- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Eczane de acayip pahalı amaEczanede var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczane de acayip pahalı amaEczanede var![]()
Yok canım 24 ile 36 saat araı sürüyor doktorlar aşılamayıda çatlatma ignesinden sonra 24 ile 36 saat arasında yapıyorlar. Insallah bebisin gelmistir canım16:00 da yaptım testi kuzum az önce de değerlendirdim geç kalmış mıyım dır![]()
Allah ım çok aminYok canım 24 ile 36 saat araı sürüyor doktorlar aşılamayıda çatlatma ignesinden sonra 24 ile 36 saat arasında yapıyorlar. Insallah bebisin gelmistir canım![]()
![]()
sen bildiğin gibi yap cnm. AnlatamadımKuzum az önce değerlendirdim ama valla anlamadım arkadan yakınlaşma olsun dan kastını![]()
Olur olur olcağı varsaYüz üstü insan daralır ezilir gibi hisseder nefesi daralır kuzum en azından ben öyle hissederim ama Bi de böyle dene sen hayırlısı tabiben de şimdi Bi 20 dk ayakları diktim yattım sonra kalktım 45 dk 1 saat bence fazla ya
Eczane de pahalıdır diye düşünyorm canm.Eczanede var![]()
Hıc duymadım canım ya belki böyle damar cekmesi gibi bisi olsa bacagın üst kısmında belirti olabilir ama sizlama neden olur bilemedimKızlar sağ bacağımın üst taraftan içe doğru bir sızlama var. Kemik ağrısı gibi. Bu belirti mi acaba.
Çok özür kuzum sonra yazmışsın gördüm anladım ama olacağı varsa sırt üstü de olur o şekil yapamam ben yine de çok sağolsen bildiğin gibi yap cnm. Anlatamadım![]()
Valla o da cok hevesli degildi bir nevi ödev gibi oluyo ama bebek isteyince el mecbur..Hiçbirimiz Meryem ana degilizki o iş olmadam gebe kalalim☺ su kurbağası olduk çıktık. ..neyse 2 gün ara verdikte adam kendine geldiValla helal ben kocamı o kadar üst üste ikna edemiyorum![]()
Yok aslında hic nefes kesilmiyo başını kaldırırsın☺ bide biraz açık olucak eşinin bosalmasına yakın o pozisyona gecersiniz hemencik oluverirYüz üstü insan daralır ezilir gibi hisseder nefesi daralır kuzum en azından ben öyle hissederim ama Bi de böyle dene sen hayırlısı tabiben de şimdi Bi 20 dk ayakları diktim yattım sonra kalktım 45 dk 1 saat bence fazla ya
Yok kız anladım sonra da ben biraz klasik biriyim öyle daralırım ahahahahah
Çok özür kuzum sonra yazmışsın gördüm anladım ama olacağı varsa sırt üstü de olur o şekil yapamam ben yine de çok sağol![]()
![]()
![]()
Evet bende ondan duydum faydasini gorende cok olmusÖlemi oluyomuş o. Ya bir gebenin günlüğü ıstgramda orda görmüştüm bende şmdi hatırladım. Bak istersen oraya.
Benim akıntı yoğunlaştığında testim pik yapmıştı. ..ama hem yumurta hemde catlama belirtisi diye biliyorum. .yanlışım varsa duzeltsin arkadaşlarYumurta tqkibi yapan yada bilgisi olan arladaslar akinti yogun oldugu zaman mi yumurta catliyor
Baya olmuş faydasını gören. Denemekte fayda var bnce.Evet bende ondan duydum faydasini gorende cok olmus
Ben bir saat yatıyorum ama sıkıntıdan patlıyorumBenim de diğer hamilelğimde sırtüstü olmuştu :) bu sefer hemen kalkmıcam yataktan en azından bi 15 20 dk
Artık rabbımın takdiriHay ağzın bal yesin20 dk ayakları dikip yattım sonra kalktım hayırlısı bakalım