- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
Allah razı olsun cnm. Tez zaman da bebeişlerinize kavuşun. Önce sağlık gerisi hallolur inanın sadece zamanı değildir yda hayırlı deildir.Ne güzel kalplisin canımbizim de duamız seninle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnm. Tez zaman da bebeişlerinize kavuşun. Önce sağlık gerisi hallolur inanın sadece zamanı değildir yda hayırlı deildir.Ne güzel kalplisin canımbizim de duamız seninle
![]()
Allah razı olsun cnm Aminn. Gönlüne göre versinAllah şifa versin inşallah canım❤
Rabbim şafi ismiyle şifa versin annene babana tez vakitte inşallah kuzum. O yüzün hep gülsün. Bebeginde saglıcakla annesina babasına kavussunEdiyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.
Oy Allah razı olsun cnm. Gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin.Rabbim şafi ismiyle şifa versin annene babana tez vakitte inşallah kuzum. O yüzün hep gülsün. Bebeginde saglıcakla annesina babasına kavussun
Oyle canım hic bir sey vaktinden önce gerçekleşmez bazen biz kullar sabırsızlanıyoruz olsun hemen diyoruz ama en güzelini en iyi vakitte vericektir RabbimAllah razı olsun cnm. Tez zaman da bebeişlerinize kavuşun. Önce sağlık gerisi hallolur inanın sadece zamanı değildir yda hayırlı deildir.
Aminn inşallah hepimiz için.Kızlar yavas yavas nisanın sonuna yaklaşıyoruz. Mayıs ayı hepimiz icin cok güzel bi ay olsun.![]()
Sende bebeginin kalp atısını duyarsın pıt pıt ne güzelAminn inşallah hepimiz için.
Ayy inşallah duymayana kdr emin olamayacam ssnki hamile olduğuma. Hala ilk teki korku kalp atımı için gittm boş kese olduğunu öğrendim.Sende bebeginin kalp atısını duyarsın pıt pıt ne güzel![]()
![]()
İnsallah canımKızlar yavas yavas nisanın sonuna yaklaşıyoruz. Mayıs ayı hepimiz icin cok güzel bi ay olsun.![]()
Sus kız nazar değdirmeBende oluyo ama maşallah eşime hiçbişey işlemiyo![]()
Kuzum o korku bendede olur kesin. Bi kere kayıp yasadık ya. Ama güzel düşün tekrar aynı seyi yasamıcaksın. Bi bedende iki kalp atcak annesiAyy inşallah duymayana kdr emin olamayacam ssnki hamile olduğuma. Hala ilk teki korku kalp atımı için gittm boş kese olduğunu öğrendim.![]()
regl de olabilir hamilelikte cok umitlenmek istemiyorumİnsallah canımsenin de az kaldı var mı belirtin falan
![]()
Regle yakın yapasım gelmiyo ya işim bitiyo yaSus kız nazar değdirme![]()
Hamileliktir insallahregl de olabilir hamilelikte cok umitlenmek istemiyorum![]()
ah deli gibi bekliyorum ama. Aynı belirtiler olup adet oldugumu da bildigim icin sesimi cıkaramıyom kuzum.Hamileliktir insallahcok kaptirmamak lazım sonra üzülüyoruz iyi yapıyorsun hic beklemiyordum dersin
![]()
İnşAllah. Ama ilk gebelik ler genelde sorunlu oluyor hep çevremde yengem ve 3 arkadaşım dahil ilk gebelik ler problemli idiKuzum o korku bendede olur kesin. Bi kere kayıp yasadık ya. Ama güzel düşün tekrar aynı seyi yasamıcaksın. Bi bedende iki kalp atcak annesi![]()
Geçen ayy var ya iki haftaa deliye dönmüştüm. Sürekli bi belirti arama falan gerçekten insanı yoran bi durum. Bi de sonu hüsran olduah deli gibi bekliyorum ama. Aynı belirtiler olup adet oldugumu da bildigim icin sesimi cıkaramıyom kuzum.
Benim doktorumda öyle dedi bana. İlk gebeliklerde bu oluyo cevrende de vardır dedi. Tesellimizde o canım. Sen içini ferah tut.İnşAllah. Ama ilk gebelik ler genelde sorunlu oluyor hep çevremde yengem ve 3 arkadaşım dahil ilk gebelik ler problemli idi
regl olcaksa bile insan belirti olunca seviniyo reglye kadar bi umutGeçen ayy var ya iki haftaa deliye dönmüştüm. Sürekli bi belirti arama falan gerçekten insanı yoran bi durum. Bi de sonu hüsran olduinşallah bu seferr sağlıı bebeklere kavusuruZ
![]()