Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm silik olması yeterli, çatladı herkesın vucudunda aynı mıltarda bulunmaz lh hormonu, niye bu kadar panik yapıyorsun olması gerektığı gibi cıkıyor testlerin. Benim de böyle, kimileri koyu cızfı bıle yakalanıyor yumurtluyor, tabloya bak lh eğrısıne pat diye mi düşüyor, stres yapma bosu Bosuna
Ya canım benim çatlamış yani demi :dua:

Canım eşinde sorun yok derken mesela benim eşim için diyorki doktor yani sıradan dokr 15 milyon sperm var ileri hız su kadar morfoloji bu olur sizin cocugunuz diyor ama Ankara'da yaşıyorduk daha önce biz Kaan Aydos diye bir prof a gitmiştik sperm dna hasar testi istemişti daha önce hiç bir doktor istememişti ve eşimde sperm dna hasarı çıktı ve bunları devletteki doktorlar falan hiç umursamıyor kan tahlili vermiştik mesela oradan çıkan sonuca sperm sonucuna göre eşim önce klomen ve emodex kullandı olmadı sonra merional diye tüp bebek tedavisinde kadınlara vurulan iğneden kullandirdi doktor 3 ay göbekten iğne büründü doktor spermler düzelmiş artık vurunma dediği ay hamile kaldim. Kaan Aydos sperm dna hasarı internetten bir arastir istersen adama Türkiye'nin dört bir yanından geliyorlar 1 kere gidiyorsun sonra mail ile tedaviye devam ediyor
Özelde yaptırdık kuzum biz de 124 milyon sprem var ileri 54 hızlı, diğer test 98 milyon %47 ileri, doktor hatta güldü sizin çok çocugun uz olur derdi detaylı bi testi bulursam gondereyım, ama aklımda bulunsun doktorunuzun ismi de

Evett, bida sorarsan kızıcam ona göre 😠
Bu kadar takıp yumurtayı küstürme bak
Ya tamam tsmam :KK54: kuzum örneklere baktım yumurtlama sonrası milletin aşırı silik olunca ben de pko hastasıyım ya herhalde çatlamıyo kist e döndü diye üzüldüm değerlendirme olunca. Haklısın çok stes iyi değil iki hafta sonra doktor randevum var zaten varsa Bi sorun çıkar.

Ya tamam tsmam :KK54: kuzum örneklere baktım yumurtlama sonrası milletin aşırı silik olunca ben de pko hastasıyım ya herhalde çatlamıyo kist e döndü diye üzüldüm değerlendirme olunca. Haklısın çok stes iyi değil iki hafta sonra doktor randevum var zaten varsa Bi sorun çıkar.
İki hafta sonra hamile oldugun belli olcak, benim de yavas yavas sılıklesıyor pko yok pat diye silikşmiyor yanı

Özelde yaptırdık kuzum biz de 124 milyon sprem var ileri 54 hızlı, diğer test 98 milyon %47 ileri, doktor hatta güldü sizin çok çocugun uz olur derdi detaylı bi testi bulursam gondereyım, ama aklımda bulunsun doktorunuzun ismi de
Oo çok iyiymiş cidden peki sen hiç kür denedin mi havuç incir kürü falan ya muhtemelen çok şey denemisdindir de ben ondan fayda görmüştüm o yüzden sorayım dedim

Oo çok iyiymiş cidden peki sen hiç kür denedin mi havuç incir kürü falan ya muhtemelen çok şey denemisdindir de ben ondan fayda görmüştüm o yüzden sorayım dedim
Hepsini 😔bu ay aslanpencesi içiyorum, asılama ile olur inşallah yaza kadar kendı çabalarımız devam ama hıc kımyasal bıle olmadı oyuzden tedırgın ım bıraz doktor bile kafaya takma olur dıyor. Takmamam mümkün deil

Nasil yapiliyor ben bilmiyorum
Alyansını ipe tak avucunu aç ipe taktığın yüzüğü salanacak şekilde avucunun üstünde tut. Dik gidip gelirse oğlan yuvarlak sallanırsa kızın olacak demek:) her çocuk için yüzüğü avucuna değdirip geri kaldır. Maksat eğlence kızlar :)

Kuzular ya lütfen yardım edin burda bi çizgi var mı ben kendimi mi kandırıyorum elim ayağım titriyor

Eklentiler

• 58E652A1-6245-4CCA-B526-32E2A062742A.webp
    58E652A1-6245-4CCA-B526-32E2A062742A.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 84
Valla modum çok düştü ağlamayacam ya milletin yumurtlama dan sonra resmen gözle görünmez kadar silik oluyor benim Hâlâ koyu, kesin bir sorun var ya lh hormonu yüksek ya da yumurtam çatlamıyo :KK42: tüm ilişkiler boşs gidiyo çünkü yumurta çatlamadı hala bence baksanıza nasıl koyu valla canım çok sıkıldı ya boşa gitti onca deneme 😢 ve Sohrab Sohrab baksana canım :KK43:
Canım bence normal böyle olması benim de böyle olur hep tamamen silikleşmez lh zaten vücutta olan bir hormon. Ben doktora gittim bugün yumurtan çatlamış 5 gün daha bir gün durup bir gün değerlendirin dedi ben şok oldum. Normalde ben böyle seninki gibi olunca 1 defa değerlendiriyordum bir daha adet olana kadar belki olmuştur zarar vermeyelim diye birşey yapmıyorduk.

Canım bence normal böyle olması benim de böyle olur hep tamamen silikleşmez lh zaten vücutta olan bir hormon. Ben doktora gittim bugün yumurtan çatlamış 5 gün daha bir gün durup bir gün değerlendirin dedi ben şok oldum. Normalde ben böyle seninki gibi olunca 1 defa değerlendiriyordum bir daha adet olana kadar belki olmuştur zarar vermeyelim diye birşey yapmıyorduk.
Ben de aynı silik olunca pik den sonra Bi gün daha yapıp sonra bırakıyordum şuan ben de şaşırdım canım Allah razı olsun iyi ki dedin ben de Bi gün durup Bi gün değerlendirmeye devam edeyim o zaman dün oldu bugün olmasın yarın tekrar değerlendiririm o zaman inşallah ❤

Ben de aynı silik olunca pik den sonra Bi gün daha yapıp sonra bırakıyordum şuan ben de şaşırdım canım Allah razı olsun iyi ki dedin ben de Bi gün durup Bi gün değerlendirmeye devam edeyim o zaman dün oldu bugün olmasın yarın tekrar değerlendiririm o zaman inşallah ❤
İnşallah canım bu ay bu streslerden kurtuluruz.🙏

Back
X