- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Canım soğanın prolaktine etkisi varmı
soğan kürü prolaktin Sorunu olanlar için iyi değil canım değerini yükseltiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım soğanın prolaktine etkisi varmı
Rabbi hebli minessalihinKızlar Bi topik de bu dua ya denk geldim içimizden aklımıza geldikçe edelim istedim belki birinin anne olmasına vesile olurum❤
HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU
anlamı:
ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR
Aaa adet mi oldunYok canım gece gördüm kırmıyızı
Rabbim bana Salihli Bi evlat ver. Evet bunu da biliyorum canımRabbi hebli minessalihin ❤ bu ayeti de okuyabılırsınız ❤![]()
Bolca dua edin lütfenTelaş yok relax![]()
Biraz gobeklidir deAaa inanmıyorum karnıddamı büyümemiş ben altı aylık hamileyken yarım dünya olmuştum![]()
Hayırlısı olsun canım.. uzaktan da olsa takip ediyordum senin belirtileri, üzüldüm. Üstüne görme olamaz dimi?Kızlar ben bir süre girmeyeceğim. Bir süre herşeyden uzak durmak istiyorum. Kendimi dinlemekte istemiyorum artık. Kendime bir hobi edinip onunla uğraşmak. Kitap okumak güzel diziler izlemek. Asla bu ay kendimi dinlemek istemiyorum. Bu kadar belirti yalanmış. Hamile olduğunda ateşin yükselmesi yalanmış. Tansiyonun düştüğü, midenin bulandığı, sol yada sağ tarafının ağrıması. Her ay 1 hafta öncesinden regl ağrısı çeken ben ilk defa mesela bu ay regl ağrısı çekmedim. Oyüzden kendinizi dinlemeyin arkadaşlar:) inş bu ay güzel haberler almak dileği ile görüşürüz arkadaşlar![]()
Testin ne oldu cnm tekrarladın mı geceRabbim bana Salihli Bi evlat ver. Evet bunu da biliyorum canım ❤
Ya kuzum benim içim geçmiş TV karşısında 12 buçuk bir gibi uyandım o saatte de olmuyor ovulasyon testi diye yapmadım bugün yapcamTestin ne oldu cnm tekrarladın mı gece
Canım biz ne desek de olmaz. Burda çoğu kişi bize göre hamileydi regl oldu çoğu kişi enfeksiyon geçiriyor dedik hamile çıktı. Bunu sadece regl zamanını bekleyip test ile öğrenebilirsinKızlar yaa bir sorum var. Bat 14 mayıs yani 8 gün var. Vajinamda hafif kaşıntı ve idrarım değişik kokuyor kasıklarımda da çok hafif bir ağrı var. Sizce vajinit mi oldum yoksa belirti mi bunlar
Sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırsam mikrop varsa hemen çıkıyor ama ya hamileysem diye ilaç kullanmak istemiyorum bi yandan da enfeksiyon artarsa diye de korkuyorum off yaa ne zor kadın olmakCanım biz ne desek de olmaz. Burda çoğu kişi bize göre hamileydi regl oldu çoğu kişi enfeksiyon geçiriyor dedik hamile çıktı. Bunu sadece regl zamanını bekleyip test ile öğrenebilirsin
Hem de çok zor canım benimSağlık ocağına gidip idrar testi yaptırsam mikrop varsa hemen çıkıyor ama ya hamileysem diye ilaç kullanmak istemiyorum bi yandan da enfeksiyon artarsa diye de korkuyorum off yaa ne zor kadın olmak
Canım benim de gögüs uçlarım normalde içine dönük ama yumurtlamadan sonra baya çıkıkdı ve benim de ayak üşümem var akıntı hiç yokKızlar ben gecikmeden ve göğüs uçlarım hep çıkıktı ordan anladım benim hiç sekmez regl ya erken olurum ya da tam 30 günde. Bu ay geciktim. Bugün gecikmemin 3. Günü mesela reglden 3 gün önce yaptım negatif. Ayaklarım çok üşüyordu çok. Ve hep akıntı vardı su gibi bazen bazen kıvamlı. Kasık ağrım mütemadiyen vardı hiç öyle ara ara falan değildi aynı regl olacak gibi. Orucumu açımca midem bulanıyordu resmen ordan da anladım
Yapsaydın keşke bişey olmazdı, sadece ilk idrar olmuyorYa kuzum benim içim geçmiş TV karşısında 12 buçuk bir gibi uyandım o saatte de olmuyor ovulasyon testi diye yapmadım bugün yapcam![]()
Öyle mi kağıdında da yazıyor burda da diyorlar akşam 10 dan sonra yapılmaz diye yapaydım o zaman keşkeYapsaydın keşke bişey olmazdı, sadece ilk idrar olmuyor
Sağlıklı sonuc vermesi açısından kagıtta yazan saatler daha onemlı tabıki, zaten senınkı pik ne zaman silikleştiğini bulmak için tekrar yapabılırsınÖyle mi kağıdında da yazıyor burda da diyorlar akşam 10 dan sonra yapılmaz diye yapaydım o zaman keşke![]()
yaa inanmıyorummÇok şaşkınım ilk defa bu kadar gecikmişti. Gece regl oldumzamanında olsaydım bugün regl bitiyordu zaman kaybından bişey değilsin hormonlarım
![]()
Azze yeni bat 31 mayıs canım
![]()