Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizlerle bişey danışmak istiyorum özellikle hamiş kalanlarla, sizce ilişki gün aşırı mı olmalı yoksa yumurtlama günü ilk 5 gün her gün mü siz nasıl yaptınız gebe kalmak için bizler nasıl yapmalıyız

Bence yumurtlama dan Bi gün önce ve takip eden 3 gün kafi.

Dr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim

Dr ne verirse onu kullaniyorum
Yok ikiz degiller ilk kizim 3yqsini dolduracak Allah izin verirse ikinci kizim 3ay once dogdu 27+3 haftalikken 3saat yasayabildi melegim
Allah sabırlar versin. Gebelik zehirlenmesi mi vardı. Arkadaşım da 27 haftalık doğum yaptı. Benim Kızım da 30 aylık tüp bebek. Sonra ilk denemede hamile kaldım ama 6 haftalık düşük yaptım Bir yıldır doğal yolla olsun diye bekliyoruz

Burada bir arkadaş asıl önemli olan çatlama demişti canım ama yumurtlama ve çatlama günü yeterli herhalde
Valla bilmiyorum canım doktorlar günaşırı diyor da bende merak ettim günaşırı ile gebe klan var mı diye sonuçta yumurtlama gününü anlamayanlar da var Bu arada ben geçen ay yumurtlama ve ertesi 2 günü de değerlendirmiştim olmadı bu sefer gün aşırı deniyorum bakalım artık kısmet

Tutacak olsa inan tek seferde bile tutar canım benim nasip bu işler

Sagolasin Rabbim kimseye yasatmasin17haftqlikken suyu bitti bebegin tek bonrekte sorun vardi kizim yasina girince gebe kaldim tek deneme ile dustu o 1sene olmadi vefat eden bebegim dondurulmus emriyoydu onunda nasibi yokmus

Sagolasin Rabbim kimseye yasatmasin17haftqlikken suyu bitti bebegin tek bonrekte sorun vardi kizim yasina girince gebe kaldim tek deneme ile dustu o 1sene olmadi vefat eden bebegim dondurulmus emriyoydu onunda nasibi yokmus
Öyle tabii Allah bilir. Benim 19 embriyom vardı. Bazen çok üzülüyorum hepsi boşa gitti diye. Ama sağlıklı olsa dururdu zaten. Allah belki de başka acılardan korudu diyorum.
Ne güzel kızın var. Yine olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…