Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tetslerim gelmedi. Çok sinir oldum ya. İlk defa bu kadar uzun bir kargo süresi gördüm. Bunlara güvenerek başka testte almamıştım.
Pazartesi nöbetçi eczaneler açık olacak canım alırsın yürüme mesafesi cikilabilecek pazartesi

Ya ne bilim ilk kez böyle sorular alınca garip oldum :D beklemiyodum hiç
Aynısını bende yaşadım şu an 2 senelik evliyim pko var hamile kalamadım 1 senedir istiyoruz. Önceden soranlara düşünmüyoruz gezicez biz diyordum artık o cevaplar tatmin etmeyince tedavi görmem gerek para lazım para dedim herkes Bi an da sustu bir daha da sormadı🤣🤣🤣🤣 demekki neymiş insanların sende can noktalarından vuracakmışsın🤣🤣

Aynısını bende yaşadım şu an 2 senelik evliyim pko var hamile kalamadım 1 senedir istiyoruz. Önceden soranlara düşünmüyoruz gezicez biz diyordum artık o cevaplar tatmin etmeyince tedavi görmem gerek para lazım para dedim herkes Bi an da sustu bir daha da sormadı🤣🤣🤣🤣 demekki neymiş insanların sende can noktalarından vuracakmışsın🤣🤣
hahaha iyi yöntemmiş :D ya belli bi süre sonra sorulur da ne bilim 3 ay anca oldu düşük yapmışım daha 7 aylık evliyim. Sanki 5 yıl geçti :D

Aynen öyle valla bu ne acele çocuk doğunca gelip iki sevecekler sonra bütün bakımıyla ben ilgilenicem sanki benden daha çok istiyorlarmış gibi göstermeye çalışıyorlar ama ben yemem🤣🤣🤣ayy bide şey olmuştu evlenmemiş ertesi gün kv bana inşallah hamile kalırsın demişti bende kusura bakmayın torun istiyorsanız o zaman araba almamıza yardım edin öyle demiştim 🤣🤣🤣 sonra araba alınana kadar torun lafını bir daha etmedi🤣🤣
hahaha iyi yöntemmiş :D ya belli bi süre sonra sorulur da ne bilim 3 ay anca oldu düşük yapmışım daha 7 aylık evliyim. Sanki 5 yıl geçti :D

Ben sanırım hamilelikle kafayı bozdum durup durup tuttu mu acaba diye düşünüyorum😂 bu karantina bana hiç iyi gelmedi valla. Yumurtlama testlerinde de pik görmedim belki de hiç yumurtam olgunlaşmadı boşuna bel bağlıyorum bu aya 😢😢

Aynen öyle valla bu ne acele çocuk doğunca gelip iki sevecekler sonra bütün bakımıyla ben ilgilenicem sanki benden daha çok istiyorlarmış gibi göstermeye çalışıyorlar ama ben yemem🤣🤣🤣ayy bide şey olmuştu evlenmemiş ertesi gün kv bana inşallah hamile kalırsın demişti bende kusura bakmayın torun istiyorsanız o zaman araba almamıza yardım edin öyle demiştim 🤣🤣🤣 sonra araba alınana kadar torun lafını bir daha etmedi🤣🤣
Zeka süper yalnız :D hahah bide evde aldırr

Bende mayısın 2de catlatma ignesi oldum beklıyorum adet olacakmışım gibi bi his var ama ins olmam Rabbim inş bekleyen herkese nasıp eder

Ben sanırım hamilelikle kafayı bozdum durup durup tuttu mu acaba diye düşünüyorum😂 bu karantina bana hiç iyi gelmedi valla. Yumurtlama testlerinde de pik görmedim belki de hiç yumurtam olgunlaşmadı boşuna bel bağlıyorum bu aya 😢😢
Canım rahat ol çok kafaya takma. İnşallah tutmuştur. Kendinide strese sokma tamsm mı :KK200:

Elimden geleni yapıyorum ama buraya çok sık girmek beni strese sokuyo sanırım okudukça geriliyorum 😕
Bak bende giriyorum cok sık olmamakla beraber ama kafam rahat. Şöyle düşün bu ay olması şart mı? Olmazsa kaybedecek bişeyin var mı?

Bata bir hafta kaldı ne alemdesiniz kızlar :KK17: @sultanyksl @Zenna @Aselhannn Citlembik2 Citlembik2
Merhaba, ben de pek belirti yok hatta hiç yok, internetten doktor araştırıp eşime danışıyorum hani ileride ki tedaviler için 🙃. O kadar ümütsizim bu ay. O da belki hamilesindir niye böyle yapıyosun falan diyo. Hüzünlendim dün akşam bugün de birkaç defa kendi kendime ağladım. Son hafta hassasiyeti 🥴 siz de nasıl durumlar

Bende 9 mayısda aşılama oldum 5 gün sonra test yaptım pozıtıftı sonra bugun aksam uzerı yıne yaptım negatıf cıktı dooktor 2 hafta sonra kan testı ver dedı ama bilemiyorum ne olacak bakalım moralım bozuldu aksam aksam...

Bak bende giriyorum cok sık olmamakla beraber ama kafam rahat. Şöyle düşün bu ay olması şart mı? Olmazsa kaybedecek bişeyin var mı?
Yok elbette ama çalışıp çalışmamak için karar vermem gerek öğretmen olduğum için sözleşme yapmam lazım hamileliği o yüzden de çok bekliyorum kuzum

Back
X