Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afedersiniz ilişki sonrası uzansam da üstüme Bi pike alıp ayakları dikip yatıyordum tam giyinmeye kalkmadan o yüzden ben de çok üşüyordum ayaklarım falan donuyordu belki ondan olmadı belki bu vesile olur sıcak su torbası Bi de onu deneyelim

Bu ay benimde olmazsa bende su torbasini deneyim ayaklarimi duvara yaslarken usuyodu zaten ayaklar bide afedersiniz ciplak uzaniyodum her defasinda

M Mom42 canım mesela benim testlerim böyleydi..ayri ayri attim çünkü bekleyince siliklesiyor ya net belli olsun diye...bana çatlama olmadi gibi geldi....bu kadar uzin yumurtlama sürermi ki
Benim de bu ay uzun sürdü pik, ya güzel kalıtelı yumurta ya da çift yumurta gelebilir diyorlar, 5 gündür degerlendirmek ten yoruldum artık

Kızlar merhaba D vitamini baktıran var mı aranızda benimki 3.11 çıktı sizce çok düşük değil mi, hamile kalamamamın sebebi bu olabilir mi??

M Mom42 Regen_ sizce yarın test yapayım mı? Yoksa adeti mi bekleyim birde kaç gün geçmesi gerekiyor test için
Afedersiniz ama sabahtan beri sürekli tuvalet git gel git gel usandım sürekli idarara çıkıyorum birde içimden bir his oluştu sanki yarın yap gitsin diyor

Malesef yardimci olamicam bend
Kızlar merhaba D vitamini baktıran var mı aranızda benimki 3.11 çıktı sizce çok düşük değil mi, hamile kalamamamın sebebi bu olabilir mi??
Biryerde gordum d vitamini bebegin tutunma sebebi de olabiliyor doktorlar bol bol sut urunleri tuketin dedilerdi bende bol bol sut iciyorum bilmiyorum dogru mu duydum

Gebelik testi yapsan simdi eger varsa madem yarin gelecek adetin
Canım ilk yumurtlama gününden itibaren sayarsan 11 gun oluyor daha cok erken degil mi...yarın da adetim gelmezse yaparim diye düşündüm. .Çünkü adet belirtilerim dışında zerre bi belirtim hissiyatım yok

yap canım aklın kalcak yoksa ama üzülmek yok hemen kendine öyle hazırlayarak yap tamam mı. İnşallah güzel haberler verirsin bekliyor olacağım

Benim de bu ay uzun sürdü pik, ya güzel kalıtelı yumurta ya da çift yumurta gelebilir diyorlar, 5 gündür degerlendirmek ten yoruldum artık
Al benden de o kadar...artık eşim bile o işten soğucak ben testlerimi 2 3 ovulasyon takibi yapan kişiye attım hiç bu iyi bişe yumurtan kaliteli demedi...çatlama henüz olmamış dediler...hatta bitanesi hormon sorunun var mi dedi...ki gercekten de var

Sohrab biliyor zaten benim de çok geç çatladı bu ay lh hormonu artmış olabilir ya da çatlamadı kiste döndü. Bakalım pazartesi Bi tahlil yaptırcam

Aaa şaşırdım, insanlar Ne kadar acımasız, hemen kötüye yoruyolar. Benim de ilk kez bu kadar uzun sürdü pik, maksimum 3 günü gördüm.

Sohrab biliyor zaten benim de çok geç çatladı bu ay lh hormonu artmış olabilir ya da çatlamadı kiste döndü. Bakalım pazartesi Bi tahlil yaptırcam
Kuzum cift yumurta da olabılır diye sonuclar buldum ben, hormonlarla ılgılı hıc sıkıntım olmadı bi ara her ay tahlıl yaptırıyordum o derece kafayı bozmutum hamılelıkle, ben oyle bişey oldugunu sanmıyorum belki kucuk bi ihtimalle vardır ama, gördüklerim okuduklarım hep kalıtelı yumurta veya birden fazla yumurta olabılır.
Belki de kötu dusunmek ıstemıyorumdur

yap canım aklın kalcak yoksa ama üzülmek yok hemen kendine öyle hazırlayarak yap tamam mı. İnşallah güzel haberler verirsin bekliyor olacağım
Ozaman eşime söyleyim de gelirken erken gebelik testi alsın çoook teşekkür ederim desteğin içinnn

Ay yeterki senin dediğin gibi olsun mest olurum ben bide bu ay hep kuru incir kullanmistim arti bi 10 gün kadar bitkisel macun...bunlara gore bencede gelişmiş yumurta olmali☺☺ ama ben genelde hep en kötüsü düşünür kendimi hazirlarim daha fazla üzülmemek icin..senin pik olali kac gun oldu

Valla kuzum instagramda Ovulasyon takibi ve bir gebenin günlüğü sayfalarını daraldım resmen birşeyler öğrendim benim yumurtlamam da 3 güne yakın sürdü kadın yumurtan iyi gelişiyor demek bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…