- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Bu ay benimde olmazsa bende su torbasini deneyim ayaklarimi duvara yaslarken usuyodu zaten ayaklar bide afedersiniz ciplak uzaniyodum her defasindaAfedersiniz ilişki sonrası uzansam da üstüme Bi pike alıp ayakları dikip yatıyordum tam giyinmeye kalkmadan o yüzden ben de çok üşüyordum ayaklarım falan donuyordu belki ondan olmadı belki bu vesile olur sıcak su torbası Bi de onu deneyelim
Enfeksiyon belirtisi canimO ne oluyormuş ki
Aynen ben de öyle canımBu ay benimde olmazsa bende su torbasini deneyim ayaklarimi duvara yaslarken usuyodu zaten ayaklar bide afedersiniz ciplak uzaniyodum her defasinda
Benim de bu ay uzun sürdü pik, ya güzel kalıtelı yumurta ya da çift yumurta gelebilir diyorlar, 5 gündür degerlendirmek ten yoruldum artık
Malesef yardimci olamicam bendmerhabalar aranıza yeni katıldım 25 yaşındayım :) gebelik planlıyoruz daha hiç çocuğumuz yok . bu ay 30 unda çatlamam oldu sizce ne zaman test yaptırmalıyım ? gebe kalma ihtimalim var mı aca ? hiç hissetmiyorum( sadece memelerde ağrı var hassasiyet 30 undan bu yana 12 gün geçmiş olacak idrarda çıkar mı sonuç sizce fikriniz nedir acaba yardımcı olursanız çok sevirim
Biryerde gordum d vitamini bebegin tutunma sebebi de olabiliyor doktorlar bol bol sut urunleri tuketin dedilerdi bende bol bol sut iciyorum bilmiyorum dogru mu duydumKızlar merhaba D vitamini baktıran var mı aranızda benimki 3.11 çıktı sizce çok düşük değil mi, hamile kalamamamın sebebi bu olabilir mi??
Canım ilk yumurtlama gününden itibaren sayarsan 11 gun oluyor daha cok erken degil mi...yarın da adetim gelmezse yaparim diye düşündüm. .Çünkü adet belirtilerim dışında zerre bi belirtim hissiyatım yokGebelik testi yapsan simdi eger varsa madem yarin gelecek adetin
Al benden de o kadar...artık eşim bile o işten soğucakBenim de bu ay uzun sürdü pik, ya güzel kalıtelı yumurta ya da çift yumurta gelebilir diyorlar, 5 gündür degerlendirmek ten yoruldum artık
Al benden de o kadar...artık eşim bile o işten soğucakben testlerimi 2 3 ovulasyon takibi yapan kişiye attım hiç bu iyi bişe yumurtan kaliteli demedi...çatlama henüz olmamış dediler...hatta bitanesi hormon sorunun var mi dedi...ki gercekten de var
Aaa şaşırdım, insanlar Ne kadar acımasız, hemen kötüye yoruyolar. Benim de ilk kez bu kadar uzun sürdü pik, maksimum 3 günü gördüm.Al benden de o kadar...artık eşim bile o işten soğucakben testlerimi 2 3 ovulasyon takibi yapan kişiye attım hiç bu iyi bişe yumurtan kaliteli demedi...çatlama henüz olmamış dediler...hatta bitanesi hormon sorunun var mi dedi...ki gercekten de var
Kuzum cift yumurta da olabılır diye sonuclar buldum ben, hormonlarla ılgılı hıc sıkıntım olmadı bi ara her ay tahlıl yaptırıyordum o derece kafayı bozmutum hamılelıkle, ben oyle bişey oldugunu sanmıyorum belki kucuk bi ihtimalle vardır ama, gördüklerim okuduklarım hep kalıtelı yumurta veya birden fazla yumurta olabılır.Sohrab biliyor zaten benim de çok geç çatladı bu ay lh hormonu artmış olabilir ya da çatlamadı kiste döndü. Bakalım pazartesi Bi tahlil yaptırcam
Ozaman eşime söyleyim de gelirken erken gebelik testi alsın çoook teşekkür ederim desteğin içinnnyap canım aklın kalcak yoksa ama üzülmek yok hemen kendine öyle hazırlayarak yap tamam mı. İnşallah güzel haberler verirsin bekliyor olacağım
Ne demek canım her zamanOzaman eşime söyleyim de gelirken erken gebelik testi alsın çoook teşekkür ederim desteğin içinnn
Ay yeterki senin dediğin gibi olsun mest olurum benKuzum cift yumurta da olabılır diye sonuclar buldum ben, hormonlarla ılgılı hıc sıkıntım olmadı bi ara her ay tahlıl yaptırıyordum o derece kafayı bozmutum hamılelıkle, ben oyle bişey oldugunu sanmıyorum belki kucuk bi ihtimalle vardır ama, gördüklerim okuduklarım hep kalıtelı yumurta veya birden fazla yumurta olabılır.
Belki de kötu dusunmek ıstemıyorumdur
Valla kuzum instagramda Ovulasyon takibi ve bir gebenin günlüğü sayfalarını daraldım resmen birşeyler öğrendim benim yumurtlamam da 3 güne yakın sürdü kadın yumurtan iyi gelişiyor demek bu dediKiz ciddimisin nerden anliyosun??? Ayy heyecan basti birden bu ucuncu ay denememiz daha yeniyiz biliyorum ama yasim geciyo artik. Ben 11.12.13.14 gunleri degerlendirdim iyi mi yaptik o gunleri?? Bide ben folbiol kullaniyorum ayrica gecen yazdan sebebi belli olmayan kalp ritip bozuklugum cikti onun icinde hap kullaniyorum yasim 34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?