- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gun nasıl sabrettin ben olsam hergun test yapmıştım![]()
Heveslenmiuormus gibi derken bile burdan göre biliyorum içinisubatta 3 gun gecikti bende kesin hamileyim dedim sonra adet oldum bu ayda heveslenmiyomuş gibi yapiyorum işte napiyim
![]()
Nasıl insanlar bunlar anlamıyorum bi halt yiyorsun bari devamını getirme yazık degilmi o çocuğa biz burda çırpınıyoruz olsun diye onlar Bide atıyorlar ya nasil kiziyorum bu insanlara vicdansiz bunlar...Bugun gene haberlerde yeni doğmuş bebeği sitenin bahçesine atmışlar o kadar üzülüyorum ki böyle haberler görünce çöpe sokağa atanlar
bende anlamadım canim ama hala adet olmadım o yüzden hala ümitliyim. hahaha8 gün önce bile çıkartan var hem de normal testlerle ben anlamadım ki
Bat ne. İnşallah gelmez.Günaydınben sabah erken kalkanlarfanım. İlk iş topiği okumak oluyor.
Adet sancısıyla uyandım. Benim genelde sabaha karşı gelir. Ama ateşim yüksek gelen giden de yok. Test yapacakları bekliyorum merakla
bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim
![]()
canim adet sancis benimde dun sabah vardi öğleye doğru kesildi batma başladı sonra.Günaydınben sabah erken kalkanlarfanım. İlk iş topiği okumak oluyor.
Adet sancısıyla uyandım. Benim genelde sabaha karşı gelir. Ama ateşim yüksek gelen giden de yok. Test yapacakları bekliyorum merakla
![]()
Ben de adet sancısıyla oldum olacağım diye beklerken hatta pedle dolaşırken olmadım ve sonra guzel haberi aldım insallah darısı başınaGünaydınben sabah erken kalkanlarfanım. İlk iş topiği okumak oluyor.
![]()
25 mayıs bat. İlk hamileliğimde hiç birşey hissetmemiştim. O yüzden şimdi sancı olunca sanki olmayacakmış gibi geliyorBat ne. İnşallah gelmez.
Amiiinnnn inşallahBen de adet sancısıyla oldum olacağım diye beklerken hatta pedle dolaşırken olmadım ve sonra guzel haberi aldım insallah darısı başına![]()
Ben de ara ara batma oluyor. Sancı gelip gidiyor. Bir de rüya gördüm bu gece. 5 gün daha bekleyeceğim. İnşallah vardır gebelik. İsteyen herkesin darısı başınacanim adet sancis benimde dun sabah vardi öğleye doğru kesildi batma başladı sonra.
bugnu bat in gecikmesinin 3. günü
bende ruya gordm canim insallah hayırlara vesile olur.Ben de ara ara batma oluyor. Sancı gelip gidiyor. Bir de rüya gördüm bu gece. 5 gün daha bekleyeceğim. İnşallah vardır gebelik. İsteyen herkesin darısı başına
Hiç öyle düşünme. Her hamilelik kendine özel. Aynı insanda hatta aynı cinsiyette bile farklı tepkiler veriyor vücut.25 mayıs bat. İlk hamileliğimde hiç birşey hissetmemiştim. O yüzden şimdi sancı olunca sanki olmayacakmış gibi geliyor![]()
Amiiin inşallah.Günaydın kızlar bol hamiş haberli bir gün olur inşallah![]()
![]()
![]()
Dolu dolu bir gün olacak gibi. Bugün test yapacaklar çok fazla. İnşallah herkes pozitifi görür.günaydın herkese bende bugun güzel haberler bekliyorum sizden ve kendimden :)
evet iki kisinin silik cikmisti bakalım bugun nediyeceklerDolu dolu bir gün olacak gibi. Bugün test yapacaklar çok fazla. İnşallah herkes pozitifi görür.