- 12 Nisan 2019
- 24.213
- 38.423
- 598
Haziran topiğine kaymaya başlandı zaten, yeni batı orda verebilir milletOlabilir ya baya da kişi listeye ekleyin dedi takipte zorlanacak gelince epey de konuşmuşuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran topiğine kaymaya başlandı zaten, yeni batı orda verebilir milletOlabilir ya baya da kişi listeye ekleyin dedi takipte zorlanacak gelince epey de konuşmuşuz![]()
gecikme olunca yaparsın inşallah tekrar canım . İyi demiş eşin. sende eşinde ayrı ayrı gidin doktora eş zamanlı gidin biz de ben gittim bir sıkıntı yok dedi doktor 6 ay daha olmayınca eşim gitti onda hız problemi çıktı keşke aynı zaman gitseydik dedim. İnşallah güzel haberleri burada vericez tez vakitteYaptım çıkmadı idararım çok az geldi eşimde adetin gecikirse yeniden yaparız adet olursanda doktor a bi görünürüz dedi çünkü biz çocuk düşündk ama doktora falan hiç gitmedik canım yumurtlama takip ettiğim uygulamayıda sildim artık takip etmeyeceğim
İnşallah canımgecikme olunca yaparsın inşallah tekrar canım . İyi demiş eşin. sende eşinde ayrı ayrı gidin doktora eş zamanlı gidin biz de ben gittim bir sıkıntı yok dedi doktor 6 ay daha olmayınca eşim gitti onda hız problemi çıktı keşke aynı zaman gitseydik dedim. İnşallah güzel haberleri burada vericez tez vakitte![]()
![]()
![]()
Bende pazar yaptim negatif aradan bi saat gecti silik çizgi belirdi sonra 2 gün boyunca işkence yaptim teste idrar damlattim o cizgi hic gitmedi bende bu ay olmadi gibi hissediyorum çünkü hic bi belirtim yok bakalim bi yanim yarin test yap diyo bi yanim bekle diyoAa aynıyızzzz ben pazar test yaptım negatif saldım valla zaten regl olcakmışım gibi hissediyorumm
aynen orada beklemeye başladı bizimkiler ama sen dur burada oralara geçme tamam mıHaziran topiğine kaymaya başlandı zaten, yeni batı orda verebilir millet
İnşallah canim,hepimiz için insallahKuruma çizgisi olunca çizgi kaybolurmuş sen de olmadığına göre bişiler olabilir canım hadi hayırlısıyla gebelik olsun![]()
![]()
Aynen konustugum kızlar hep gittiler, ben bat verdim oraya, bi sonrakiniaynen orada beklemeye başladı bizimkiler ama sen dur burada oralara geçme tamam mı![]()
İnşallah canımAynen konustugum kızlar hep gittiler, ben bat verdim oraya, bi sonrakiniyerimi ayırttım
İnşallah burdan ocak anneleri grubuna geçeriz ❤![]()
İlk 10 dk icinde cizgi cikmayip 1-2-3 saat sonra cizgi cikinca kuruma çizgisi deniyoKızlar bu kuruma çizgisi dediğiniz ne oluyor yav beni biraz aydinlatirmisiniz...test yaptik diyelim neye dikkat edicez ne oluyo bu kuruma şeysi
İlk 5 dakikadan sonra beliren çizgi. Yaklaşık 1 saatte falan oluşuyor.Kızlar bu kuruma çizgisi dediğiniz ne oluyor yav beni biraz aydinlatirmisiniz...test yaptik diyelim neye dikkat edicez ne oluyo bu kuruma şeysi
Yane o cizgi negatif demek oluyor dimiİlk 5 dakikadan sonra beliren çizgi. Yaklaşık 1 saatte falan oluşuyor.
Kuruyunca gözüken negatif cizgi demek yaniİlk 10 dk icinde cizgi cikmayip 1-2-3 saat sonra cizgi cikinca kuruma çizgisi deniyo
Selam canim bisey sorabilir miyim? Sen 6 gun kala öğrenmiştin değil mi ? Yumurtlamandan kaç gün geçmişti biliyor musun öğrendiğindeBen sadece 26 sını değerlendirmiştim kuzum işte
Geçen ay bende çıktı kuruma çizgisi ve adet oldum negatifti yani.Yane o cizgi negatif demek oluyor dimi
Bende subat ayinda çıkmıştı kimyasal gebelik oldu gecen ayda cikti cizgi ama adet oldum beklenen günde bu ayda pazar günü yaptm cikti bakalim sonuc ne olacakKuruyunca gözüken negatif cizgi demek yani
3. ya da 4. gunu degerlendirmek istiyorlar kuzuKızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı![]()
Insallah güzel sonuçlar alırsın gününü mu bekliyeceksin test icin. Benim yumurtlamada çok koyu çıktı ertesi gün çok siliklesti ama diğer gün tekrar koyulasti bir gün arayla yumurtlanir mi bilmiyorumBenim 3 üydü canım takvime göre bi arkadaşımın tavsiyesiyle ovülasyon almıştım gün kaçırmamak için. 2 sinde ulaştı test elime yaptığımda öyle burda gördüklerim gibi kopkoyu bi renk değildi normaldi. Öyle pik falan olmadı yani. Ama arkadşaım da hamile kaldığı günü net biliyo o gün yaptığı ovülasyonu attı benimkiyle aynı herkeste kopkoyu çıkmazmış.belki de 2 sinden önce yumurtlama olmuştur bilmiyoruö tabi veya bu ay hiç yumurtlamadım belki de. Sonra 4 ünde komple kayboldu çizgi. Bi daha ilişki de olmadı test de yapmadım.bu ağrılar başlayınca acaba yumurtlama ağrısı mı dedim yaptım yine çok koyu olmayan çift çizgi çıktı sonra testler ziyan olmasın bi dahaki ay kullanırım dedi yapmadım bi daha ay çok uzun oldu![]()
Tüh ya o zaman boşa gitmesem mi pazartesi günü bugün 4. Günü çünkü.3. ya da 4. gunu degerlendirmek istiyorlar kuzu