Yaa göreceksin inşallah kuzumEki Görüntüle 2686421
İğnenin 7. Günü ovülasyon yaptım sırf nasıl çıkacak die merak ettim. Ne güzel görünüyor. Keşke gebelik testinde de böyle görebilsem
Yaa dedim sana hamilesin diye
Sende bir haller var kuzum ama anlayamadım gelmezse doktora gidersin bat 9 eylül mübenim kahve akıntı bugün kesildi gelen giden bişi yok@fk99 eczhnm oblomov21 @severenim15 karadenizkizi1982
Ay keşke öyle bir şey olsa ama ben test yaptım dün negatiiiifBu listeye seninleeczhnm da ekleyeceğiz inşallah batlarınız yakın
Diğer bata birlikte inşallahBakalım kuzum benim bu ay biraz zor ama inşallah diğer bata
Yap canım ne olduğunu anlarız sonrada normal test yaparsınKızlar adetime 4 gun var ..elimde sadece ovulasyon testi var yapsam , birşeyler çıkar mi sizce .. bu arada hiçbir belirti yok birşey hissetmiyorum ..
Yani bu kadar morluk olunca ne biliyim gerilmiyor deil insan.Canım ben geçen doktora gittiğimde bi kadınla birlikte bekliyorduk o da kan sulandırıcı iğne kullanıyormuş onun da morlukları vardı bana gösterdi hatta doktora onu göstermeye gelmişti. Bu arada evet kese ve kalp atışı duyulana kadar malesef her şey değişebiliyor ilk haftalar çok riskli
Kızlar kör olmadığımı orda o pembe çizginin var olduğunı söyleyin bana. Gözlerim oyun mu oynuyor bana??!!!
Takvim 10 u gösteriyo canım valla evet var bi saçmalık ama hayrolsun, regl sonrası gideceğim hemenSende bir haller var kuzum ama anlayamadım gelmezse doktora gidersin bat 9 eylül mü
İnşallah güze haberler duyarsın canımHayırlısıyla en kısa sürede yaşarsın inşallah kuzu. Ben henüz bilmediğimden çok anlayamıyorum ne yazık ki. İnşallah kan testi sonucu da hayırlı yönde çıkar da nasıl davranacağıma karar verebilirim. Şu an sersem gibiyim. Test doğru mu değil mi kanda çıkacak mı çıköayacak mı ne hissedeceğimi bilemedim.
son ovu. Testim bunda kullanayım bari..Yap canım ne olduğunu anlarız sonrada normal test yaparsın
Sperm testini develtte mi özelde mi vemiştinizEşimin sperm testi icin sorun gözükmüyor sayı iyi demişti..Nasip ya heycanlı bi sekilde bekliyorum. . Kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun?
Hayırlısıyla inşallah canım
Sağlikla kucağina almayi nasip etsin kuzumKızlar bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım
İlişkiden sonra ters yattım yumurtlama gününde
Uzanırken içimden hep “Alanda sensin verende sensin sen bize hayırlı sağlıklı evlat nasip et Allahım “ diye dua ettim derin derin nefesler aldım gözlerimi kapattım ve sadece bu duama odaklandım ve bunu her ezan okunuşunda tekrarladımonun dışında c-life macun kullandım ama düzensiz kullandım 4 kaşık anca yedim kaplıcaya gittim geçen ay + doktora gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi 3 tane onu da kullanmıştım birinden biri vesile oldu Allah’ın izniyle de testte sonunda o çizgiyi gördüm . İnşallah
İnşallah en kısa zamanda sizlerede nasip olur ❤
eczhnm
minseo
M -Murphy
@Ebruseyda
@Sohrabb
karadenizkizi1982
@fiona13
Regen_
İsimini etiket yapmayı unuttuğum varsa kusura bakmasın
Özelde verdik canımSperm testini develtte mi özelde mi vemiştiniz
Çok nadir kasık ağrısı oluyor ama rahatsiz edici boyutta değil.. Göğüsümün dün bitanesinde ara ara batma oldu ama o normal zamanda da oluyor bende..onun dışında hic bi fark hissetmiyorum kendimdeYa merak ettim sende de çok kasık ağrısı oluyor mu. Göğüslerde sızı falan
Sabah erken verırsenız oglen alırsınızBayanlar, selam.
sorum şu olacak.
sperm testlerini develtte hemen yapıyorlar mı? Yoksa gidildiğinde gün verip gönderiyorlar mı?
Bat günümüz aynı ama böyle çıkıp iki gün kala tekrar edenlerde olumlu sonuç çıkıyor bazılarında bat günü tekrarla ıstersen canımBat 11 Eylül ..
Ovulasyon testi yaptım gayet silik çıktı .. birşeyler olsaydi bence koyu çıkardı yani adet günü kırmızıları beklemekten baska birşey kalmadı...Eki Görüntüle 2686539
Özelde verdik canım
Çok nadir kasık ağrısı oluyor ama rahatsiz edici boyutta değil.. Göğüsümün dün bitanesinde ara ara batma oldu ama o normal zamanda da oluyor bende..onun dışında hic bi fark hissetmiyorum kendimde
Aaaa..ikisini de ayni anda mi vurdun..ignenin ertesi gün cok fazla kasık ağrım batmam oldu akıntı geldi falan...ama gün gün azaldı nadirlesti... sen yumurta gelistirici olarak ne kullandın kaç gün günde kac defaYa bana 2 tane birden verdi çatlatma iğnesi. Onun etkisindemidir nedir kasık ağrım çok oluyor. Göğüslerim de hassas baya. Biraz dengemi bozdu benim.
Senin yumurta boyutun mu küçüktü acaba kuzum neden 2Ya bana 2 tane birden verdi çatlatma iğnesi. Onun etkisindemidir nedir kasık ağrım çok oluyor. Göğüslerim de hassas baya. Biraz dengemi bozdu benim.
Yok canım artık günümün geçmesini bekleyeceğim , Rabbim hepimize hayrlisini versinBat günümüz aynı ama böyle çıkıp iki gün kala tekrar edenlerde olumlu sonuç çıkıyor bazılarında bat günü tekrarla ıstersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?