- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Başın sağ olsun Allah tekrar yaşatmasın. Zahide hanım sigortaya bakmıyordu ücretli muayene yapıyorEvet canım çiğdem hoca idi. Bebeğimi kaybettiğim gün aşkın hoca da gelip bakmıştı. Üç buçuk ay oraya gittim paket almıştım bebeğimi de o hastanede kaybettim canım. Evet Bi Plaza da yer açmışlar beraber ayrılmışlar koru dan
Hayır ya. Buraya gelip bize laf atıp sonra da nispet yapamaz. Ama Allah görüyo..Ben 2 yıldır bekliyorum dedim diye o da ben de 2. Ayımda hamile kaldım dedi. Bunlar beni kırmıyor artık çok karsılastım bu sozlerle. Boşverin. En azından iyi dileklerde bulundu.
Allah razı olsun kardeşini bekletmeden verip kucağıma almayı nasip etsin inşallah.. Hangi hastane de yaptırcan canım?Başın saolsun cnm öncelikleallahım tekrarını yasatmasin bida
Ben de aşılamayı ankarada yaptırcam Allah izim verirse.
Amin inşalah bu sefer kucağıma alacağım sağlıklı hayırlı Bi evlat nasip etsin inşalah canımBaşın sağ olsun Allah tekrar yaşatmasın. Zahide hanım sigortaya bakmıyordu ücretli muayene yapıyor
Öyle kuzum, bi arkadsım şey drmişti onunda 5.ayında cocugu oldu, ama bebek olduktan sonra cok zor zamanlar gecırdı 3 yasında bebeği alerjı testlerıyle ugrasıyor 3 yıldır ve cok rahat hamılelık gecırdım ama sonra boyle oldu, beni rahatlatmaya calısıypr sen inşallah rahat bi hamılelık ve bebeklik donem gecıreceksın diye ne kadar uzuldugjmu bılıyor cunkuHayır ya. Buraya gelip bize laf atıp sonra da nispet yapamaz. Ama Allah görüyo..
Canım her gün olursa bişe olur mu diye dün ilişki oldu bugün de olursa bişe olmaz demi bazıları bir gün bekleyin filan diyor kafam karıştı bide ben ovulasyon ilk defa deniyorum kafam karıştı daPik olmus gözün aydın, silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam, bugunu degerlendırın
Evet biraz acele ettim direk buraya attımİçinin pembe kısmı beyaz a dönene kadar bekle fotoraf çekmek için canım ama yine de yumurtlama gibi görünüyor
Ben bi gün değerlendir Bi gün dinlen yaptım bakalım ne olacak canımEvet biraz acele ettim direk buraya attımher gün değerlendirmek riskli mi acaba
Hiç bir fikrim yok ama koru hastanesi iyi gibi geldi tabi.. Normalde oncekı ay asılama yaptıraydım konyada yaptırcaktımve gidiş geliş yapcaktık. Ama yaz tatılınde ankaraya gelcem kayınvalıdem ankarada oturuyor. Henüz arastırmadımAllah razı olsun kardeşini bekletmeden verip kucağıma almayı nasip etsin inşallah.. Hangi hastane de yaptırcan canım?
Benım dün de pikti bugun de pik gibi cıktı ve 3 gündür yapıyozCanım her gün olursa bişe olur mu diye dün ilişki oldu bugün de olursa bişe olmaz demi bazıları bir gün bekleyin filan diyor kafam karıştı bide ben ovulasyon ilk defa deniyorum kafam karıştı da
Bugün ben 3 video izledim iki doktor pik öncesi pik ve sonrası 2 günü toplam dört günü her gün değerlendirin diyordu biri gün aşırı dedi ben her gün değerlendirmeyi tercih edicemEvet biraz acele ettim direk buraya attımher gün değerlendirmek riskli mi acaba
Canım benim de aynı şekilde aynı renk akıntım vardı şuan hamileyim hep yumurta akı kıvamı gebelik belirtisi derler bende üzülürdüm çünkü benim hep sarı akıntım vardı yani sarı akıntı gebelik de olabilirKızlar özür dileyerek paylaşıyorum normalde yumurtlama günü hariç akıntım olmazdı yumurtlama günü beyaz şeffaf olur bat 6 gün kaldı ilk defa böyle sarımsı bir akıntı bugun yoğun bir şekilde devam etti sizce sebebi ne olabilir
Karşısındakini kırcağını biliyo bu söylemiyle herhalde o kadar akılsız değildir. Ben üzülüyorum. Diyorum ya herkesin imtihanı farklı işte o hemen sahip oluyo ama başka şeylerle imtihan ediliyo.Öyle kuzum, bi arkadsım şey drmişti onunda 5.ayında cocugu oldu, ama bebek olduktan sonra cok zor zamanlar gecırdı 3 yasında bebeği alerjı testlerıyle ugrasıyor 3 yıldır ve cok rahat hamılelık gecırdım ama sonra boyle oldu, beni rahatlatmaya calısıypr sen inşallah rahat bi hamılelık ve bebeklik donem gecıreceksın diye ne kadar uzuldugjmu bılıyor cunku
Ben muayene oldum canım bende bi sıkıntı yok eşim de tam gidecekti bu sperm testi için korona çıkınca kaldı yani onunla ilgili bişe var mı yok mu bilmiyoruzBenım dün de pikti bugun de pik gibi cıktı ve 3 gündür yapıyozmecbur yarında yapıcaz
Sperm sıkıntısı yoksa esınde sorun olmaz canm hız ve sayısı dusuk olanlar da gun asırı yapmak daha saglıklı
Kuzum sen ne yaptın gittin mi hastaneye kan falan verdin miAminn canım rabbim sizede nasip etsin inşallah ewz okur muyum namazlarimda ediyorum hep
E şehir hastanesinde falan yaptırsan ya canım maddi durumun nasıl bilmem ama koru baya pahalı Bi hastane reklamı iyi yapıldı çünküHiç bir fikrim yok ama koru hastanesi iyi gibi geldi tabi.. Normalde oncekı ay asılama yaptıraydım konyada yaptırcaktımve gidiş geliş yapcaktık. Ama yaz tatılınde ankaraya gelcem kayınvalıdem ankarada oturuyor. Henüz arastırmadım
Aman bosver kuzum günahı boynuna bu kadar insanı kızdırdı gitiiKarşısındakini kırcağını biliyo bu söylemiyle herhalde o kadar akılsız değildir. Ben üzülüyorum. Diyorum ya herkesin imtihanı farklı işte o hemen sahip oluyo ama başka şeylerle imtihan ediliyo.
İyi bari canım içim rahatladı teşekkür ediyorummBugün ben 3 video izledim iki doktor pik öncesi pik ve sonrası 2 günü toplam dört günü her gün değerlendirin diyordu biri gün aşırı dedi ben her gün değerlendirmeyi tercih edicem
Aynen yaAman bosver kuzum günahı boynuna bu kadar insanı kızdırdı gitii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?