Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım cok guzel bir pik olmuşKızlar günaydınnnnn. Bu pik olmuş mu şimdi :)
Aynen öyle yapayımAynen acıklar canım, bu activia nın meyveli falan olan probiyotik yoğurtları var hem tadı da güzel oluyo rahatlatırda inşallah bimde oluyor ondan alabilirsin
Ben de ondan korkuyorumCnm bol su iç ihmal etme ve bol zeytinyağlı salatalar ye gecer inşallah cok dayanazsan zararsız suruplar var doktorundan istersin cok özür dileyerek soylüyor um cok artarsa kabızlığın basur olabilir çünkü
İnşallah canımÖncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.evet yumurtlama döneminden yeni çıktım sayılır ama salı günü tahminimce yumurtlama günümdü çünkü o gün aşırı kasik agrım bel agrım olmuştu tüm gün sanırım bu ovulasyon belirtisi oluyor ve bir gün sürüyor hep.sali gününden sonra hiç bir ağrı vs olmadi taki bugüne kadar takip edeceğim göğüs ağrısını devam ederse inşallah rabbim gebelik nasip eder![]()
Günaydın canım cok guzel bir pik olmuşSperm sorunu yoksa bugunden itibaren 3 gün değerlendirin insallah olumlu sonuc olur
![]()
Hadi ya bi deneyeyimYulaflı omlet de çok iyi geliyor.
Ben de ondan korkuyorum![]()
Stresin dibine vurdum inan. Dualerımızı eksik etmeyin. Çok teşekkür ederimİnş hayırlısıyla sağlıklı gebeliğin olur canım. Sen sıkma canını stres yapma, stres de çok etkiliyordur
Evet pik canımKızlar günaydınnnnn. Bu pik olmuş mu şimdi :)
Olmuş canm değerlendir 3 günüKızlar günaydınnnnn. Bu pik olmuş mu şimdi :)
Kuzum bugün ve arkasındaki 2 gün toplamda 3 günü değerlendir hadi hayırlısıTeşekkür ederim canım![]()
Kuzum bugün ve arkasındaki 2 gün toplamda 3 günü değerlendir hadi hayırlısı![]()
Marketler bugün ve yarın 4 e kadar açık canım yuruyurek cikilabiliyorÇarşamba falan alırım kuzum olmazsa![]()
Valla bana dediler ki çatlamayı gördükten sonra testi devam ettirmene gerek yok o yüzden sende çatlamayı gördükten sonra testi bırak canım benim yumurtlama 3 gün sürdü yani 3. Gün gördüm kimisi pik yaptığı günün ertesi günü görüyor çatlamayı çatlama olunca da artık devam etmenin anlamı kalmıyor3 gün yeterli olur mu. Ovülasyona devam edimmi peki canım
Aynen canım gidicem hemen bi sakıncası yoktur bebeğe herhalde gerçi doktora sordum da ben gidene kadar cevap gelir mi bilmem tabiMarketler bugün ve yarın 4 e kadar açık canım yuruyurek cikilabiliyor