Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar benimde sat 15 nisan 1 mayis gece çatlama oldu degerlendirdim.bat 15 mayıs bakalım subat ayında kimyasal gebelik gecirdim bakalim bu ay olacak mi ama hic bi belirtim yok akintim hep çok ve biraz kasiklarim agriyo onun dışında hic bi belirtim yok

Canım eğer dedigi gibi 11 12 13 de degerlendirmisseler yani ovulasyon günlerini beklemisseler 14 te de yapabilirler çünkü diger dönemlerde olmamış. Tabi bide esinin hızıyla ilgili sorun yoksa esin spermler sıkıntılıysa gün aşırı en iyisi dedigin gibi
Tamamdir anladim yildizsavascisi yildizsavascisi Regen_ Regen_ kizlar icimi rahatlattiniz neyse sizi simdi rahat birakim islerimi gorim sonra gorusuruzzzz 🙏🙏🙏🙏

Merhaba kizlar benimde sat 15 nisan 1 mayis gece çatlama oldu degerlendirdim.bat 15 mayıs bakalım subat ayında kimyasal gebelik gecirdim bakalim bu ay olacak mi ama hic bi belirtim yok akintim hep çok ve biraz kasiklarim agriyo onun dışında hic bi belirtim yok
Hayırlısı olsun insallah canım bebisin seninledir batlarımız yakınmış benim de 18 inde. Kimyasal gebeliginde belirtilerin olmus muydu peki

Kızlar özür dileyerek paylaşıyorum normalde yumurtlama günü hariç akıntım olmazdı yumurtlama günü beyaz şeffaf olur bat 6 gün kaldı ilk defa böyle sarımsı bir akıntı bugun yoğun bir şekilde devam etti sizce sebebi ne olabilir

Eklentiler

• IMG_20200508_203348.webp
    IMG_20200508_203348.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlısı olsun insallah canım bebisin seninledir batlarımız yakınmış benim de 18 inde. Kimyasal gebeliginde belirtilerin olmus muydu peki
Yani 4-5 gün önceden test yapmistim gittikçe kısalan en son 1 saat sonra cikan silik cizgi çıkmıştı gebelik belirtileri ya olmuyo bende ya da hep ayni seyler olduğu icin hissetmiyorum.2 kizim var benim onlarda ovu testi filan bilmiyodum adet günü test yapiyodum silik çıktıysa kan veriyodum.bu defa ovu.testi deneyeyim dedim 3 aydir olmadi ilki kimyasal oldu yani bakalim bu ay olacak mi

Kuzm ne yazik ki böyle oluyo.. bende de ilk kez uclar acıd ve damarlrm belirginleşti. İlk ya ilk . Ama regl oldum.
Bu ara hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bende regle ihtimal vermiyordum kesin hamileyim derken 4. Gün regl gelmişti

Ben Ankara dayım ve Çankaya gibi çok kalabalık Bi yerdeyim kuzum bu hastane semt poliklinik gibi olduğu için Bi kere gittim hiç ilgili alakalı değildi doktorlar sonra özele gittim ama bakalım iki hafta sonra randevum var bu sefer nasıl olacaklar başka Bi doktora randevu aldım bu iyidir belki 😊
Aa canım ben de Ankara Çankaya da oturuyordum 2 buçuk sene oldu istanbula geleli cankayanin neresinde hangi hastaneye gidiyorsun. Bence çok şanslısın ben şu an istanbuldayim Ankara'nın bir tek hastanelerini özlüyorum ben 29 mayısı falan beğeniyordum

Bu ara hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bende regle ihtimal vermiyordum kesin hamileyim derken 4. Gün regl gelmişti
Aslında belirti aramazsak bulamıcaz. Ben bu sefer öyle yapcam. Eğer öyle çok büyük işte iştah artışı,uyku hali,sıcak basması felan farketmezsem belirtim var demem :)

Aslında belirti aramazsak bulamıcaz. Ben bu sefer öyle yapcam. Eğer öyle çok büyük işte iştah artışı,uyku hali,sıcak basması felan farketmezsem belirtim var demem :)
Belirtide aramiyordum ama o kadar göğüs ucu ağrısı yaşadım ki hamileliğe yordum en son 🤭 bu ay aramycam bide hamilelik testi sipariş vercem en azından gecikme olursa aklımda acaba olmasın

Aa canım ben de Ankara Çankaya da oturuyordum 2 buçuk sene oldu istanbula geleli cankayanin neresinde hangi hastaneye gidiyorsun. Bence çok şanslısın ben şu an istanbuldayim Ankara'nın bir tek hastanelerini özlüyorum ben 29 mayısı falan beğeniyordum
İki hafta sonra ben de 29 mayıs a gitcem canım :) Ankara nın hastaneleri devlet i bilemem ama özel aşırı pahalı canım ya diğer şehirlere göre özelleri çok pahalı

Kızlar özür dileyerek paylaşıyorum normalde yumurtlama günü hariç akıntım olmazdı yumurtlama günü beyaz şeffaf olur bat 6 gün kaldı ilk defa böyle sarımsı bir akıntı bugun yoğun bir şekilde devam etti sizce sebebi ne olabilir
Kokulu mu

Back
X