• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tansiyon düşmesi de belirti mi 😁

Evet test yaptım hamileyim. 2 gün geçtiği zaman yapmıştım. Hormon değeri için sordu arkadaş adet günümü
Cok afedersin takvim yok ya bide kafam karisik unutmusum konusnanizi . Rabbim saglikla nasip etsin .

Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor.
Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
Aç karna içtik canım biz sabah akşam tukettik ve bir su bardağının yarisi caksir yarısı su olacak şekilde içtik başta , fakat son 5 gun sadece caksir içtik yarim su bardagi günde 2 defa sabah kahvaltıdan önce ve aksam yemekten önce inşallah ise yarar 🤲

Canlarım ben geldiiim,geldim ama tek değilim reglimle geldim maalesef :KK43: Biraz mutsuzluk,surat asıklığı,can sıkıntısı derken attım üzerimden. Regl bitsin yeni umutlar,bu her zaman için böyle. Demekki daha zamanı varmış. Şuan değil zamanı gelmeden de olmıcak. Ama ben her ay çabalıcam. Regl gecikenler var,hamileler var,pembe akıntısı gelip devamı gelmeyenler var. Takip ettiğim topiği :KK200:
Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruz

Hoş geldin canım sıkma canını daha yolun başındayız. İinşallahh bizde anne olucaz bende artık sakin kalmaya calışıyorum. Stres yaptıkca kendimize zarar veriyoruz
Aynen öyle kuzum. Hayat meselesi değil. Artık rahat olcam evet istiyorum ama kendimi strese sokmıcam elimden geleni yapıp gerisi Rabbimin bileceği..

Aç karna içtik canım biz sabah akşam tukettik ve bir su bardağının yarisi caksir yarısı su olacak şekilde içtik başta , fakat son 5 gun sadece caksir içtik yarim su bardagi günde 2 defa sabah kahvaltıdan önce ve aksam yemekten önce inşallah ise yarar 🤲
İnşallah canım. Teşekkür ederim

Back
X