Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim insallah :)Yap yap çıkar inşallah. Bende 6 gün kala yapmayı planlıyorum.
Ben de aynı fikirdeyim evet önceden doktor yoktu bu tür otlar çare oluyordu ama danışmak lazım. Mesela incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa önerilmez aksine çocuk oluşunu engeller, mesela karaciğeri rahatsız olan ama bilmeyen biri ot vb bitkisel şeyler kullanırsa karaciğeri iflas derecesine gelir karaciğer bitkisel ürünleri sevmez kontrollü yapmak lazım hele okuyorum bazı arkadaşlar beş altı şeyi aynı anda kullanıyor daha beter olacaklar Allah korusun
Kuzum herkes aynı yumurtlamaz ki bak ben 16. Gün yumurtladım mesela takibi yapılacak mı yoksa kafadan mı verdi o günleri?Kızlar bisey sorucam simdi adetten sonra saymaya başlıyoruz ya yumurtlama günleri icin adetin 12-13-14-15 günleri iliski olmalı demişti dr bana ondan sonraki hafta iliski olmalı mi yinede tam anlamadım da ?
Yaaa insallah Azze cim mayis bana insallah ugurlu gelir belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim :) ne guzel oluur :)[QUOT
E="Azze, post: 63748505, member: 974460"]
Bence hamilesin![]()
![]()
Aynen öyle canım bakalım 2 gün daha geçsin de yapayım aslında bugün eşimin doğumgünü onun şansına dedim ama adetim 2 gün daha geçsin de öyle bakarım artıkEninde sonunda yapacaksın. Yap gitsin işte :) en azından acaban olmaz
Adetinin düzenli olup olmaması da önemlidir. Sanıyorum 28 günde bir adet oluyorsunuz?Kızlar bisey sorucam simdi adetten sonra saymaya başlıyoruz ya yumurtlama günleri icin adetin 12-13-14-15 günleri iliski olmalı demişti dr bana ondan sonraki hafta iliski olmalı mi yinede tam anlamadım da ?
Benimde ilk kez bu ay belirdi cok heveslenmiştimm amaGögüs damarlarım aşırı büyüdü mot mor çok belli ucu sürekli çıkık ve hassas.
Evet daha önceki aylarda olan adetlerimi not almistim 28 gunde bi çıkıyor Öyleyse benim dediğim gibi mi acaba? Her hafta insan yoruluyor iliskiden üst üste cunkuAdetinin düzenli olup olmaması da önemlidir. Sanıyorum 28 günde bir adet oluyorsunuz?
Ankarada kime gidiyorsun bende orada yaptirdim iki kez tup bebekTabiki de yıpratmayacağız. Ah şu korona yaktı bizi. Ankaraya tüp bebek için gidecektik ne güzel. En azından bunlarla uğraşmayacaktım
Canım benim tamda dediğin gibi 12-13- bir gün ara 15-16 günleri deneme oldu. Ondan sonra hiç olmadı tuttuysa eğer bunlardan tuttu.Kızlar bisey sorucam simdi adetten sonra saymaya başlıyoruz ya yumurtlama günleri icin adetin 12-13-14-15 günleri iliski olmalı demişti dr bana ondan sonraki hafta iliski olmalı mi yinede tam anlamadım da ?
Benimde 28 güne düştü. Dengemiz şaştı resmen artık. Hayatımda yasadıgım en berbat şey olarak kalcak kürtaj.Kızlar kurtaj sonrası döngülerim 33 güne cıktı(31 gundu normalde) Bu ay dongunun 21. gününde yumurtladım(uygulamadan 2 gün sonra) Bu yumurta tembelliği mi demek oluyor? Doktorum yumurtaların cok guzel demisti 2 ay önce![]()
İhtimali artırmak için ovulasyon testi kullanabilirsinizEvet daha önceki aylarda olan adetlerimi not almistim 28 gunde bi çıkıyor Öyleyse benim dediğim gibi mi acaba? Her hafta insan yoruluyor iliskiden üst üste cunku(
Ben hiç gögüs hassasiyeti yaşamam. Adet olucağım zaman sadece şişer ve söner. Ama tabi nu ay korunmayı bırakdım diye vücut farklı bir tepki veriyorsa bilemem.Benimde ilk kez bu ay belirdi cok heveslenmiştimm ama
Bir de 2 aydir bol miktarda ve ağrısız kanamam oluyor, birseyler degisti belli ki, bu canımı cok sıkıyorBenimde 28 güne düştü. Dengemiz şaştı resmen artık. Hayatımda yasadıgım en berbat şey olarak kalcak kürtaj.
Prolaktinim daha önce normaldi üst sınıra yakın değildi ama şu an bilmiyorum tabiCanım benim günü ile ilgili bilgim yok ama incir kürü prolaktin seviyesini yükseltiyormuş eğer sınıra yakınsa kullanma derim
Kullandım canm ama hep C koyu T silik çıktı ve ikisi belirgin çıktı denediğim zamanİhtimali artırmak için ovulasyon testi kullanabilirsiniz![]()
Aynen canm bi kaç dr bunu söyledi bence düzenliyse adetin dogru sonuçCanım benim tamda dediğin gibi 12-13- bir gün ara 15-16 günleri deneme oldu. Ondan sonra hiç olmadı tuttuysa eğer bunlardan tuttu.