- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
İnşallah ya öyle miydi böyle miydi ay aksırdım of tıksırdım bu belirti mi diye diye kafayı yemek istemiyorum artık öyle bi gümbür gümbür belli olsun ki hiç şüphemiz kalmasın inşallah bu ayAynen öyle canımm inşallah belirsizlikler yaşamadan öğreniriz hamileliğimizi
Cok saglikli bi yontem degil o canim ya. Cok fazla oyle hamile kalan varKızlar bir şey sorucam geri çekilme yöntemiyle hamile kalan duydunuz mu etraftan? Forumda çok var da
Kurban olayım o zaman ben böyle yöntemeCok saglikli bi yontem degil o canim ya. Cok fazla oyle hamile kalan var
Evet ya. Test yapalım anında kırmızı çizgi çıksınİnşallah ya öyle miydi böyle miydi ay aksırdım of tıksırdım bu belirti mi diye diye kafayı yemek istemiyorum artık öyle bi gümbür gümbür belli olsun ki hiç şüphemiz kalmasın inşallah bu ay
Elfu elfi aminEvet ya. Test yapalım anında kırmızı çizgi çıksınregl gecikip bizi sinirlendirmesin gecikiyosa hamile olalım
Kalan da var kalmayan da aslında ama o yöntemi pek korunma yöntemi olarak kabul etmiyolar. Prezervatif+dogum kontrol hapıyla hamile kalan bile varKurban olayım o zaman ben böyle yöntemeBiz istiyoruz olmuyor geri çekilmeyle nasıl oluyor ya çok garip
Cidden Allah beklemeyene veriyo galiba.......Kalan da var kalmayan da aslında ama o yöntemi pek korunma yöntemi olarak kabul etmiyolar. Prezervatif+dogum kontrol hapıyla hamile kalan bile var
Bende öyle diyodum Allah istemeyene veriyo. Hani derler ya neyi cok istersen onunla imtihan olursun ben bu söze dibine kadar katılıyorum. Biz cok istiyoruz o yüzden imtihan oluyorzCidden Allah beklemeyene veriyo galiba.......
E madem öyle ben ilk zamanlar hiç istemiyodum ayy Allah korusun falan diyodum o zaman neden olmadıBende öyle diyodum Allah istemeyene veriyo. Hani derler ya neyi cok istersen onunla imtihan olursun ben bu söze dibine kadar katılıyorum. Biz cok istiyoruz o yüzden imtihan oluyorz
Yeterince isteyememişsin hahaha nasıl korunuyodunE madem öyle ben ilk zamanlar hiç istemiyodum ayy Allah korusun falan diyodum o zaman neden olmadı
Iste hepimizin sorunu o istiyoruz ya ondan olmuyoKurban olayım o zaman ben böyle yöntemeBiz istiyoruz olmuyor geri çekilmeyle nasıl oluyor ya çok garip
Evet gebelik varsa bunu bir kenara not alıyoruzEvlendiğimizden beri benimle ilgisi y ok hatta ben uyurken ona eşime yaklaşıyorsam o iter aramıza gelir, çok fena gerçekten, ama 2 gündür nere gitsem dibimde, hayırlısı gercekten, eğer bebek varsa ve bunu ilk o hissetiyse gerçekten çok şaşırırım
Aslına bakarsanız ben son 4-5 aydır ciddi ciddi istiyorum 3 senem bitti o zamana kadar ilk başlarda aman Allah korusun sonrasında olsa iyi olurdu ama salla kafasındaydım. Tabi geri çekilmeyle korunuyoduk. Ama hiçbi şey olmadı kimyasal falan bile :)Iste hepimizin sorunu o istiyoruz ya ondan olmuyoistemesek kesin olur. Yada amaan olcaksa olsun olmuyosa da olmasin falan desek yine olur
Okul iş vs yoksa evlendiğin günden itibaren başlayacaksın çalışmalara artık bunu anladım :))Ben 4 gun sonra 25 yasinda olcam 2.5 senelik evliyiz. 6 7 ay geri cekme yontemiyle korunduk sonra 1 seneye yakın dogum kontrol hapi kullandim. Simdi 1 senedir ugrasiyoruz olmuyo
Sesli sesli güldüm canım ya çok yaşaKurban olayım o zaman ben böyle yöntemeBiz istiyoruz olmuyor geri çekilmeyle nasıl oluyor ya çok garip
Bende 1 kere kimyasal gebelik oldu galiba gittigom doktor galiba cocuk dusurmussun dedi banaAslına bakarsanız ben son 4-5 aydır ciddi ciddi istiyorum 3 senem bitti o zamana kadar ilk başlarda aman Allah korusun sonrasında olsa iyi olurdu ama salla kafasındaydım. Tabi geri çekilmeyle korunuyoduk. Ama hiçbi şey olmadı kimyasal falan bile :)
En güzel sonuç beklemek olacak canım az sabirsuan okuyorum çok varmış gerçekten, yani benim bat a daha var ama normalde 5 idi ama 16 sı yumurtaladım sanırım öne geldiAzze ,belirti olarakta suan sadecesol kasık ağrısı ve ayak üşümesi var, kışın bile çorap giymeyen ben suan 2 cift corap bi patikleyim, bilemiyorum altan bilemiyorum
Ben de daha yeni gittim bana onu bile demedi 0 aksiyon yani 3 senede :)Bende 1 kere kimyasal gebelik oldu galiba gittigom doktor galiba cocuk dusurmussun dedi banakomedi gibi kurtajlik falan bisey yok icerisi tertemix dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?