• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AE038CBA-3029-4851-9B07-7789BFED18F4.webp
E0C696EF-45D5-4287-B8BC-722BA5BD14D6.webp

Video yükleyemedim ekran resmi çektim videodan yarın adet günüm ama bazen 1 hafta erken 1 hafta geç olabiliyor günüm , benmi hayal görüyorum kuruyunca dahads belli oldu hafif pembelikte oldu

Ben normal ovülasyon yaparken koyu çıkması anladım da 😅 benim bu ay test çok koyu çıktı ve 3 gün filan koyuluk vardı sonra silikleşti önceki testlerde ise çok koyu olmamakla beraber bir günde silinmişti, acaba dedim yumurta kaliteli mi bu ay😂😂😂
c ve t çizgi leri eşit koyuluğa geldiğinde pik oluyo ve 2 içinde t çizgisi silinmeye başlıyor. O günler önemli işte, inşallah kalitelidirde mıtlu sona ulaşırsın :)

Canım klomen kullanmışsın tabı çatlatma iğneside yani bu durum da adetin geçilmez günü güne gelir kendimden biliyorum çatlatma iğnesi olduğum aylarda hiç gecikmedi. İnşallah gebelik vardır 🤭
Kaşığımda batma var ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum progestan kullandım ilk başlarda fitil olarak ama sırf adetim gecikmesin diye Ramazan basında bıraktım hala tık yok 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 15884517562586992921522049583770.webp
    15884517562586992921522049583770.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
ben iğne olmadım klomen de kullanmadım ama dediğin ağrıları rezalet bir şekilde yaşadım malum evdeyiz hiçbir şey de yapamıyoruz. Reglm 4 mayıs ama bel ağrım hafifledi şimdi de kasıklarım ara ara sancıyor ve alttan bir ağrı giriyor sanki regl oluyorum gibi inşallahh geçer canım umarım gebeliktir ağrılarımızın sebebi
Aynen cnm benim de göbek altında ağrı oluyor bazen belim bi değişik ağrıyor birde kasıklarda batmalar var ama bakalım inş hepimiz kavuşuruz bebeklerimize 🤲🤲🤲

Back
X