Merakla bekliyorumYaparsam haber vereceğim cesaretim zerre kdar yok
Ya göğüslerim sanki yanmış gibi acıyor, kasıklarım inanılmaz ağarıyorMerakla bekliyorumerken gebelik testleri 6 güne kadar gösteriyo diye biliyorum şuan yapan bile çıkar
YapsanaaaYa göğüslerim sanki yanmış gibi acıyor, kasıklarım inanılmaz ağarıyor ☹
Sabah yapacağım arabada bıraktım bilerek sabah inip alıcam ve yapıcamYapsanaaa
Sabah bekliyorum o zaman. İnşallah kuzumm inşallahSabah yapacağım arabada bıraktım bilerek sabah inip alıcam ve yapıcaminşallahhhh hepimiz test pozitif fotoları atalım bu ay
Benimde 6 gun var ama pazar gunu yapicam normal test aldirdim simdi yapmasam cikmaz dimiMerakla bekliyorumerken gebelik testleri 6 güne kadar gösteriyo diye biliyorum şuan yapan bile çıkar
Bence yumurtlama dan Bi gün önce ve takip eden 3 gün kafi.Kızlar sizlerle bişey danışmak istiyorum özellikle hamiş kalanlarla, sizce ilişki gün aşırı mı olmalı yoksa yumurtlama günü ilk 5 gün her gün mü siz nasıl yaptınız gebe kalmak için bizler nasıl yapmalıyız
Dr ne verirse onu kullaniyorumIkiz kızlarınız sanırım Allah bagislasin onlara uzun ömürler versin. Kuzenimin tüp bebek ucuzleri var 11 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı şimdi iki kız iki oğlu var inşallah sana da güzel bir sürpriz daha olur. Peki hiç vitamin takviyesi ya da kür falan bir şey yapmıyor musun
Allah sabırlar versin. Gebelik zehirlenmesi mi vardı. Arkadaşım da 27 haftalık doğum yaptı. Benim Kızım da 30 aylık tüp bebek. Sonra ilk denemede hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptımDr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim
Hm anladım teşekkür ederimBence yumurtlama dan Bi gün önce ve takip eden 3 gün kafi.
Burada bir arkadaş asıl önemli olan çatlama demişti canım ama yumurtlama ve çatlama günü yeterli herhaldeHm anladım teşekkür ederim
Valla bilmiyorum canım doktorlar günaşırı diyor da bende merak ettim günaşırı ile gebe klan var mı diye sonuçta yumurtlama gününü anlamayanlar da varBurada bir arkadaş asıl önemli olan çatlama demişti canım ama yumurtlama ve çatlama günü yeterli herhalde
Tutacak olsa inan tek seferde bile tutar canım benim nasip bu işlerValla bilmiyorum canım doktorlar günaşırı diyor da bende merak ettim günaşırı ile gebe klan var mı diye sonuçta yumurtlama gününü anlamayanlar da varBu arada ben geçen ay yumurtlama ve ertesi 2 günü de değerlendirmiştim olmadı bu sefer gün aşırı deniyorum bakalım artık kısmet
Aynen öyle doğru söylüyorsun canımTutacak olsa inan tek seferde bile tutar canım benim nasip bu işler
Sagolasin Rabbim kimseye yasatmasin17haftqlikken suyu bitti bebegin tek bonrekte sorun vardi kizim yasina girince gebe kaldim tek deneme ile dustu o 1sene olmadi vefat eden bebegim dondurulmus emriyoydu onunda nasibi yokmusAllah sabırlar versin. Gebelik zehirlenmesi mi vardı. Arkadaşım da 27 haftalık doğum yaptı. Benim Kızım da 30 aylık tüp bebek. Sonra ilk denemede hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptımBir yıldır doğal yolla olsun diye bekliyoruz
Ben dusuk yqptigim bebege tek iliski ile hamile kalmistim yumurtlama ne zamandi onu bile bilmiyomAynen öyle doğru söylüyorsun canım
Hm anladım canım, Ne kadar zorlarsak zorlayalım nasipten öteye gidilmiyor malesefBen dusuk yqptigim bebege tek iliski ile hamile kalmistim yumurtlama ne zamandi onu bile bilmiyom
Öyle tabii Allah bilir. Benim 19 embriyom vardı. Bazen çok üzülüyorum hepsi boşa gitti diye. Ama sağlıklı olsa dururdu zaten. Allah belki de başka acılardan korudu diyorum.Sagolasin Rabbim kimseye yasatmasin17haftqlikken suyu bitti bebegin tek bonrekte sorun vardi kizim yasina girince gebe kaldim tek deneme ile dustu o 1sene olmadi vefat eden bebegim dondurulmus emriyoydu onunda nasibi yokmus
Ben de 14.gün tek ilişkili ile hamile kaldım. Daha doğrusu ben daha önce yumurta takibi yaptırmıştım, hep 14.gün çatlıyordu yumurta. 28 günde bir adet oluyorum zaten.Aynen öyle doğru söylüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?