• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah yerlesmedir ve gelmez 🤲
Ama yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor mu ☹️
Yumurtlamadan sonra 14.gün gelen adet oluyor
Ama geç döllenme olduysa ya da geç yumurtlamaysa inş yerleşmedir 🤲🏻

Ben aslında ovülasyon testi almak istiyorum ama uygulama hep doğru tarihi veriyor
Ve vücudumdan da anlıyorum acaba yine de alsam mı ki test sizce?

eczhnm eczhnm sende nasıl durumlar barkı belirti falan senin de yaklaşıyor:)
Canım bahsettiğim belirti oluşmaya başladı sanki adet olcakmışım gibi ama göğüslerim daha inmedi de biraz umudum kırıldı açıkçası. Bebek yoksa da zaten ameliyat olucam diyordum ya biraz onla avunuyorum :110:
E senin adet başlamadı mı o zaman yerleşme olamaz mı ya 😍

Ya zaten ben olacağımı biliyordum hatta yazdım buraya çünkü göğüs hassasiyetim olmadı ve ordan anladım ..
Göğüslerdeki Hassasiyet Yumurtlamadan itibaren başlar adet yaklaşınca yavaş yavaş yumuşar hassasiyet kaybeder
Hamileysen durum tam tersi olur git gide hassasiyet artışı olurmuş..
Bende öyle bi durum olmadığı için ordan anlıyorum fazla ümitlenmiyorum o yüzden..
Benim için en ciddi belirti Göğüs
Canım topikte biri hamile şuan ve normalde olan hassasiyeti bu ay olmamış

S Storycan Adeti beklerim canım 13 mayıs 🥰
Ama yerleşme olması için yumurtlamadan sonra 9.günde gelmesi gerekmiyor mu ☹
Yumurtlamadan sonra 14.gün gelen adet oluyor
Ama geç döllenme olduysa ya da geç yumurtlamaysa inş yerleşmedir 🤲🏻
Gec yumurtlama olduysa olabilir aynen canım, inşallah öyledir 🤲 Test için de yumurtlamani bariz anliyorsan bence gerek yok

Ben aslında ovülasyon testi almak istiyorum ama uygulama hep doğru tarihi veriyor
Ve vücudumdan da anlıyorum acaba yine de alsam mı ki test sizce?
Almaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum 😉

Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Bir çocuğum var 4 yaşında. Arası çok açılmadan bir kardeşi olsun istiyordum. Korona çıktığından dolayı tedirginim. Bu süreçte hamile kalmak nasıl olur. Doktora kontrole gitmek filan zor olmaz mı :( siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende aynı durumdayım canım benim oğlum da 3 yaşında. Bu ay çalışmalara başlamayı düşünüyorum burayı okudukça iyice heveslendim :)

Canım bahsettiğim belirti oluşmaya başladı sanki adet olcakmışım gibi ama göğüslerim daha inmedi de biraz umudum kırıldı açıkçası. Bebek yoksa da zaten ameliyat olucam diyordum ya biraz onla avunuyorum :110:
E senin adet başlamadı mı o zaman yerleşme olamaz mı ya 😍

Hayırlısı olsun canım. Ara ara regl ağrısı oluyor. Bilmiyorum umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Olursamda bende diyete başladım o sırada iyice kilo vermiş olurum bende :)

Hayırlısı olsun canım. Ara ara regl ağrısı oluyor. Bilmiyorum umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Olursamda bende diyete başladım o sırada iyice kilo vermiş olurum bende :)
Hadi bakalım ben senden çok umutluydum bu ay inşallah olmaz 😉
Böyle olunca bende de test yapma isteği oluşuyor yoksa biran önce öğreneyim diye 🤦🏻‍♀️

Kdr1643 Kdr1643 _Lila _Lila tugcekb tugcekb oblomov21 oblomov21 Maliko Maliko

kızlar size bir sorum var hamileler olarak 😍
Normalde adet öncesi gerginlik sıkıntı ağlama isteği duygusallık olur ya, bunlar hamilelikte de olmuş muydu adet gününüzden önce hatırlıyor musunuz?
CAnım Ağustos’tan 3 yaşına girecek bir kızım var bu söylediklerinin hepsini yaşadım şimdi 2.ciyi istiyorum nasipse kardeş dün adet günümdü olmadım geçen hafta test yaptım çok inçe hayalet çizgi çıktı.acaba idrarın çizgisi mi diye düşündüm su sıçrattım çünkü bi yerde okumuştum testin son hali bu

CAnım Ağustos’tan 3 yaşına girecek bir kızım var bu söylediklerinin hepsini yaşadım şimdi 2.ciyi istiyorum nasipse kardeş dün adet günümdü olmadım geçen hafta test yaptım çok inçe hayalet çizgi çıktı.acaba idrarın çizgisi mi diye düşündüm su sıçrattım çünkü bi yerde okumuştum testin son hali bu
Testimin son durumu

Eklentiler

• 834EA182-0204-413A-9D6B-C52236CE1375.webp
    834EA182-0204-413A-9D6B-C52236CE1375.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 50
Back
X