Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben curuttum valla yok yani galiba çok istediğim için öyle oluyor ne zaman hamilelik düşünmeden kafamda hiç olmasa o zamanda hamile kalıyordum gerçi o zaman da içime dogmuyordu 😂😂traji komik işte benimki😒
İnşallah ben çürütmem dksllaaş çok istiyoruz bunlar hep ondannn

Ayy inşallahh Allah isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlar💖 bulantı ara ara rahatsız edecek gib değil ama bazen oluyordu bana regl öncesi valla ayırmak çok zor adın atsam belirti dicem🤣🤣
Bazen psikolojik olarak kendimizi çok dinliyoruz napalım çok isteyince böyle oluyor 😁

Ben hem çok ümitliyim hemde bu lekelenmeden dolayı olmayacak mı acaba diyorum. Nasip cidden.

Evet canım. Listeye eklim diye istedim.:KK200: ne zamandır deniyosun ilk mi olcak

Yaklasık bir bucuk sene olacak. Bu süre zarfında bir düşük yaşadım malesef. Düşüğüm kasım ayında gerceklesti. Düşükten sonra denedigimiz ay sayısı mayısla birlikte 4 ay olmuş olacak.

Burada takılmak çok iyi geliyor. Kızımda da denemeye başladığımda bir topikdeydim. Hep beraber bekledik. Bir başkasının bile hamilelik haberine çok çok seviniyorsun. Bu ay hepimize bebiş getirsin inşallah:anneadayı:

Aynen sorma ya. Ne kaptırıyorum kendimi bi görsen . Ovulasyondan sonra her günü kalem kalem yazdım bu ay da aynı belirtileri hissetmiyim diye :KK48:
😂😂 En iyisi ni yapmışsın bende bu ara çok uyuyorum ve bel ağrım oluyor diyorum hamile değilsin kendini kandırma daha o kadar vakit var regle diye belirtileri yazman çok iyi olmuş 😊

Burada takılmak çok iyi geliyor. Kızımda da denemeye başladığımda bir topikdeydim. Hep beraber bekledik. Bir başkasının bile hamilelik haberine çok çok seviniyorsun. Bu ay hepimize bebiş getirsin inşallah:anneadayı:
Az önce aynı şeyi düşündüm. Çünkü bunları rahat rahat tanıdık insanlara soramıyorsun bu platform çok güzel. Tanımadığın insanların gebelik haberine seviniyorsun çok acayip🥰

Belirtilerin ne canım
Vücudum yanıyor 3 gündür efsana göğüslerim zaten adetime 6 gün varken şişmişti acıyor dokunamıyorum bile bazen gün içinde başım dönüyor yatarken bile ama ben daha çok bunu oruçtan diye sanıyorum kasıklarım eğilip kalkınca ağrıyor ve karnım hiç bir adetimde olmadığı kadar şiş kilo aldım dicem yok yani aynada bakıyorum sadece göbeğim önde birde adetime 10 gün sanırım varken lekelendim kahve rengi lekem geldi

Back
X