Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂😂😂😂 Aynı ben. Dkdkdkdkdkıd
Eşim diyorki evi laboratuvara çevirdin 😂😂 testleri erken yaptım diye laf etti biraz parasından değil kendi kendimi uzüp sitrese sokuyorum diye 😏 bunlarda biterse almıcam bida falan demişti Testleri birdiğimden haberi yok😀 bende düşünüyordum bugun nasıl ikna etcem de alcak diye çünkü beş 6 gün gecikme olursa anca ikna olur alır hemen almaz neyse düşünürken birden telefon geldi ve Pazartesi işe çağırdılar 😀😀😀😀😀 gidip ben alcam yani kalbim temiz 😀💁🏼‍♀️

Eşim diyorki evi laboratuvara çevirdin 😂😂 testleri erken yaptım diye laf etti biraz parasından değil kendi kendimi uzüp sitrese sokuyorum diye 😏 bunlarda biterse almıcam bida falan demişti Testleri birdiğimden haberi yok😀 bende düşünüyordum bugun nasıl ikna etcem de alcak diye çünkü beş 6 gün gecikme olursa anca ikna olur alır hemen almaz neyse düşünürken birden telefon geldi ve Pazartesi işe çağırdılar 😀😀😀😀😀 gidip ben alcam yani kalbim temiz 😀💁🏼‍♀️
hahahaha ey Allahım ya. Yine şanslısınn fjdkd bu şansını iyi değerlendir

evde çok sıkılıyorum meslek sahibi değilim corona virüs çok kötü etkiledi hepimizi

hahahaha ey Allahım ya. Yine şanslısınn fjdkd bu şansını iyi değerlendir
Cidden kuzum adamı bıktırdım test almaya zor ikna ediyorum 😂💁🏼‍♀️ Bide ilk defa bu ay ovilasyon aldık adam şaşkın heryer test dolu sen ne yapıyon hiç aklım almıyor benim diyor gordude😁😁😁

yeni gördüm burayı bayadır mesajlarınızı okuyorum çok güzel site burası

Back
X