- 21 Nisan 2020
- 1.017
- 1.128
- 53
- 30
DenensiinSade türk kahveside çok duydum ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DenensiinSade türk kahveside çok duydum ben.
Ayy inşallah peş peşe bebek haberi veririz. Rabbim isteyen herkese bu mübarek ay hürmetine nasip etsin.Denensiinöbür ay inşallah hasta olmam da olursam çaksır kökü suyu aldım bunları da deneyelim bakalım. Seni de merak ediyorum kz testin de gelmedi
inşallah gelince net net çıkar buraya atarsın canm
![]()
Kuzum keşke istediğin an olsa da planla olmuyor ki bu isler bizde öyle sandık bekledik ettik simdi akıllandıkBiz haziran ayında başlamayı düşünüyoruz çin takvimine göre erkek olsun diyoruz ama nasip sağlıklı olsun da
benim bat yarin canim cok az kaldı. 3 gun gecikirse yapıyım diyorum testi hemen ilk gunden yapmak erken olur.Kuzum senin batta mı bayram dainşallah bayram sevincimiz olur ya. Bende de belirti var da iste geçen ayda gebeliğe yordum üzülmüştüm baya bu ay hiç belirti aramamaya çalıştım ama her an kırmızılar gelecek gibi hasta olacakmışım gibi bir his kapladı tatlı tatlı ağrılar var vala
![]()
Amin hepimize vala aklıma geliyorsunuz dualarım da yakınen tanımıyorum ama içimden geçmiyor değilAyy inşallah peş peşe bebek haberi veririz. Rabbim isteyen herkese bu mübarek ay hürmetine nasip etsin.
Allah razı olsun canım benim.Amin hepimize vala aklıma geliyorsunuz dualarım da yakınen tanımıyorum ama içimden geçmiyor değil![]()
Ay senin yetişmiş gelmiş kzbenim bat yarin canim cok az kaldı. 3 gun gecikirse yapıyım diyorum testi hemen ilk gunden yapmak erken olur.
bende de hiç adet agrisi yok bu ay baski hissediyorum
bu bayram hepimizin bayramı olur insallah
Rabbim bağışlasın ne güzel anne olmuşsunuz9 yıllık evliyim 7 yaşında kizim var 2. Çocuk böyle bisey yapmaya karar verdik nasip kiz veya erkek fark etmez sağlığı yerinde olsun bakalim bizimkisi deneyelim dedik belki tutar ilkinde 7 ayda anca hamile kalmistim
Haziranda başlayacağız ☺Rabbim bağışlasın ne güzel anne olmuşsunuztutmuştur inşallah güzel haberleri verirsiniz
![]()
amin canim insallah hepimizin dilekleri kabul olur bu mübarek aydaAyy inşallah peş peşe bebek haberi veririz. Rabbim isteyen herkese bu mübarek ay hürmetine nasip etsin.
Haziranda başlayacağız ☺
gel sen bide bana sor nasıl dayandim hahahahAy senin yetişmiş gelmiş kzhadi hayırlısı amin inşallah canım. Sabretmişsin az daha sabret en doğrusunu yapıyorsun bizler dayanamıyoruz yoksa
Amin cumlemizeinşallah tutar diyeyim o zaman rabbim hayırlısını versin hayırlı zaman da hepimize
Nasıl dayandın kz hakkaten hahshah ayy bizde görmek istemeyiz ama nasip vakti zamanı bellidir illa ki de biz çok istiyoruz ondan böyle oluyorgel sen bide bana sor nasıl dayandim hahahah
az kaldı biraz daha dayanmalıyım. orda tek çizgi görmekte istemiyorummm yine
İnşallah canım. Birinin pozitif testini görünce bile içim kıpır kıpır oluyor. Burada bir şeyleri paylaşmak çok güzel. Kimsenin çocuk istediğimden haberi yok bir buraya yazabiliyorum. Çok rahatlayıcı.amin canim insallah hepimizin dilekleri kabul olur bu mübarek ayda
Google a yaz canım çin takvimine göre gebelik diye mesela senin yaşına ve hamiş kaldığın aya göre mayısta hamile olursan erkek haziranda olursa kız olabiliyo bi bak ona ben inanmıyorum pek ama genede bakıyorum her ay hamiş olursam ne olur diyeo nasıl oluyo
ya bende ayni öyleyim sanki kendim çift çizgi görmüş gibi seviniyorum.İnşallah canım. Birinin pozitif testini görünce bile içim kıpır kıpır oluyor. Burada bir şeyleri paylaşmak çok güzel. Kimsenin çocuk istediğimden haberi yok bir buraya yazabiliyorum. Çok rahatlayıcı.
Peki hemen öncesinde mi içilmeliDenensiinöbür ay inşallah hasta olmam da olursam çaksır kökü suyu aldım bunları da deneyelim bakalım. Seni de merak ediyorum kz testin de gelmedi
inşallah gelince net net çıkar buraya atarsın canm
![]()
sen nekadardir ugrasiyorsun canim?Nasıl dayandın kz hakkaten hahshah ayy bizde görmek istemeyiz ama nasip vakti zamanı bellidir illa ki de biz çok istiyoruz ondan böyle oluyor![]()