Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnım ağrımasa ümidim biraz olacak. Yıkılmayacagim dedim ama içim kan ağlıyor. 3yildir olmuyor, çörek otu bal tarçın yaptım bu ay aslında kendimi Haziran a hazırlamıştım ama of of olmuyor. Üzülmekten alamadım kendimi.
Dr a danışmayı düşündünüz mü hiç 3 yıl uzun bir süre bence eşinizle birlikte bi görünün belki onda damar tıkanıklığı falan vardır.

Yumurtlama günümüz son adet tarihimiz ayni ama benim bat 24 mayıs ve belirtilerimizde benzer bende ek olarak vajinada batma var akıntımda cok az. Biraz umutluyum ama adet günüme kadar bekleyemem herlade pazartesi test yapmayi düşünüyorum 😅😅
Bende büyük ihtimal dayanamam pazartesi test yapmaya başlarım canım 🙈burda gününü bekliyorum dediğime bakmayın 😂 hadi inşallah hepimiz çift çizgileri göruruz bu ayda bizim bayramımız olur 💕😁

Bende büyük ihtimal dayanamam pazartesi test yapmaya başlarım canım 🙈burda gününü bekliyorum dediğime bakmayın 😂 hadi inşallah hepimiz çift çizgileri göruruz bu ayda bizim bayramımız olur 💕😁
Bat ne zaman canım, teste başlarım deyince merak ettim🙈🥰

Selam kızlar ateş ölçümüyle ilgili bilgisi olan var mı? bu ay düzenli ateşimi ölçmeye başladım 35.4 le başladım adet bitiminde çatlama olduğunda 36.5 e kadar yükseldi bugün catlamanin 12. Günü ateşim 36.8 ama dün test yaptım negatif of kafam çok karıştı yardımcı olun 🙏
Ben ateşle bu ay takip yaptım canım bence en güvenilir yöntem Ateş yöntemi. Gebelik testi gibi. Gebe değilsen adete 3-4 gün kala ateşin hemen düşüyor bazen de tam adet gününde düşüyor benim bu ay öyle oldu mesela. Yumurta çatladıktan sonraki ateşin öncesinden hep yüksek seyrediyor taa ki adet olasıya kadar

Hatta buraya bir tablo da bırakayım ilgisi olan vardır belki Yardımcı olur

Eklentiler

• 2FB1BEEF-173E-4CEB-A373-E1B19376F175.webp
    2FB1BEEF-173E-4CEB-A373-E1B19376F175.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım evde ovülasyon testin varsa onla bi yapsana sabah yumurtlama gibi çıkarsa gebelik olabilir diyolar🙈
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım kuzum. Yani anlıycağın her türlü beklemek zorundayım

Bence var. Senin belirtilerin olmuyo muyduu?
Ooo belirtiden geçilmiyor. Ama işte emin olmak imkansız. Mesela şuan ellerim ayaklarımdan ateş çıkıyor. Ara ara kasık bel ağrım oluyor. Göğsüm şişmedi ama ara ara sancı giriyor. Bacaklarım ağrıyor. Sarı sulu akıntım var. Sabahları midem bulanıyor hissiyatı mevcut. Bir iki kez yediğim şeyden tiksinti geldi. Ama gel gör kii hepsi psikolojik olabilir.

Sakin ol canım stres yapma zor ama kötü şeyler düşünmemeye çalış vala daha çıkmaza götürme kendini 🥺 keşke bi gidebilsen için rahat ederdi belki ama koronadan dolayı da korkuyor insan güvenli bi hastane araştır olmadı çarşamba git hiç yaşamadım böyle bilemiyorum ki vala
Ben bir de pimpirikliyim bu konularda, ondan beni buluyor böyle şeyler 😩 sanırım gitmeyeceğim, kocam hastaneden dolayı çok korkuttu beni. Bizim burada bir amca kalp için muayeneye gelmiş, virüsü kapmış, öldü, Allah rahmet eylesin 🤲🏻 Bu ay da böyle geçsin, haziranda da bu şekilde olursa kesin gideceğim 👍🏻 Çok teşekkür ederim rahatlatıcı mesajların için 🌸🙏🏻

Back
X