Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde reglden bi kaç gün önce diye biliyorum ve herkeste olmuyo canım. Ben hamileliğimi öğrendiğim de olmamıştı. Pek onu beklemeye gerek yok yani :)Kızlar bir şey sorucamm bu yerleşme kanaması dediğimiz ne zaman oluyor? Herkeste oluyor mu?
Ben kızımda hiç lekelenme falan görmedim. Kuzenim ilk iki ay normal hastalanmış ve hamile olduğunu anlamamıştı. Herkes de farklılık gösteriyor. İlla olması gerekmiyor ama olanlar var.Kızlar bir şey sorucamm bu yerleşme kanaması dediğimiz ne zaman oluyor? Herkeste oluyor mu?
Bildiğimiz regl olmuş yaniBen kızımda hiç lekelenme falan görmedim. Kuzenim ilk iki ay normal hastalanmış ve hamile olduğunu anlamamıştı. Herkes de farklılık gösteriyor. İlla olması gerekmiyor ama olanlar var.
Aaa tamam canımmm aynen bir de bence kişilerin nasıl adet olduğu da etkiliyoooor. Bazıları regl kadar çok oldum diyor. Bence onlar normalde adeti 3 gün süren, neredeyse günlük pedle ayı tamamlayan insanlarGenelde reglden bi kaç gün önce diye biliyorum ve herkeste olmuyo canım. Ben hamileliğimi öğrendiğim de olmamıştı. Pek onu beklemeye gerek yok yani :)
ayyy adet olursam Ben öyle çıldırırım aslaaa dikkat etmem kendime vallaaaBen kızımda hiç lekelenme falan görmedim. Kuzenim ilk iki ay normal hastalanmış ve hamile olduğunu anlamamıştı. Herkes de farklılık gösteriyor. İlla olması gerekmiyor ama olanlar var.
Evet canım bebeği 8 haftalıkken midesi bulanınca hastaneye gidip öğrenmiş.Bildiğimiz regl olmuş yani
Benim adetimden önce leke gelse coşarım herhaldeAaa tamam canımmm aynen bir de bence kişilerin nasıl adet olduğu da etkiliyoooor. Bazıları regl kadar çok oldum diyor. Bence onlar normalde adeti 3 gün süren, neredeyse günlük pedle ayı tamamlayan insanlar
ayyy adet olursam Ben öyle çıldırırım aslaaa dikkat etmem kendime vallaaa
Amann yarabbimmm :) ay bana da olsa önümüzdeki reglimde 2 aylık hamile oldugumu öğrensemEvet canım bebeği 8 haftalıkken midesi bulanınca hastaneye gidip öğrenmiş.
Evet doğal testBenim adetimden önce leke gelse coşarım herhalde![]()
İnşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir.Amann yarabbimmm :) ay bana da olsa önümüzdeki reglimde 2 aylık hamile oldugumu öğrensem![]()
Evet ya bi ipucu gibi :)Evet doğal test![]()
Aklıma bir program geldiii. Youtube’da var. Hamile olduğumu bilmiyordum diye. Kadınlar doğum sırasında farkediyolaaar ahahhahaAmann yarabbimmm :) ay bana da olsa önümüzdeki reglimde 2 aylık hamile oldugumu öğrensem![]()
İnşallah canımmİnşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir.
Evet ya bi kaç video izledim :) ama onların karınlarıda cok büyümüyo ki ben olsam boy da kısa pilates topu gibi olurum kesin anlarımAklıma bir program geldiii. Youtube’da var. Hamile olduğumu bilmiyordum diye. Kadınlar doğum sırasında farkediyolaaar ahahhaha![]()
Ahhahahah evet ya bence onlar şişkoluktan öyle. Bende bayaa zayıfım spor yapıyorum düzenli alt karnım hiç erimiyordu bi ara, o sıralarda da o videoları izliyordum. Fenaa tribe girmiştimEvet ya bi kaç video izledim :) ama onların karınlarıda cok büyümüyo ki ben olsam boy da kısa pilates topu gibi olurum kesin anlarım![]()
Bence kişiden kişiye değişiyor ama midesi bulanmayanların bile sabah daha hassas oluyor. Tabi bunu genellemek doğru olmaz...Ya belirtilerde mide bulantısı var ya.
Bir tek sabahları mi oluyor yoksa günün herhangi bir saatinde olabilir mi?
Kız biz avcı gibiyiz bizim anlamamamız imkansızAhhahahah evet ya bence onlar şişkoluktan öyle. Bende bayaa zayıfım spor yapıyorum düzenli alt karnım hiç erimiyordu bi ara, o sıralarda da o videoları izliyordum. Fenaa tribe girmiştim![]()
Bence farkeder genelde sabah oluyo sanırım ama değişirdeYa belirtilerde mide bulantısı var ya.
Bir tek sabahları mi oluyor yoksa günün herhangi bir saatinde olabilir mi?
Benim akşamları ve sabah 5-6-7 civarı acayip buruluyor midem. Bulantı gibi de değil gibi de.Bence kişiden kişiye değişiyor ama midesi bulanmayanların bile sabah daha hassas oluyor. Tabi bunu genellemek doğru olmaz...