Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burada bebek için yardım arayan bir evlat isteyen her kadına anne olma duygusunu yaşatsın ve herkesin evladını anasına bağışlasın🙏🙏 meryem suresini okurken hep duamdasınız buradaki tüm kızlara da hayırlı evlat diliyorum 🙏
Meryem süresi demişsin dün sende görünce bende okudum anlamı nekadar güzelmiş burdaki herkes için dua ettim rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlat versin inş 🙏🏻

Yok canım Şubat başında ilk gebeligim sonlandi maalesef, kurtaj oldum, Allah kimseye tekrarını yaşatmasın inşallah :dua: Bu ikinci oluyor, Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize....
İnsallah sağlıcakla kucağına al canım, amin canım hamile kalıp kaybetmek daha zor

Evet canım kürtajdan sonra ağrılı geçebiliyor. Sıcak kompres uygula
Sag ol canim tavsiyen için Kürtaj olmadım canım sadece düşük geçen ay hamile olduğumu bilmeden adet sancım var diye ağrı kesici sıcak su torbası hepsini yaptım düşük oldu şimdi eşim bir şey yaptığımı görse çok bozulur sırf o yüzden gece saatlerce hafif masaj yaptı karnıma ama insanda çaresiz hissediyir kendini akşam ki kadar şiddetli ddgil ağrım gece ağrıdan yorgun düşmüştüm artık bugünde olmazam yarın doktora gidicem muhtemelen enfeksiyondur bu kadar yeşil akıntı olmaz heralde normalde

Sag ol canim tavsiyen için Kürtaj olmadım canım sadece düşük geçen ay hamile olduğumu bilmeden adet sancım var diye ağrı kesici sıcak su torbası hepsini yaptım düşük oldu şimdi eşim bir şey yaptığımı görse çok bozulur sırf o yüzden gece saatlerce hafif masaj yaptı karnıma ama insanda çaresiz hissediyir kendini akşam ki kadar şiddetli ddgil ağrım gece ağrıdan yorgun düşmüştüm artık bugünde olmazam yarın doktora gidicem muhtemelen enfeksiyondur bu kadar yeşil akıntı olmaz heralde normalde
Oruç tuttuysan susuzluktan da olabilir belki

Arkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz. 😯

Eklentiler

• IMG_20200520_132113.webp
    IMG_20200520_132113.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 64
Kuzum benim de yaptığım kaset testlerde pembelik yoktu moral bozma😘
Aa öyle mi, acaba bugün erken gebelik alsam varsa cıkar mı ya dün kafam cok karıştı normalde erken gebelik testlerine de inanmıyodum aynı kasetlerle diyodum ama seninki cıkmıstı de mi

Biraz üzüldüm tabi ama vardır bunda bir hayır. Testi almadan kan testi vermiştim. Değerlerime de bakacaktı. Belki bir sorundan dolayı adetim geçikmiştir. Şimdi negatifi gördümya gelir zaten.
Kan değerlerinde de mi çıkmadı canım?

Arkadaşlar merhaba, geçen burda Bi arkadaştan görüp avulasyon testleri e devam etmek istedim.
Adetim 26 günde bir. 28 Nisanda başladı, 23 mayıs gelecektir diye düşündüm. Çünkü 8 mayısta baya kramplı Bi yumurtlama yakalamıştım.
Ve şuan ne yumurtlama ne de hamileliği dair hiç Bi belirti hissetmememe rağmen avulasyon testi deki sonuçlar beni şaşırtıyor.
Ne düşünüyorsunuz. 😯

canım bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap

Ne düşünüyorsunuz. 😯

2 kere yumurtluyor da olabilirsin. Sen yinede değerlendir bugünleride bence

Back
X