Olabilir stres prolaktini yukseltiyor..Nasıl stressiz olacaksakYumurtlama gununu biliyor muydun kac gun gecti
O zaman bence hala umut var, idrar testlerin negatif çıkıyorsa ya gec dollenme oldu ya da stresten geciktiTestim bitmişti bu ay yakalayamadım yumurtlamayı
Ama ocaktan beri yapıyordum hep aynı günler oldu, önceki aylara göre varsayım yaparsak bugün 15. yada 16. Gün olması lazım yumurtlamadan.
Normalde yumurtlamadan sonra 12. Gün regl oluyordum ben döngüm kısa zaten.
O zaman bence hala umut var, idrar testlerin negatif çıkıyorsa ya gec dollenme oldu ya da stresten geciktiBir de bazen gebelik oncesi döngüde gecikme olur rahim hazırlanıyor derler, benim de başıma gelmişti, insallah yakinda kavusursun bebeğine Ben de onumuzdeki ay teste baslamayi düşünüyorum
Beyazları 7.5 tl ye aldım öbürünü 5 tl ye aldımHangi gebelik testiyle koyulaşmayı gördünüz normal kaset testlerden mi yoksa daha iyi marka bişey mi ona göre alalım?
Aynen silik çıkmış anlamadim valla canım ki suan senin betanın daha yüksek olmsı gerekiyorGünaydın hanımlar. Bugün erken gebelik testi vardı elimde yapim bense kalsın hatıra die dedim. Lakin gelde görün görüntüyü. Normal testte daha netti çizgi benceyani demem o ki erken gebelik testi pişmanlıktır almayın.
Ya bilmiyorum kafam karıştı. 2 gün sonra yine bakarım kana olmadı anlarızAynen silik çıkmış anlamadim valla canım ki suan senin betanın daha yüksek olmsı gerekiyor
hoşgeldin aramızaAnne baba olmayı isteyen herkese Allah nasip etsin gerçekten muazzam birşey 2 evladım var 3. Eşim istiyor ilk defa korunmadik hayırlısi artık virusten korkuyorum çocuklarla ev hapsindeyiz zaten iyice bunaldim nasıl vakit geçiyor çalışan çoğunlukta mi
Hoşgeldin canım. Beklenen adet tarihin ne?Merhaba beni de ekler misiniz? Adet baslangici 8 Nisan benim de ovulosyon test takibi yapıyorum dün 15. gün catlamayi gordum. Şimdi bekliyorum. İnşallah Rabbim nasip eder. isteyen tüm anne aday adaylarına inşallah
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar
Testler farklı mıydı kuzum?Günaydın hanımlar. Bugün erken gebelik testi vardı elimde yapim bense kalsın hatıra die dedim. Lakin gelde görün görüntüyü. Normal testte daha netti çizgi benceyani demem o ki erken gebelik testi pişmanlıktır almayın.
Hala gelmedi mi şaka gibiGünaydın kızlar 2 gün geçti reglim hala olmadım en son Aralık ayında böyle olmuştu prolaktin yüksekti acaba ondan mı oldu.
Hala gelmezse pazartesi tekrar test alıp yapayım bari.
Bu gidişle Mayıs ayında regl olamicam hazirana atlayacağım herhalde
Senin bat ne zamandı canımMerhaba güzel hanımlar. Yumurtlamadan sonraki gunlerde ne gibi belirtiler oldu sizlerde acaba paylaşır mısınız gün gün şimdiden teşekkür ederim
Canım selam seninde mi prolaktin sorunun varGünaydın kızlar 2 gün geçti reglim hala olmadım en son Aralık ayında böyle olmuştu prolaktin yüksekti acaba ondan mı oldu.
Hala gelmezse pazartesi tekrar test alıp yapayım bari.
Bu gidişle Mayıs ayında regl olamicam hazirana atlayacağım herhalde
Olsun canımm hemen düşmeyebiliyo sisteme. Sen nasılsıl nasıl gidiyo?Kizlar gunaydin. Size sonuclarimi yazacaktim ama malesef cikmadi sonuclarim. Sistemde gorunmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?