Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda üst üste yapmak spermleri kalitesizlestiriyor ondan olabilir canım hele de eşte sorun varsa hareketlilik vs ust uste yapmamk lazım
Diğer hamile kaldığımda ama 1 hafta üst üste yapınca hamile kalmıştım ama.

Amin canım, ederim tabi 😊

Hesaplarıma göre bugün 4+4 olması lazım haftaya giderim Allah nasip ederse doktora
.
Anladim canim darisi bize insallah 🤲🏻

Evet ya tesadüf mü bilmiyorum da bana da öyle denk geldi geçen burda bir arkadaş da yazmıştı 🙄

Bende hergün yapıyorum. Ama İleri hareketlilikte de tutarmı ki acaba🙄 bu seferde olmazsa gün aşırı deneyeyim en iyisi
gün aşırır da denemiştim bir ay,adet oldugum gune gore yumurtlamayı hesapladım tam yumurtlama gününde ilşiki yoktu,artık neyapacagımı şaşırdım.

Aslinda üst üste yapmak spermleri kalitesizlestiriyor ondan olabilir canım hele de eşte sorun varsa hareketlilik vs ust uste yapmamk lazım
pik günüve çatlama günü yapınca işte 2 günden sonrakiyaptıklarımızdan şüphelyim,2 gun yapıp bırakyım olmazsa bu ay da,bi de böyle deneyim

Bir koşu gittim erken gebelik testi aldım geçenki yanlış testten sonra eşim inanamadi çünkü 😅

Binlerce şükür Rabbim isteyen herkese versin bu grupta hamiş olmayan kalmasın 😍 🤲
Canımm hayır olsunnn Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim. Darısı bizlerin başına inşallah dikakt et kendine cnm 🥰🤲🏼❤️

Uygulamadan baktım simdi. Yumurtlam oldugu gün 3 gün olmuş peş peşe ama şöyle olabilir mi acaba o ay genel olarak seyrek ilişki oldu öncesinde 1 hafta ilişki olmadı tam yumurtlama zamanı oldu
bende yumurtlama hariç günler dikkat etmiyorum hiç,yani ne zaman canımız isterse.seyrek oluyor genelde

Benimde bir mayıs bende iki gündür birer kez sarı akıntı oldu gögüslerim çok hassas ucuna dokunamıyorum bel ağrım fazla ara ara mide bulantısı kasık ağrısı tabi pdikolojik değilse dünde test yaptım negatif tabi fakat daha erken dedi buradaki arkadaşlar
Evet daha erkendir bende test yaptım çıkmadı 😣kaybettiğim bebejte yumurtlamadan sonra onikinci gün görğdüm çift çizgiyi benim bu gelcek çarşamba günü oniki gün olcak yine yumurtlama sonrası ozaman da testi yapıcam hayırlısı artık

Back
X