Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Seni en iyi ben anlarım bizde aynı sorunu yaşıypduk doktora sordum. Tükürük midedeki besini bile parçalıyo spermi nasıl öldürmesin demişti. Asla kayganlaştırıcı tükürk ya da başka etken teması istemiyolar

Kizlar biri bu ates olayini aciklayabilirmi?
hamilelik belirtisi olarak kac derecede seyretmeli bilgisi olan varmi?

Kızlar bende kuruluk sorunu var. Ve arastırmalarıma göre tükürükte spermleri öldürüyomus yada zarar veriyomus acaba bu yüzden mi olmuyodu ki? Diğeride sağlıksız gebelik dediler ya off aklıma takıldı gece gece. İlk kez bu gece dogrudan iliski oldu biseye ihtiyac duymadan
Azze bir de bir süre sonra tükürük vajinal ph si bozup mantarla ugrasirsin canım ilişkiden önce parmaginla şöyle biraz hakiki zeytinyağı sursen aynı kayganlastirici jel mantığıyla hem sana hem spermlere zarar vermez bence. Ben mantarla çok ugrastigim için hindistan cevizi yağı ve hakiki z.yagi büyük kurtarıcı genel olarak

her zaman cinsel ilişki olabilir
ama cocugun ahlakına etki edecek bazı hususlar var
normal ilişkide dikkat etmediğim ama hamile kalma aşamasında
dikkat ettiğim bi kaç kural var, abdesteli olmak, besmele ile başlamak
salı - pazar gecesi yapmamak gibi
Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaa 😁 yani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf

Ahahahhahahaha böyle şeylere inanıyo musunuz gerçekten çoooook saçmaaaaaaaaaaaa 😁 yani düşüncenize saygım sonsuz ama nerede yazıyo böyle şeyler ya ahhahhha offf
Abdest li olmak beni de iç huzuru açısından rahatlatıyor, Bi de perşembe geceleri
Abdestli olmak benimde iç huzurumu sağlıyor Bi de perşembe gecelerine önem vermeliymişiz diyen büyüklerimiz oldu. 😍😍😍

Nerde yazıyor bunlar cidden, abdest olayı normal tabiki de ama diğerleri çok saçma geldi bana da

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun uyuyamamdim icimde bir garip his uyku girmedi gözüme

38 yüksek Bi ateş bence kendine dikkat etmelisin.

Adetime yakın ve adet zamanı benim ateşim çok yükseliyor, hatta eşim yanıma yaklaşamaz çok sıcaksın diye:) bütün kontrollerimi yaptırdım bişey çıkmadı. 38 dediğimde 37.6 falan oluyor. Oda normal diye biliyorum

Ya benim ateşim 38lerdeydi nerdeyse. Normalde 35.5 larda. Bende hamileyim sandım ateşim yükselince ama regl oldum. Ben bu ateş ölçme işine de pek inanmadım:)
Ateş yöntemi bilimsel bir yöntem ama çok hassas. Her şey ateşi etkileyebiliyor. Çok sık uyanmak. Geç yatmak gibi. Her gün sabah aynı saatte aynı ateşölçerle ölçmek gerekiyor. Bir de herkesin ateş seyri farklı oluyor. Kimi 36.2 ile adet görürken kimi 35.8 ile adet görebiliyor 🤷‍♀️ o yüzden çok da kullanılan bir yöntem değil.

Nerde yazıyor bunlar cidden, abdest olayı normal tabiki de ama diğerleri çok saçma geldi bana da
Aynenn abdest ayrı konu zaten. Meraktan internete baktım bi yerde çarşamba yapmayın bir yerde gündüz öğleden sonra yapmayın şu gece yapmayın falan yazmışlar 😂 kim bunu diyenler yani offf adam güvenlik görevlisi hep gece çalışıyor sadece pazar izinli anamm hiç yapamayacaklar 😁

Abdest li olmak beni de iç huzuru açısından rahatlatıyor, Bi de perşembe geceleri

Abdestli olmak benimde iç huzurumu sağlıyor Bi de perşembe gecelerine önem vermeliymişiz diyen büyüklerimiz oldu. 😍😍😍
Ya kendini rahat hissetmen ayrıı bir konu o bireysel bir tercih ama şu gün yapılmaz şu gün kesinnn yapılmalı olayı bilimden akıldan hatta dinden bile uzak çok saçma 😁 yani gerçekten mantığını merak ettim lütfen söyleyin

Kızlaaarrr sanırım piki gördümmmm😈😈😈 pik dimi buuu?? 19. Günüm bugün yaaa niye böyle oldu ki

Eklentiler

• 554FC7B6-8F87-4D4B-9CF6-42C001AD51F6.webp
    554FC7B6-8F87-4D4B-9CF6-42C001AD51F6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 59
Pik deil cnm bu, ben de bu testten kullanıyorum baya hassas bunlar, nerdeyse butun testler böyle koyu cıkar, pik oldugunda idrardan cıkarmadan koyulasmaya baslar, diğer zamanlarda sonradan belirginleşiyor. Testi yaparken iyi gozlemle
Teşekkür ederim .ilk kez testle takip yapıyorum da 😊

Back
X