- 12 Nisan 2019
- 24.221
- 38.434
- 598
Bana da geçen yıl arkadaş yapmıstı 2 kız var dediBenim bebegim yokken yapmislardi cinsiyet tuttu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da geçen yıl arkadaş yapmıstı 2 kız var dediBenim bebegim yokken yapmislardi cinsiyet tuttu
Bilmiyorum kendimi umutlandirmak istemiyorum insAllah bebistendirBebişten mi acaba![]()
ya bende meraklandım şimdiBana da geçen yıl arkadaş yapmıstı 2 kız var dedi ❤ şuan bebeğim yok ama düşünmek bile iyi gelmişti, moral olmustu
insallah cicegim insallahBilmiyorum kendimi umutlandirmak istemiyorum insAllah bebistendir![]()
Merhaba kuzum iyiyim sen nasılsın? 《Bugün gelmedi. Mayıs ayı bol bol gebelik haberi alırız inşallah hepimizMerhaba canlar nasilsin ☺
Var mi bugun hamile olduğunu öğrenen o mujdeli haberi alan![]()
Bende iyiyim cok sukur canim tesekkur ederimMerhaba kuzum iyiyim sen nasılsın? 《Bugün gelmedi. Mayıs ayı bol bol gebelik haberi alırız inşallah hepimiz![]()
Insallah bu ay olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin regl gunune daha 4 gun var beklemek cok zorMaşallahh13 sene sonra bi bebek daha.
aşağı yukarı sallanınca hamilelik mi oluyomuşKizlar bu yuzuk meselesini bende bugun denedim meraktan yani henuz hamile olup olmadigimi ogrenmedim deniyim dedim iki kere denedim ikiside asagiya yukariya sallandi insallah vardir ve dogrudur insallah![]()
Benimde 4 mayıs. İnşallah vardırInsallah bu ay olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin regl gunune daha 4 gun var beklemek cok zor
Insallah canim ya sende belirti falan varmiBenimde 4 mayıs. İnşallah vardır![]()
Bebis varsa erkek oluyor, sag sola sallanirsa da kizaşağı yukarı sallanınca hamilelik mi oluyomuş
Olan belirtiler adet belirtileri de oldugu icin ayıramıyorum malesef peki sende?Insallah canim ya sende belirti falan varmi
ahhaha ay cok eğlenceliBebis varsa erkek oluyor, sag sola sallanirsa da kiz![]()
Niye oyle dedin kizahhaha ay cok eğlenceli![]()
Garip geldi. Yani doğru çıkıyo mu böyle bişe acaba onu merak ettimNiye oyle dedin kiz![]()
%50 %50 canim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum meraktan yaptim ben sadeceGarip geldi. Yani doğru çıkıyo mu böyle bişe acaba onu merak ettimaraştırcam
Aynen canim ya bende sadece asiri yemek yeme var resmen doymuyorum birde gogus hassasiyetiOlan belirtiler adet belirtileri de oldugu icin ayıramıyorum malesef peki sende?
Doğrudur canım ya%50 %50 canim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum meraktan yaptim ben sadece