Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sorucamm bu yerleşme kanaması dediğimiz ne zaman oluyor? Herkeste oluyor mu?
Genelde reglden bi kaç gün önce diye biliyorum ve herkeste olmuyo canım. Ben hamileliğimi öğrendiğim de olmamıştı. Pek onu beklemeye gerek yok yani :)

Kızlar bir şey sorucamm bu yerleşme kanaması dediğimiz ne zaman oluyor? Herkeste oluyor mu?
Ben kızımda hiç lekelenme falan görmedim. Kuzenim ilk iki ay normal hastalanmış ve hamile olduğunu anlamamıştı. Herkes de farklılık gösteriyor. İlla olması gerekmiyor ama olanlar var.

Ben kızımda hiç lekelenme falan görmedim. Kuzenim ilk iki ay normal hastalanmış ve hamile olduğunu anlamamıştı. Herkes de farklılık gösteriyor. İlla olması gerekmiyor ama olanlar var.
Bildiğimiz regl olmuş yani

Genelde reglden bi kaç gün önce diye biliyorum ve herkeste olmuyo canım. Ben hamileliğimi öğrendiğim de olmamıştı. Pek onu beklemeye gerek yok yani :)
Aaa tamam canımmm aynen bir de bence kişilerin nasıl adet olduğu da etkiliyoooor. Bazıları regl kadar çok oldum diyor. Bence onlar normalde adeti 3 gün süren, neredeyse günlük pedle ayı tamamlayan insanlar 😁
ayyy adet olursam Ben öyle çıldırırım aslaaa dikkat etmem kendime vallaaa

Aaa tamam canımmm aynen bir de bence kişilerin nasıl adet olduğu da etkiliyoooor. Bazıları regl kadar çok oldum diyor. Bence onlar normalde adeti 3 gün süren, neredeyse günlük pedle ayı tamamlayan insanlar 😁

ayyy adet olursam Ben öyle çıldırırım aslaaa dikkat etmem kendime vallaaa
Benim adetimden önce leke gelse coşarım herhalde:KK73:

Aklıma bir program geldiii. Youtube’da var. Hamile olduğumu bilmiyordum diye. Kadınlar doğum sırasında farkediyolaaar ahahhaha 😂
Evet ya bi kaç video izledim :) ama onların karınlarıda cok büyümüyo ki ben olsam boy da kısa pilates topu gibi olurum kesin anlarım :D

Ya belirtilerde mide bulantısı var ya.
Bir tek sabahları mi oluyor yoksa günün herhangi bir saatinde olabilir mi?

Evet ya bi kaç video izledim :) ama onların karınlarıda cok büyümüyo ki ben olsam boy da kısa pilates topu gibi olurum kesin anlarım :KK70:
Ahhahahah evet ya bence onlar şişkoluktan öyle. Bende bayaa zayıfım spor yapıyorum düzenli alt karnım hiç erimiyordu bi ara, o sıralarda da o videoları izliyordum. Fenaa tribe girmiştim 😂

Ahhahahah evet ya bence onlar şişkoluktan öyle. Bende bayaa zayıfım spor yapıyorum düzenli alt karnım hiç erimiyordu bi ara, o sıralarda da o videoları izliyordum. Fenaa tribe girmiştim 😂
Kız biz avcı gibiyiz bizim anlamamamız imkansız :D hava da kaparız hamilelik belirtisini

Bence kişiden kişiye değişiyor ama midesi bulanmayanların bile sabah daha hassas oluyor. Tabi bunu genellemek doğru olmaz...
Benim akşamları ve sabah 5-6-7 civarı acayip buruluyor midem. Bulantı gibi de değil gibi de.
Göğüslerim de acayip büyümüş gibi hissediyorum.
Ara ara kasıklarda batma oluyor. 4-5 gündür acayip ağrıyan belim daha yeni hafifledi.
Ama henüz yumurtlamam olmadi🤔 acaba adet biter bitmez mi oldu da haberim olmadı diye düşünüyorum. Sat 29 Nisan'dı. Ben 3-4 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve silik bile değil. Hiç yok

Back
X