- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
BenKizlar ben burda (kk) preseed jel diye bir şey gördüm çok kişi hamile kalmış içinizden kullanan var mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKizlar ben burda (kk) preseed jel diye bir şey gördüm çok kişi hamile kalmış içinizden kullanan var mı acaba
napcağımı şaşırdım valla ya jellerde spermi öldürüyomuşZeytinyağı doğal ama asiditesi çok yüksek bence kullanma kuzum.
tamam canımm.. aldım ekran görüntüsü teşekkür ederim :) tükürüğün spermi öldürdüğünü duydugumdan beri uykulsrım kactı bosuna cabalamısımAzze bende de kuruluk olduğu zamanlar oluyor. Tam ismini vermeye korkar oldum ban yerim diye
ama müthiş bir jel kullanıyorum ben. Sperm dostu. Bu amaçla üretilmiş. Asla öldürmüyor, kadın vajina pH ile aynı pH’ta. Fotosunu ekliyorum. Şiddetle tavsiye diyorum. Azıcık pahalı ama parasına değer...
Yavrum bak link atayım sana. Konuşmalarınızı şimdi okudum hepsini. Preseed/prefertil/babystart hepsi aynı marka. İsimler zamanla değişmiş. Ben memnun kalmadığım hiçbir şeyi başkasına önermem. Buradan bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim. O da çok memnun kaldı.tamam canımm.. aldım ekran görüntüsü teşekkür ederim :) tükürüğün spermi öldürdüğünü duydugumdan beri uykulsrım kactı bosuna cabalamısım![]()
Canım dün iki kere değerlendirdiysen bugünü es geç. Güçlensin spermler yoksa hiçbir anlamı yok. Yarın akşam da eşine öncesinde sade kahve içir, hızlandırıyor apermleri. Sonra değerlendirin iki gün peş peşe. Zaten çatladıktan sonra dölleniyor yumurta. Pikte değerlendirmenin sebebi yumurta çatlayınca içerde hazır sperm olsun diye. Spermler 2-3 gün yaşayabilir yani zaten şu an senin yumurtanı bekleyen spermler var içerde. Bugün es geç olgunlaşsın diğer spermler yarın yaparsın ciddiyimKuzu bugün, yarın, perşembe ve cuma dedi. Dün ben değerlendirmiştim 2 kere. bugün niyetliyim belki akşama denerim ya da yarına bakarım ama kafam çok karıştı![]()
Bugun mübarek gün bebeğim için ve hepiniz için bol bol dua edeceğim kimsenin kucağı boş kalmasın Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diyeİnşallah bitanem benim yaa merakla bekliyorum haberini
Teşwkkür ederim canım güzel acıklamışsınCanım ben edebiyatciyim sanmıyorum ayet ve hadislerle desteklendiğini gerçi İbrahim Hakkı boş bir adam değil sadece dini hoca da değil dönemin muderrislerinden yani üniversite hocalarından astronomi kozmonoloji trigonometri geometri bilen gerçek bir bilim adami aynı kitapta güneş sisteminden dünyanın yuvarlak oluşundan gibi bir sürü şeyden bahseder ama henüz bilim o dönemde çok ilerlememişti söylediklerinin "bir kısmında belki" doğruluk payı vardır ama abartılı tahliller yapıyor günümüzde bilim bu kadar ilerlemisken yüzyıllar öncenin bilimiyle hareket edilmez o dönem İbrahim Hakkı hazretleri de öyle yapıyor eski bilgiyle hareket etmiyor insanlara dünyanın yuvarlakligini anlatmaya çalışıyor mesela günümüzde yaşasa yine yeni keşiflere saygı duyup o yönde ilerledi kesin olarak
Bekleme modu@sadehayatt06Butik alfa @Sohrabb
masalkzz @sultanyksl @NasipAe M momteacher @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
![]()
Ben sanmıyorum kuzum ya değişmezYolladım kuzum. Ama benim adetten 2 gün önce öğrenmem gerek riskli hamilelik olacak tedaviye başlamam gerekadetim gecikecek mi şimdi
Seni onayladım zatenaynı seyden bahsediyoruz :)
Bugün sivilcelerim cıkmıs yani adet belirtilerini göstermeye başladı bile kuzum, artık hazirana inşallahSenden çok umutluyum ben hadi bakalım m![]()
Canım başlarda benim de öyleydi doktorla konuştum sonunda dayanamayıp hatta o hamilelige destek jellerini sordum çünkü bayağı araştırmistim biz bebek yağı kullanıyorduk onu da sordum, doktorum da hiç birini önermiyorum hepsi reklam amaclı öyle deniliyor falan dedi on sevişmeyi uzun tutmayı önerdi yinede olmuyorda psikoloğa yönlendiririm dedi çünkü kuruluk problemi ya çok aceleci davranmanizdan yada psikolojik olur dedi. Bizde baslangicta uzun tutmaya basladik doktorun dediği gibi hiç acele etmedik ve inan şimdi hiç biseye ihtiyaç duymuyorum ve o kadar rahatmış ki bu jeller vs hepsi sperm kalitesine zarar veriyormuşişte bende de kuruluk sorunu var
Şimdi gördüm canım zeytinyağı asidik bisey olduğu için kesinlikle deneme benceen mantıklısı bu dimi. Böyle denerim artık ya
Sen değerlendir bence böyle oluncada değerlendirmek gerekiyor.aynı testi kullanıyorum.Bana da bakabilir misiniz. Erken belirginleşmeye başladı bu 10.dk. İnsanın kafasını karıştırıyor
Ama ben bi kere öyle hamile kalmıştım tabi düştü ama adete son 10gün kala yumurtlama olurmu ki bilemedim. ozmn bi ay boyunca 2günde bi deneyelim oda zor bilemedim hergün böyle takip ederken yanlış sonuç veren bi pik aleti sonucu yumurtlama kaçarsa ne yapacağız Allahım mübarek gün sağlıkla hayırlısı ile hepimize evlat nasip etsin en doğrusunu o bilirtakvim yumurtlamanı nasıl bilecek, ben öyle 6 ay kaybettim, dikkat et takvimler genel sonuc veriyor, her kişinin yumurtlaması farklı
Canım ben acıcak diye hic denemiyodum bile direkt ama dün aksam kendiliğinden olduCanım başlarda benim de öyleydi doktorla konuştum sonunda dayanamayıp hatta o hamilelige destek jellerini sordum çünkü bayağı araştırmistim biz bebek yağı kullanıyorduk onu da sordum, doktorum da hiç birini önermiyorum hepsi reklam amaclı öyle deniliyor falan dedi on sevişmeyi uzun tutmayı önerdi yinede olmuyorda psikoloğa yönlendiririm dedi çünkü kuruluk problemi ya çok aceleci davranmanizdan yada psikolojik olur dedi. Bizde baslangicta uzun tutmaya basladik doktorun dediği gibi hiç acele etmedik ve inan şimdi hiç biseye ihtiyaç duymuyorum ve o kadar rahatmış ki bu jeller vs hepsi sperm kalitesine zarar veriyormuş
Bende onu merak ettim geç yumurtlayanın adet tarihide değişmez mi bnm ki hep aynı tarihlerde okur bazen 2gün şaşarDün değerlendirdim bugün de iftardan sonra değerlendiririm. Bişey sorucam peki geç yumurtladım diye adet tarihim de ileri mi atacak ?