- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Planlıdır o olmaması için bir çok seçenek var hangisini yapmış iyi sen korunma hamile kal sonra süpriz oldu hadi oradan yaKızlar günaydın ☀
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın istemezken hamile kaldığını öğrendim. Hatta onun tabiri ‘bize sürpriz oldu planlı bişey değildi’
Ne desem bilmiyorum, dün akşamdan beri beynim durmuş vaziyette, nasıl oluyor ya böyle istemezken sürpriz hamilelik?? Biri bana açıklasın şunu. Biz burda kendimizi paralarken nasıl oluyor yani
Kuzum gebesin hemen git keseyi gör o kadar koyu ki kese bile görünür bence
Canım bildiğin gebesin ben de pcos var cok daha az belirgin cizgiyle öğrendim hamileliğiBir doktora gitmende fayda var simdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
gebelik var gözüküyo kuzum
Hayır sen hamileydin en son onu soruyorum canım kalp atısını falan duymuştun ben düşük yapınca ayrıldım topiktenEvet canım şubatta 7 haftalık bebeğim düşmüştü
<1.20 yazıyodu kuzum 14. Gün 48 çıktı
ahh canımm cok iyi biliyorum o duyguyu suan bende yasıyorum. Hamileyim cok sukur ama diken üstündeyim sevinemiyorum bi kaybım var. Cok net var kuzumsöyleyen 3. Kişisin inşallah dediğiniz gibidir biraz daha beklemek istiyorum sanırım ocak ayındaki aşılamadan sonra kimyasal olmasından kaynaklıdeğerlerim katlanarak yükselmemişti
Ovulasyon testi mi yaptığınız hamilelik testi mi?Canım benim boş gebelikti 26 haziranda kanamam başladı bence düşmüştür o zamana kadar bide ay ortsında ovulasyon testi yaptıgımda silik çıkmıstı eğer suanki gibi beta varsa ovulasyon daha koyu cıkardı diye düşünüyorum. Senin ne kadardı düşüğün
yok canim.oyle totem yaptm takvim.olustrdm ilk gebeligmde hapy mom.yukleym dedm hamile degldm ama yukledm o ay hamile kaldmcanım çıktı mı sende de gebelik takvimi eklemişsin
adetemi 10gun kizben gerideyim baya 10 günüm var daha bence bekleyin 6 çok erken
hayırlı olsun..Minnakkurabiyelerden ovulasyon testi almış mıydınız?Kızlar buğün kan verdim ve sonucum 142.8 çıktı çok şükür hamileriyim ❤
hayirli olsun saglikla helsn insalalh. yumurtlamanin kacinci gununde kan verdinKızlar buğün kan verdim ve sonucum 142.8 çıktı çok şükür hamileriyim ❤
Canımm hayırlı olsun sırf seni merakıma baktım siteye bugün bu saatte çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallahKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Teşekkür ederim evet almıştımhayırlı olsun..Minnakkurabiyelerden ovulasyon testi almış mıydınız?
Çok teşekkür ederim canım 18 günde verdimhayirli olsun saglikla helsn insalalh. yumurtlamanin kacinci gununde kan verdin
Ben variimkizlar bat gunu 6 -7agustos olan varmi
ovulasyon takibi yaptnmi canimBen variim
Hee çok şükür kuzum duruyo benimle minnoşHayır sen hamileydin en son onu soruyorum canım kalp atısını falan duymuştun ben düşük yapınca ayrıldım topikten
Ben aşılama yapmadım canım yumurtlamadan sonrayı saydımİgneyi vuruldugunuz gunu sayarak mi 13. Negatifti. Benimde dun 13. Gun ve bugun 14. Gun asiri asiri silik ikinci cizgi cikti var mi yok mu derecesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?