Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum.var ikinci bebeği istiyoruz son adetim 3 Nisan da oldu sonrasında karar verdik korunmamaya bu ay da normalde 3 yada 5 i gibi adet olmama gerekiyordu 2 sinde kahve rengi lekeler geldi sonra 3 gün böyle devam etti çok çok az damla şeklinde ve kahverengi hamilelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım ne gatif çıktı arkasından yine leke geldi bir kez ve kesildi toplamda aralıklarla 4 gün günde bir veya iki kere görecek kadar lekelenme oldu ilk çocuğumda da lekelenme ile başlamıştı hamileliğim bir daha normak adetim yok ama kaşık ağrım siskinligimvar karnımın alt kısmında gerilme gibi bişi oluyor acaba başka bir psoblem mi var adet olamadım yada hamilelik mi var tekrar test yapmalı mıyım bilemedim kendim de biyoloji mezunuyum.yumurtlama tarihi meselelerini felan iyi biliyorum ona göre eşimle birlikte olduk niyeyse de hamile hissidiyorum kendimi 🙄

Ben kaza namazı kılmaya başladım ayrıyeten bilmediğim kısa sureleri ezberleyeyim dedim kalan zamanda da mutfaktayım zaman geçiyor işte ama aklının hep bir kösesinde var maalesef acaba bebek var mı oldu mu sorusu insanız sonuçta cnm

Kızlar ne cok sayfa ilerlemiş maşallah hepsini okuyamam muhtemelen 😅😅tansiyonlarda yükselmiş galiba amaaan boşversenize hepimizin stresi kendimize yeter zaten suraya bir iki bilgi almaya bazen iki çift laf etmeye paylaşamadıklarımızı paylaşmaya giriyoruz ne gerek var günlük hayattaki stres herkese yeter de artar görmeyin gitsin ee çalışmalar ne alemde ramazan zormuş yaa banyosu ayrı dert sahurda yatam mı kalksam mı gün aşırı deneyelim dedik hışım çıktı o bebek bir gelsin sorarım ona ilk şaplağı yiyecek benden poposuna 😅🙈
Ya benim testim 3 gündür pik cıkıyor ve 4 gündür üst üste ilişki oluyor mahvoldum yaa durmadan abdest alıyorum ☺️inşallah yarın silikleşir de sonuncusu da yapıp inzıvaya cekılırım

Kızlar ne cok sayfa ilerlemiş maşallah hepsini okuyamam muhtemelen 😅😅tansiyonlarda yükselmiş galiba amaaan boşversenize hepimizin stresi kendimize yeter zaten suraya bir iki bilgi almaya bazen iki çift laf etmeye paylaşamadıklarımızı paylaşmaya giriyoruz ne gerek var günlük hayattaki stres herkese yeter de artar görmeyin gitsin ee çalışmalar ne alemde ramazan zormuş yaa banyosu ayrı dert sahurda yatam mı kalksam mı gün aşırı deneyelim dedik hışım çıktı o bebek bir gelsin sorarım ona ilk şaplağı yiyecek benden poposuna 😅🙈
Ramazandada cocuk düsünmek ayri dert 😂😂 valla hamile kalmaya calisacan. Ramazandan haricte. Her 2 3 günde bir dene. Hem hergün ise git gel ev temizlik su bu derken. Bide o stresle nasil hamile kalacaksam artik... 😂 ne diyim allah herkese her isteyne nasip etsin banada nasip etsin insallahhhhh

Merhaba hanımlar 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum.var ikinci bebeği istiyoruz son adetim 3 Nisan da oldu sonrasında karar verdik korunmamaya bu ay da normalde 3 yada 5 i gibi adet olmama gerekiyordu 2 sinde kahve rengi lekeler geldi sonra 3 gün böyle devam etti çok çok az damla şeklinde ve kahverengi hamilelikten şüphelendim erken gebelik testi yaptım ne gatif çıktı arkasından yine leke geldi bir kez ve kesildi toplamda aralıklarla 4 gün günde bir veya iki kere görecek kadar lekelenme oldu ilk çocuğumda da lekelenme ile başlamıştı hamileliğim bir daha normak adetim yok ama kaşık ağrım siskinligimvar karnımın alt kısmında gerilme gibi bişi oluyor acaba başka bir psoblem mi var adet olamadım yada hamilelik mi var tekrar test yapmalı mıyım bilemedim kendim de biyoloji mezunuyum.yumurtlama tarihi meselelerini felan iyi biliyorum ona göre eşimle birlikte olduk niyeyse de hamile hissidiyorum kendimi 🙄
Bence testi tekrarla cnm ya vardır inşallah

Ya zaten hamile kalmak çok zor bana göre 😂 mucize gibi... bazen düşünüyorum nasıl süreçlerden geçmişiz nasıl da birer mucizeyiz. Yani biz birer mycize yapmaya çalışıyoruz gerçekten burada... aşılama yaptır canım bence de. Bebeğe gidilen yolda çekilen her çile kutsaldır 😂
Kesinlikle mucize iki hücreden insan olusuyor, aklım almıyor bazen..şükürler olsun
Rahim filmi dısında hıc bir tedavi tontemı denemedim daha. Bakalım inşallah yaza kadar olur gerek kalmaz belkı de

Ben kaza namazı kılmaya başladım ayrıyeten bilmediğim kısa sureleri ezberleyeyim dedim kalan zamanda da mutfaktayım zaman geçiyor işte ama aklının hep bir kösesinde var maalesef acaba bebek var mı oldu mu sorusu insanız sonuçta cnm
Aynen valla. Ben neler neler yapiyorum düsünmemen icin. Zaten hergün calisiyorum eczanede. Eve gelincede kendime lrgü aldim atki örüyorum😂 23 yasindasim bunarada. 24 e giricem. Sonra balkonuma bitkiler ektim cicekler ektimm onlara bebek gibi bakiyorum. 5 aydir düspnpyorum. Bu ay inan ki deneyesim gelmedi artik. Hevesim kalmadi istek kalmadi. O ypzden bu ay con ta kafamda bulunmadi önceki aylarda kendime con baski yaptim. Yoruldum artik cidden.

hepimi

Valla moralim çok bozuk ama güldürdün beni cidden herkes hararetli hararetli kadına çekişiyor sen başka telden araya kaynak :KK70:
Ahahahhaha evet ya dahil olmak da istemedim bi yandan takip edip arada at kılı fırçası falan diyorum ahahahh korktum biri çıkıp biz burda napıyoz sen ne diyosun diycek diye o sinirle 😂

Ya benim testim 3 gündür pik cıkıyor ve 4 gündür üst üste ilişki oluyor mahvoldum yaa durmadan abdest alıyorum ☺inşallah yarın silikleşir de sonuncusu da yapıp inzıvaya cekılırım
Ay canım güldürdün beni nasıl 4 gündür pik silikleşmedi mi ne diyim Allah güç kuvvet versin de tutsun bu ay inşallah ben ovulasyon fln yapmıyorum adetten regle kadar gün aşırı inat ettim 😅😅

Back
X