkaç ay sonra düşük olmasın diye dikiş atarız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Canım benim de birkaç gün hafif ağrı ve kanama olmuştu, rahimde perde mi var y şeklinde mi ikisi farklı şeyler diye biliyorum

Back
X