• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nolur bana dua edin pik oldu inşallah bu ay olur 🤲 ❤️

Eklentiler

• DSC_0172.webp
    DSC_0172.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
Sanmıyorum canım. Benim göğüslerim felan şişliği indi benimde gelicek regl kendini belli etti

Benim hiç şişmedi bile :)) ya benim rahimde incelme vardı tedavi gördüm ama ne durumda şuan bilmiyorum ondan sanırım tutmuyor. Nar suyu iyi geliyormuş ona başlayacağım. Üzülmek yook ama demekki zamanı var çalışmaya devam :)

Benim hiç şişmedi bile :)) ya benim rahimde incelme vardı tedavi gördüm ama ne durumda şuan bilmiyorum ondan sanırım tutmuyor. Nar suyu iyi geliyormuş ona başlayacağım. Üzülmek yook ama demekki zamanı var çalışmaya devam :)
benim imtihanım bu demekki. Rabbim daha fzla arattırmasın. Bende ovulasyon testi alıcam artık

benim imtihanım bu demekki. Rabbim daha fzla arattırmasın. Bende ovulasyon testi alıcam artık
UOTE]

Sağlığımız yerinde olsun canım oda olacak yakında hemde ben inanıyorum. Birlikte ovülasyon takibi yaparız bizde :) hem sen daha olmadın yaw sen nie ümitsizlik yapıyorsun

Ben doktora gitmiştim yumurtalık oluşmuş dedi gün aşırı hamilelik yukselirmis öyle demişti söylemek istedim bide çoğu arkadasim iliski için hamile kalmak için adet bittikten 2 3 gün sonra ilişkiye girmek hamilelik için tam zamaniymis söylemek istedim sizlere de 😊
Evet canım doğru benim doktorum da aynısını söyledi fakat kaçırmaktan korkuyorum ama ayni zamanda da ya etkisi azalıyorsa diye de korkuyorum kafam çok karıştı 🤯

Aynen canım ama cevrende hamile olanları düsündükce kötü oluyo insan. Ben kendimi biliyorum canım her ay böyledir :halay: önce şişer sonra iner ve regl :) M -Murphy

Merhabalar kızlar yardımcı olursanız sevinirim sizce pik mi? Son üç günün fotosunu koyuyorum bakabilir misiniz ? 🙏
Canım pik görünüyor benimle aynı gün bende yaptım test böyle çiktı. Insallah bebislerimiz gelir :KK36: :dua: :anneadayı:

Eklentiler

• IMG-20200502-WA0002.webp
    IMG-20200502-WA0002.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 34
Aynen canım ama cevrende hamile olanları düsündükce kötü oluyo insan. Ben kendimi biliyorum canım her ay böyledir :halay: önce şişer sonra iner ve regl :) M -Murphy

Karalara bağlayınca bak değişen bişey olmuyor ama Oyüzden yıkılmadık ayaktayız:))

Back
X