Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum ya ben yapamıyorum ya test bozuk. Ama sabah ilk idrardan sonra sıvı almadan saat 10 gibi yapıyorum. Ama yok çıkmıyo🤷‍♀️
Ben de laboquick kullanıyorum ilk günler biraz fazla damlatiyormusum 3 damla damlatinca güzel sonuç çıkıyor

Ay gördüm sankii. Günün geçti mi. İnşallah hamilesindir.
Şimdi şöyle anlatayım bugun 41. Gun gecen hafta beta 2 cıktı ama ben 10 gun once lekelenme yasadım 3 gun surdu sanırım ben adet olmam gereken gun yumurtladım yanı

Şimdi şöyle anlatayım bugun 41. Gun gecen hafta beta 2 cıktı ama ben 10 gun once lekelenme yasadım 3 gun surdu sanırım ben adet olmam gereken gun yumurtladım yanı
Hakkında hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun her şey.

Beklediğim adet geldi....yanıltmadı beni....bekleyişte olan arkadaşlarımı Rabbim hayırlısıyla sevindirsin insallah....Ben artık gidip Haziran topiğine bat vereyim🙋

Beklediğim adet geldi....yanıltmadı beni....bekleyişte olan arkadaşlarımı Rabbim hayırlısıyla sevindirsin insallah....Ben artık gidip Haziran topiğine bat vereyim🙋
inşallah haziran da gelmez kuzum :(

Ya bayanlar Bi sorum olacak röntgene gitcektim adetten 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım sonuç 2.70 çıktı bu deger artabilirmi

Bak canım ilk test pazara ait son test düne ait sat ve bat tarihlerimiz aynı olduğu için ben seninde yakın yumurtladığını düşünüyorum. Ama belki içtiğin çay değiştirmiş tairihni olabilir, o zaman bat ta gecikebilir
Uhhh ne kadar koyu çıkmışş❤️❤️ Ne zamandı bu ? Belki de öyledir kuzum dediğin gibi

Ya bayanlar Bi sorum olacak röntgene gitcektim adetten 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım sonuç 2.70 çıktı bu deger artabilirmi
Canım yükselebilir tabiki bence bi iki gün sonra tekrar baktir

Bende kan testi yaptirdim ve koca bi negatif haziran topigne gidiyorum yarn adet günüm yeni ay yeni umutlar olsun

Back
X