- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 30
İnşallah canım ya bel agrısı korkutuyor işteHayirlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, hormonların fazla salgılanmaya başladı ondandır bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya bel agrısı korkutuyor işteHayirlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, hormonların fazla salgılanmaya başladı ondandır bence
Yaaaaa yeni gebemiz mi varKızlar yazamadım kusura bakmayın iftar saatine denk geldi yemek bulaşık falan fırsatım olmadı. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız darısı bekleyenlerin başına.![]()
İnşaallah hamilesindir canımDokununca acı hep var ama bazen yürürken bile çok acıyor o her zaman olmuyor. İnşallah hamileliktir canım ya dua et :)
Doktora ne zaman gidiceksin fazla geciktirmeden git canım daha önceki korkundan dolayı tedbirli olmakta fayda var. Çok mecbur kalmadıkça ayağa kalkma uzanarak gecir esin yardımcı olsunİnşallah canım ya bel agrısı korkutuyor işte
Çok teşekkür ederimYaaaaa yeni gebemiz mi varTebrik ederimmmm harika bir haber daha
Darısı başımıza
![]()
tamam canım ekliyorum
Reglim biteli 2 gün oldu ama alsam faydasi olur mu acabaYanlış bilmiyorsam adet bitiminden sonra 15 gün sabah akşam. 1 su bardağının yarısı çakşır suyu yarısı su olacak sekilde
Benim de 4 gün oldu biteli. En azından yumurtlama gününe kadar kullanayım diyorum. Yumurtaları gelistiriyormus faydası olur herhaldeReglim biteli 2 gün oldu ama alsam faydasi olur mu acaba
İnşallah canım. Şu mübarek günlerde Rabbim gönlümüzün muradını verir inşallahBenim de 24 mayıs, inşallah son adetimizdir![]()
Hoşbuldum canım. Rabbim cümlemize nasip etsin anne olma duygusunuHoşgeldin canım aramızaa
Yarından sonra gidicem canım hastaneye inşallah iyidir adetime 2 gün varken test yaptırdım 5.1 çıktı değerim adetten 2 gün sonra tekrar yaptırdım 59.3 çıktı bir daha yaptırmadım testte koyulugu takip ettim baya koyulaştı bakalım hayırlısı inşallahDoktora ne zaman gidiceksin fazla geciktirmeden git canım daha önceki korkundan dolayı tedbirli olmakta fayda var. Çok mecbur kalmadıkça ayağa kalkma uzanarak gecir esin yardımcı olsun
Ay bakayım o zaman bende inşallah etki ederBenim de 4 gün oldu biteli. En azından yumurtlama gününe kadar kullanayım diyorum. Yumurtaları gelistiriyormus faydası olur herhalde
İnşallah ben de umutluyum bu sudanAy bakayım o zaman bende inşallah etki eder![]()
Canım hayırlı olsun kaç gün geçti adetin kan verdin miKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
İnşallah canıımmHoşbuldum canım. Rabbim cümlemize nasip etsin anne olma duygusunu