Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
Bebisinize noldu🙄 yani hamilesiniz zatende hersey yolundadir insallah❤

Kızlar merak ediyorum hamile olanlar çin takvimine baktınız mı acaba cinsiyeti için ben merakımdan baktım 🙈 kız çıkıyor rabbim hayırlısını versin tabi ki ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum

Merhabalar hanımlar. Bugün başka dr gittim. Oda yolk oluşmuş kese düzgün bir hafta daha bekleyelim coraspin yazdı ve progestan a devam dedi. Yolk olması güzel bişey dedi. Dua edin bu dr daha ılımlı konuştu direk dünki dr gibi buda boş olabilir demedi.
Canım inşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Canım kaç haftalık hamilesin birde kötü düşünüp strese girme stres çok şeyi tetikler

Kızlar merak ediyorum hamile olanlar çin takvimine baktınız mı acaba cinsiyeti için ben merakımdan baktım 🙈 kız çıkıyor rabbim hayırlısını versin tabi ki ama doğrumu yanlış mı bilmiyorum
Canım benim kızıma erkek diyor. Herkes de tutmuyor. Zaten iki ihtimal var.

Kızlar günaydın☀ Eğer ki işimiz bu ovulasyon testlerine kalmışsa yandık ben hiç yumurtlamıyo görünüyorum 😂 Ama dün kasık ağrısı akıntı ve gece ayaklarımda yanma oldu. Yani ya ben yapamıyorum bu testi ya da bunlar yanlış 😂😂
Alla alla cok ilginc 🙄 Sen en iyisi belirtilerini ciddiye al kuzu. Bende hala gelen giden yok ama ağrı var, bu bekleme beni mahvetti inşallah olmaz ama stresten mi olmuyor diye dusunmeye başladım

Çok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorum 😍 :dua: :KK36:

Şimdi biz
Iliski hergün yapmakta iyi degil esinize yazik. Ve zaten spermin 2 güne uhtiyaci var kendisini toparlayabilmesi icin. 2 3 günde bir yapilsa bile döngünüzün 10-18 günler arasi yeterli. O hafta icerisinde 2 günde bir yapin. Yumurtlama olmasi yumurtanin 24 36 saat icerisinde catlayacagi anlamina gekir.. siz bugün esinizle iliskiye girin. Ve cumartesi girin. Sonrada sali. Kadinlar her ay bir süeü yumurtlama oluyor zaten..onlardan en büyügü ortaya cikip catliyor. Catlamadan sperm yumurtlama bilesmesi nasil olsun😅 olmuyor. Hic sorun degil bildigim ve emin olsugum kadariyla aciklarim hic cekinmwyin sorun
İhtimalleri daha nasıl artırabiliriz diye düşünüyorum da kusura bakmayın ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. İlk kızımda 3. ay olmuştu sadece programdan yumurtlama gününü dikkate almıştım bu defa öyle olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin😊

Selam kızlar çatlama 4 mayıs oldu adetime 5 gun var sağ kasığımda ağrı var dünde çok şiddetli bir batma oldu yine sağ kasıkta bende heveslendim sabah ultra erken gebelik testi yaptım ama negatif sizce daha sonra pozitife dönme ihtimali var mı? Yoksa kesin negatif mi :mad::KK61:
Erken yapmıssın canım biraz daha sabret. O erken gebelik testlerine hic inanmiyorum ben nedense gününun gecmesini bekle hemen üzülme 😘

Şimdi biz

İhtimalleri daha nasıl artırabiliriz diye düşünüyorum da kusura bakmayın ilk defa ovulasyon testi yapıyorum. İlk kızımda 3. ay olmuştu sadece programdan yumurtlama gününü dikkate almıştım bu defa öyle olmadı. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin😊
Estahfurullah ne kusuru. Hic sorun degil. Ben yapa yapa 😂😂 arastira arastira bir hal olmustum. O ypzden sorabilirsiniz yani cevaplarim memnuniyetle.❤ ilk cocuktan sonra 2.kolay oluyor diyorlar aslinda. Insallah sizde en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz..

Çok iyi yapmışsın baska doktora giderek bak ne güzel demis yolk kese olması umutlu olman icin bir sebep sen ilaçlarını kullan ve kötüyü asla düşünme daha güzel haberlerle gelceksin inanıyorum 😍 :dua: :KK36:
Ay kuzum benim 🙏 ❤️ inşallah. Sen ne yaptın varmı gelişme

Kızlar bugun bat günüm ama ne bir sancı ne bir sivilce ne de akıntı adet döngüm düzenli günü hiç şaşmazdı 10 gündür ve şuan da aşırı şişmiş ve hasas gögüslerim var bugun regl olmazsam yarın test yapsam erken mi davranmış olurum

Back
X