Aynen testin ismi değişti amaYaa göreceksin inşallah kuzum❤
Yaa dedim sana hamilesin diyedünkü test bozuktu canısı bu testin ismine de çok laf ettik ama iyiymiş aslında
Sende bir haller var kuzum ama anlayamadım gelmezse doktora gidersin bat 9 eylül mü
Fazlası toksik etki yapıyor canım evet zararlı ama mutlaka bakılması gereken bi hormon D vitamini aslında vücutta hormon olarak bulunan bişey vitamin dense de hatta D vitamini kısırlığa diye bile bişey varmışBen daha hiç d vitaminine baktırmadım, kimse de soylemedı hıc, acaba kendım ilac alıp kullansam sıkıntı olur mu ki? Fazlası zararlı mı?
Geçmiş olsun canımSelam kızlar az önce rahîm filmi mi çektirdim. Çok şükür rahat geçti. Rahimde ufak tefek yapışıklık lar var dedi ama önemli değil dedi tüplerde sıkıntı yokmuş şimdi kendi doktoruma da gostercem. İnşallah gebeliği etkileyecek şekilde değildir
Haklısın kuzum benim 7.5 çıktı aşırı düşükCanım onu düzeltmen lazım bence düzenli kullan çünkü D vit hamile kalmak için çok önemli benim 17 çıktı hamilelik için 60 olması gerekliymiş
Kesinlikle kullan canım damla mı verdi sana da bana ampül ile damla verdiHaklısın kuzum benim 7.5 çıktı aşırı düşükyine başladım şuan düzenli kullanıcam bakalım
gercrkten bi el atmam lazım artık yaBatları gecenler, haber vermeyenler epey birikmişAzze
Bu arada benım eskı bat sılınmemıs, yenisi aşagıda duruyor
size yemin ediyorum diğer topikle dahi ilgilenemiyorum. Sürekli uyuyarak geciyp günüm. Uyanınca da ev isi yemek oluyo. Gecici bi dönem suan ama. Tıparlanmam lazım :)Bencede katılıyorum :)Azze duyuyor musun bizi :)
Yaaa o zaman baktırayım ona da saglık ocagı bakıyor mu?Fazlası toksik etki yapıyor canım evet zararlı ama mutlaka bakılması gereken bi hormon D vitamini aslında vücutta hormon olarak bulunan bişey vitamin dense de hatta D vitamini kısırlığa diye bile bişey varmış
Evet buna daha once hıc baktırmamıstım, bu gıttıgımde senden istenmeyen seylere bakalım dedı, d vıtamını ıstemedı, adetın 2.gunu gıdıcem hatırlatayım ona da, saglık ocagı bakıyor mu acaba? Hemen baktırsam merka ettım ben sımdıSohrab kuzum sen de baktırsana benden tüp bebek doktoru istemişti, özele gidiyorsun ya artık orda veya normal hastanede de baktırabilirsin,.
size yemin ediyorum diğer topikle dahi ilgilenemiyorum. Sürekli uyuyarak geciyp günüm. Uyanınca da ev isi yemek oluyo. Gecici bi dönem suan ama. Tıparlanmam lazım :)
Özletıyosun kendını de ayrıcagercrkten bi el atmam lazım artık ya
inşallah canımm . Cok bosladıgımın farkındayım. Sizlerle sohbeti cok özlddimAh bilirim o zamanları canım :) inş toparlanırsın hemen:)
Ben de cok özledim sizle sohbet etmeyi. Valla hic bi topik sizin gibi olamaz :)Özletıyosun kendını de ayrıca ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?