Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen sigara içiyodun bırakabildin mii ben hala bırakamadım azalttım ama :KK43:
Yok birakmadim iftardan sonra fosur fosur iciyorum 😄😄 sahura kadar ama ramazan dolayisiyla iste gunde bir paket yerinde iki gunde bi oldu aslinda birakmam lazimda olmuyo kriz geciriyorum icmezsem

Yine sabah oldu dengemiz bozuldu bir yandan virüs bir yandan çok şükür ramazan🙏 Gün doğarken hepiniz adına dua etmek istedim Rabbim bebek hayaliyle yanıp tutuşan yüreklerinize su serpsin, kimsenin kucağı boş kalmasın, gönlü kırılmasın, burada hamile haberlerine kendisi olmuş kadar sevinen güzel kalpler var onların kalp ışığı hiiiç sönmesin Allahım💕... Buralara uyumadı hala ablaları, teyzeleri diye tatlı tatlı telaşlanıp yine birbirimize yazalım İNŞAALLAH ❤️ Hep bir ağızdan Âmin diyenimiz çoook olsun. Dünya dua üzerine kurulu 🌸 Hepinizi sevgiyle öpüyorummm

Yine sabah oldu dengemiz bozuldu bir yandan virüs bir yandan çok şükür ramazan🙏 Gün doğarken hepiniz adına dua etmek istedim Rabbim bebek hayaliyle yanıp tutuşan yüreklerinize su serpsin, kimsenin kucağı boş kalmasın, gönlü kırılmasın, burada hamile haberlerine kendisi olmuş kadar sevinen güzel kalpler var onların kalp ışığı hiiiç sönmesin Allahım💕... Buralara uyumadı hala ablaları, teyzeleri diye tatlı tatlı telaşlanıp yine birbirimize yazalım İNŞAALLAH ❤ Hep bir ağızdan Âmin diyenimiz çoook olsun. Dünya dua üzerine kurulu 🌸 Hepinizi sevgiyle öpüyorummm
Amiiinnn canım benim. Rabbim razı olsun.

Ağlayasım geliyor saçma sapan 🥺 inşallah bayrama müjdeyle gireriz dua edelim yapacak bişe yok
Benim bat a 11 gün var ama gerginlik ve ağlama isteği bende de oldu. İçimde Br sıkıntı herşeye patlıyorum hormonlar coştu canımıza okuyor sanırım 😂

İlk hamileligimde hiçbir belirtim yoktu. Bence hamilelik belirtileri bu kadar erken kendini göstermez. Adet geçtikten sonra başlar. Adet gecikmesi de zaten en büyük belirti demektir :)
Ramazan ayının son günleri, bitmek bilmeyen korona hastalığı, yaza girerken sürekli evde durmak zorunda olmak, sevdiklerini görememek ve herkesin özel hayatindaki sorunları eklenince psikoloji pek sağlam kalmıyor. Durduk yere ağlamak için baya bı sebep var :(

İlk hamileligimde hiçbir belirtim yoktu. Bence hamilelik belirtileri bu kadar erken kendini göstermez. Adet geçtikten sonra başlar. Adet gecikmesi de zaten en büyük belirti demektir :)
Ramazan ayının son günleri, bitmek bilmeyen korona hastalığı, yaza girerken sürekli evde durmak zorunda olmak, sevdiklerini görememek ve herkesin özel hayatindaki sorunları eklenince psikoloji pek sağlam kalmıyor. Durduk yere ağlamak için baya bı sebep var :KK43:
Peki ilk hamileliğimizde adet günü yaklaştıkça adet belirtisine benzer belirtileriniz oldu mu?

Peki ilk hamileliğimizde adet günü yaklaştıkça adet belirtisine benzer belirtileriniz oldu mu?
Tek hatırladığım belirti, adet sancısı gibi ara ara ağrı olması. Ama az az olup geçiyordu.
Ama geçen ay da buna benzer bişey yaşadım bir hafta önceden ağrılar başladı. Artik bu belirtiye de guvenmiyorum :)

Tek hatırladığım belirti, adet sancısı gibi ara ara ağrı olması. Ama az az olup geçiyordu.
Ama geçen ay da buna benzer bişey yaşadım bir hafta önceden ağrılar başladı. Artik bu belirtiye de guvenmiyorum :)
Bende de bu ay öyle adet sancısı gibi ara ara gelip geçiyor. Sadece göğüslerim daha çok ağrıyor bu ay o da Klomenden dolayı sanırım bat yarın inşallah gelmez. Teşekkür ederim cevabınız için.

İnşallah hamilelik olur test yapmadınız mi
3 gün önce yaptım negatifti ama daha doktorun çatlama olmuş demesinin üstünden 1 hafta geçmemişti daha sabırsızlığımdan yaptım. Bütün umudum kırıldı. Sonra daha erken diye avuttum kendimi. Bakalım inşallah vardır. Yoksa rahim filmi çekeriz dedi bu ay. Ondan da korkuyorum biraz inşallah gerek kalmaz.

3 gün önce yaptım negatifti ama daha doktorun çatlama olmuş demesinin üstünden 1 hafta geçmemişti daha sabırsızlığımdan yaptım. Bütün umudum kırıldı. Sonra daha erken diye avuttum kendimi. Bakalım inşallah vardır. Yoksa rahim filmi çekeriz dedi bu ay. Ondan da korkuyorum biraz inşallah gerek kalmaz.
10-15 gün sonra belli oluyormus sanırım. Ben de burdan okuduklarimdan öğrendim :) İnşallah müjdeli haberini okuruz :anneadayı:

Kızlar normalde dün regl olmam lazımdı gelmedi demiştim bugun de aynı şekilde gelmeyince bende kesin sonuç almak için gittim kan verdim sonucumu bekliyorum 🤗 bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı ama 8 10 gündür vücudum da bir takım değişiklikler hissediyorum bu yüzden emin olmak için kan testine başvurdum 🤗 testi negatif olup kan testi pozitif olan duyan var mı

Kızlar normalde dün regl olmam lazımdı gelmedi demiştim bugun de aynı şekilde gelmeyince bende kesin sonuç almak için gittim kan verdim sonucumu bekliyorum 🤗 bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı ama 8 10 gündür vücudum da bir takım değişiklikler hissediyorum bu yüzden emin olmak için kan testine başvurdum 🤗 testi negatif olup kan testi pozitif olan duyan var mı
Gec döllenme olanlar duydum cnm önce kana sonra idrara karısıyor sonuçta vardır inşallah

Yine sabah oldu dengemiz bozuldu bir yandan virüs bir yandan çok şükür ramazan🙏 Gün doğarken hepiniz adına dua etmek istedim Rabbim bebek hayaliyle yanıp tutuşan yüreklerinize su serpsin, kimsenin kucağı boş kalmasın, gönlü kırılmasın, burada hamile haberlerine kendisi olmuş kadar sevinen güzel kalpler var onların kalp ışığı hiiiç sönmesin Allahım💕... Buralara uyumadı hala ablaları, teyzeleri diye tatlı tatlı telaşlanıp yine birbirimize yazalım İNŞAALLAH ❤ Hep bir ağızdan Âmin diyenimiz çoook olsun. Dünya dua üzerine kurulu 🌸 Hepinizi sevgiyle öpüyorummm
Canım ne güzel yazmışsın öyle okurken her iki kelimede bir amin diyip durdum allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🤲🤲

Hemen haber ver güzel şeyler duyalımm☺️☺️

Off aman amann allah esirgesinn. Ilık koyunca sıkıntı olmaz canım bakalım bende denerim bu ay olmazsa bidahaki ay
Kızlar kum torbası var odaha iyi bize yurtdısından aldık belki buradada vardır bir arastırın isterseniz mikrodalgada ısıtılıp kullanılıyor

Back
X