- 2 Mayıs 2020
- 153
- 27
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sarı akıntıyı sandım kuzum damarlanma benim vardıKızlar göğüs üzerinde damarlarınız adet öncesi belirginleşiyo mı yoksa hamilelik belirtisi mi?
Eşim diyorki evi laboratuvara çevirdinAynı ben. Dkdkdkdkdkıd
Ne zamandır deniyosunbenim 11 mayıs
hahahaha ey Allahım ya. Yine şanslısınn fjdkd bu şansını iyi değerlendirEşim diyorki evi laboratuvara çevirdintestleri erken yaptım diye laf etti biraz parasından değil kendi kendimi uzüp sitrese sokuyorum diye
bunlarda biterse almıcam bida falan demişti Testleri birdiğimden haberi yok
bende düşünüyordum bugun nasıl ikna etcem de alcak diye çünkü beş 6 gün gecikme olursa anca ikna olur alır hemen almaz neyse düşünürken birden telefon geldi ve Pazartesi işe çağırdılar
gidip ben alcam yani kalbim temiz
![]()
İlk gebelik mi olcak canım3 aydır deniyorum
Cidden kuzum adamı bıktırdım test almaya zor ikna ediyorumhahahaha ey Allahım ya. Yine şanslısınn fjdkd bu şansını iyi değerlendir
Kuzum erkenden gebelik testine başlama ama annenin karnında 9 ay nasıl durdunCidden kuzum adamı bıktırdım test almaya zor ikna ediyorumBide ilk defa bu ay ovilasyon aldık adam şaşkın heryer test dolu sen ne yapıyon hiç aklım almıyor benim diyor gordude
![]()
Tamam değiştirim tarihiyanlışlıkla yazdım 10 mayıs da adet olucam
Yok başlamadım canımmm ile kere aldım zaten onları bitirdim dün bittiKuzum erkenden gebelik testine başlama ama annenin karnında 9 ay nasıl durdun![]()
Anladım ben eve fazladan almıyorum bu yüzden. Ama regl olursam ovulasyon alcam onla gelirse fazladann senin gibi olabilirimYok başlamadım canımmm ile kere aldım zaten onları bitirdim dün bitti![]()