- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Kuzum bazı kişilerde çok çok sonradan belli oluyor. Adet gelene kadar hala ihtimal var. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.İnşallah gelmez ama karnım ağrıyor gelecek gibi yani.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bazı kişilerde çok çok sonradan belli oluyor. Adet gelene kadar hala ihtimal var. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.İnşallah gelmez ama karnım ağrıyor gelecek gibi yani.![]()
İnşallah canım. Ama ben bu ay aslan pençesi çayı içtim o benim dengemi bozdu ne zamanki bıraktım geciken yumurta olgunlaşmaya başladı yanlış yaptım en baştanAy pardoon. İnşallah gebelik testini de görürüz
Ben aslında o tur çayları sulari tavsiye etmiyorum sogan suyu yapmıstım prolaktinim yükseldi doktorum da kızdı sorun yokken sorun çikarabiliyoruz boyle seyler kullanınca. Bu ictigin cay bikac kez yumurtlama mi sagladı acaba reglin gecikmez diye dusunuyorum sen yinede bugunu yarini degerlendir canımSanırım haklısın canım o içtiğim çay benim düzenimi bozdu yeni yumurtluyorum haliyle de bat gecikecek![]()
Çok su içiyorum aslında iftarla sahur arası belki 10 kere wc ye gitmek zorunda kalıyorum ama uzun süre susuz kalıyoruz tabiBol bol su ıc cnm koku yoksa oruc da etkılıuo olabılır
Testini bir kaç gün sonra yeniden yap hemen çıkmayabilir.Evet dündü.
Yalancı gebelikten kastın kimyasal mi onu anlamadım eğer kimyasal gebeligi diyosan beta degerinin giderek düsmesiyle anlasılıyorÇok soru sordum biliyorum ama yalancı gebelik olabilirmi bu değer de belli olurmu çok korkuyorum
Ağız yada kulaktan ölçüm en dogru sonucu veriyor canım atesın düsük degil aslında regli olacak olsan atesin düsmesi lazımKizlar bişey sorcam ateşi nerden olcuyosunuz koltuk altı farklı ağızdan farklı sonuç veriyo ağızdan olcuyorum 36.8 koltuk altı 35.5
36.8 yüksek mi sizce yoksa normal bı değer miAğız yada kulaktan ölçüm en dogru sonucu veriyor canım atesın düsük degil aslında regli olacak olsan atesin düsmesi lazım
Daha once ölcmüs muydun hic.. tabi kisiden kisiye degisiyor ama yüksek geldi bana36.8 yüksek mi sizce yoksa normal bı değer mi
Valla ölçmedim açıkçası ama vücudum extra sıcak hissediyorum. Sanırım dayanamayip kan testi yaptircam en yakın zamanda valla belirsiz çok kötü canimDaha once ölcmüs muydun hic.. tabi kisiden kisiye degisiyor ama yüksek geldi bana
Valla öyle pişmanım ki herkes kızıyo bana çok da haklılarBen aslında o tur çayları sulari tavsiye etmiyorum sogan suyu yapmıstım prolaktinim yükseldi doktorum da kızdı sorun yokken sorun çikarabiliyoruz boyle seyler kullanınca. Bu ictigin cay bikac kez yumurtlama mi sagladı acaba reglin gecikmez diye dusunuyorum sen yinede bugunu yarini degerlendir canım
Ay bendee. Parkelerde gezindim serinlesin diyeAma ben yanıyorum gece ayaklarimin yanmasından uyuyamadım valla buhran geliyo
Bende soğuk suya tuttum resmen dün havalarda ısındı acaba o yüzden mi diyorum bazen adette olamadım adet belirtisi de yok valla 36. Günün tık yokAy bendee. Parklerde gezindim serinlesin diye
Bensarı akıntı nın susuzluk yuzunden olduguna ınanıyorum, normal renkli akıntı ile idrar kalıntısı bırlesınce sarımtrak bişe oluyo, mantıklı deil miÇok su içiyorum aslında iftarla sahur arası belki 10 kere wc ye gitmek zorunda kalıyorum ama uzun süre susuz kalıyoruz tabi
Günün geçti mi. Test yaptın mı.Bende soğuk suya tuttum resmen dün havalarda ısındı acaba o yüzden mi diyorum bazen adette olamadım adet belirtisi de yok valla 36. Günün tık yok
Tamam bende yapcamBence yapalım çokta erken yapmıyoruz sonuçtabende çarşamba yaparım büyük ihtimal
![]()
Tecrübe etmiş oldun canım bozma moralini bak yarın göreceksin piki değerlendirirsin inşallah bebişin de gelirValla öyle pişmanım ki herkes kızıyo bana çok da haklılaryumurtlamayı geciktirdim yarın pik olacak gibi
![]()