• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak
Ne yazmıştın canım bazen mesajlar üst üstte gelince araya kaynıyor

🥺

kizlar bana uyguna ovulasyon testi satan biyer soylermsnz

yumurta akı gibi demişsiniz ya benim bugün öule bişey oldu tuvalete gittiğimde iki kez şeffaf böyle akışkan afedersiniz ama :KK48:
evet canım aynen öyle dün benim öyle geldi bugün çatlama oldu

Hosgeldin kuzum benim 🤗 laboquick mi canim bunlarin markası, laboquickse tam koyulaşma olması lazımdı
yok kuzucum surelab bende bugün koyulaşma olur diye bekliyodum baktım silikleşti

bugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak

🥺
bakalım bende hep 2 3 günde bir değerlendiriyodum tutmadı bu ay ovulaston testi aldım nolcak

Dun pik olmus markadan dolayi canim bugun catlama dunu ins degerlendirmissindir bugun ve yarinuda degerlendir es gecme
değerlendirdik dün de bakalım bu aksam da değerlendirirz İnşallh gelir bebişş

Surelabi bilmiyorum canım belki tam koyulasmadan çatlıyordur, ne yaptınız duzenli degerlendiriyor musunuz bu ay
büyük ihtimal öyle kuzum dün de değerlendirmiştik zaten bugünde değerlendircez bakalım 😊

🥺
Umutsuzluğa kapınma hemen canım birde Ovulasyon testi ile dene

büyük ihtimal öyle kuzum dün de değerlendirmiştik zaten bugünde değerlendircez bakalım 😊
Insallah tutar canım 🤲 Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim 🙏

Insallah tutar canım 🤲 Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim 🙏
canımm inan buna sevindim bile yazamıyorum ama en azından başka bi sıkıntı yok. Tez zaman da sağlıklı şekilde hamile kalırız inşallah. Rabbim umutlarımızı yitirmemize izin vermesinn

Back
X