- 24 Şubat 2020
- 35
- 19
- 3
- 29
inşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadıYa kıyamam sana valla şu an sinirlendim bu doktorlar ne duygusuz aylarca biz çabalıyoruz istiyoruz olsun diye çat diye insanın canını sıkıyolarCanım değerin düzgün artıyor bence moralini düzeltmek için demiyorum. Kimyasalda ilk değerin 100 se diğeri 150 falan cıkıyor ki kimyasal desinler. Yani senin değerin 1000 üstüne ulaşmış

inşallah güzel haber veririm dizelindeBana göre bir sıkıntı yok gibi gözüküyor bence kimyasal gebelik değil sizinkisi güzel haberler verin bize...
Elimde değil biz iyi haber beklerken böyle sonuç almak üzdü biziBak kendini strese sokuyorsun 9 günlük artışını hesapladım bu değerle aynı çıkıyor kendinizde bebeğinizde strese sokuyorsun bir şey olmayacaksa da bu stresine olduracaksin yapma biraz rahat ol ben 6 senedir evliyim 6 evlat kaybettim yaşayan hiç yok bu süreçte gördüğüm kendime cikarttigim ders bu oldu stres ettiğin an bebeginide strese sokmuş oluyorsun bak gerçekten kendine gel elini yüzünü yika bı abdest al namaz kıl Allah a bırak sana bu evladı Allah tan başkası veremez bütün dünya bir araya toplansakta eğer Allah dilemiyorsa olmaz ama Allah istiyorsa ne olursa olsun o bebek senin kucağına doğar ben kendi arkadaşımdan şahidim yumurta rezervi yok menopoz fason dediler 23 yaşındaki kıza şimdi ikizlere gebe Allah isterse olur ve sen Allah'ın istemesini dile ❤