• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlarım size birşey sormak istiyorum ovulasyon testi ile hamile kalanlar yumurtlamada pik görünce ilişki oluyor ya ilişkiden sonra ovu testi hep pik gören oldu mu kimi ovu testiyle hamileliğini öğrenenlerde var benim yumurtlamam 27 haziranda başladı halada çift çizgi bi dün ve bugun yapamadım ovu bu akşam yapıcam ama 6 tedttedr çift çizgi hepsi pik
Ama sonra çatlayıp silikleşmesi gerekiyor. Eğer çatlamazsa koyu kalır. Ovulasyon testininhamilelikte koyulaşması bu silikleşme olduktan sonra tekrar koyulaşıyor sanırım.

Ama sonra çatlayıp silikleşmesi gerekiyor. Eğer çatlamazsa koyu kalır. Ovulasyon testininhamilelikte koyulaşması bu silikleşme olduktan sonra tekrar koyulaşıyor sanırım.
Şöyle göstereyim size daha iyi olur yorumlarmısınız :)
IMG_20200704_193650.webp

Az kalmış canım senin 😍🤗 güzel haberi ilk senden alalım inşallah :dua:
Ayy inşallah. Kendimi dinlemiyorum. Artık nasipse olur. Hayırla gelsin bebişlerimiz. Süt kokan minnoş bir yavru istiyorum.

Sende durumlar nasıl. Bat ne zaman.
Biz de tüp bebek icin gittik doktora hemen başlamadı tüp bebeğe bu ay da femara kullanalım dedi icmeye başladım bakalım sonra yumurta kontrolune gidicem 🐣 ne kadar büyümüsler bakacak 😍 bat 30 temmuza sarktı inşallah gelmezde minik bebeğime kavuşurum ben de 🤱🏻💕

Kizlar benim ilk defa basima gelen bisey var. 1 haftaya yakin bas donmesi, mide bulantisi, ter basmasi ve titreme yasiyorum. Ilk gun bildiginiz kriz gecirdim adettendir diye dusundum cok takilmadim. 2 gun gecmeyince doktoru aradim kan testi yaptir dedi pazartesi sonuc cikicak. Vitamin eksikligi, demir eksikligi, guatr vb seylere bakiyorlar. Adetim bitti ve ayni seyler devam ediyor bide ustune karnima agrilar giriyor. Adet gormesem hamileyim diyecektim ama o da degil test yaptim iki kere bildiginiz bembeyaz yani... yinede dusunmuyor degilim acaba hamilelik varmi diye 🤔🤔🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Kizlar benim ilk defa basima gelen bisey var. 1 haftaya yakin bas donmesi, mide bulantisi, ter basmasi ve titreme yasiyorum. Ilk gun bildiginiz kriz gecirdim adettendir diye dusundum cok takilmadim. 2 gun gecmeyince doktoru aradim kan testi yaptir dedi pazartesi sonuc cikicak. Vitamin eksikligi, demir eksikligi, guatr vb seylere bakiyorlar. Adetim bitti ve ayni seyler devam ediyor bide ustune karnima agrilar giriyor. Adet gormesem hamileyim diyecektim ama o da degil test yaptim iki kere bildiginiz bembeyaz yani... yinede dusunmuyor degilim acaba hamilelik varmi diye 🤔🤔🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
İnşallah vardır, adet görüp hamıle kalanlar yok deil.. Okudum bi kaç kez burada..

Ay kızlar hala silik ya 14.günüm

Eklentiler

• 3C5953E1-E88F-4BA3-AD97-9E032E070AFD.webp
    3C5953E1-E88F-4BA3-AD97-9E032E070AFD.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 7A502158-89C8-41A8-8887-08DE5A1F6769.webp
    7A502158-89C8-41A8-8887-08DE5A1F6769.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın kızlaaarr❤️

Back
X