Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kıyamam sana valla şu an sinirlendim bu doktorlar ne duygusuz aylarca biz çabalıyoruz istiyoruz olsun diye çat diye insanın canını sıkıyolar😡 Canım değerin düzgün artıyor bence moralini düzeltmek için demiyorum. Kimyasalda ilk değerin 100 se diğeri 150 falan cıkıyor ki kimyasal desinler. Yani senin değerin 1000 üstüne ulaşmış
inşallah dediğiniz gibidir yoksa daha dayanacak sabrım kalmadı 😥
Bana göre bir sıkıntı yok gibi gözüküyor bence kimyasal gebelik değil sizinkisi güzel haberler verin bize...
inşallah güzel haber veririm dizelinde
Bak kendini strese sokuyorsun 9 günlük artışını hesapladım bu değerle aynı çıkıyor kendinizde bebeğinizde strese sokuyorsun bir şey olmayacaksa da bu stresine olduracaksin yapma biraz rahat ol ben 6 senedir evliyim 6 evlat kaybettim yaşayan hiç yok bu süreçte gördüğüm kendime cikarttigim ders bu oldu stres ettiğin an bebeginide strese sokmuş oluyorsun bak gerçekten kendine gel elini yüzünü yika bı abdest al namaz kıl Allah a bırak sana bu evladı Allah tan başkası veremez bütün dünya bir araya toplansakta eğer Allah dilemiyorsa olmaz ama Allah istiyorsa ne olursa olsun o bebek senin kucağına doğar ben kendi arkadaşımdan şahidim yumurta rezervi yok menopoz fason dediler 23 yaşındaki kıza şimdi ikizlere gebe Allah isterse olur ve sen Allah'ın istemesini dile ❤
Elimde değil biz iyi haber beklerken böyle sonuç almak üzdü bizi 😥

Pembelik yoktu derken nasıldı acaba? ☺
Şöyleydi canım silmemişim bak ilk testim bu arkasına erken gebelik nasıl çıkmış bak bundan bir kaç saat sonra akşama doğru yapmıştım

Eklentiler

• B1EB6726-D7C8-411B-8FA8-F01BD4B3E5F9.webp
    B1EB6726-D7C8-411B-8FA8-F01BD4B3E5F9.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 65
  • C1ACD6FE-9661-4D85-84FB-63638FFEA417.webp
    C1ACD6FE-9661-4D85-84FB-63638FFEA417.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 70

Canım cidden boşa üzülüyosun bak ben olsam kendi değerime bakarak doktora dalga mı geciyosunuz değerim gayrt iyi artmış derdim ve umursamaz direk baska doktora giderdim. Kanaman falan var mı ve herhangi bi ilaç kullanıyor musun?

Bak HCG 2 günde bir artar hesap makinesiyle yaptığın zaman 9 günlük sonucun buraya yazdığın değerle aynı çıkıyor yani şuan üzülüp canını sikma

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.
Bende çektirmiştim. Doktorum anestezili çekiyorum dedi. Eğer tüplerinde tıkanıklık yoksa canın yanmaz. Ama tıkanıklık yapışıklık varsa doktor açarken birkaç kere sıvı verir,o zaman canın yanar. Bir diğer ihtimalde eğer film çekilirken kendini kasarsan açık tüplerin tıkalı görünebilir. O yüzden benim tavsiyem kesinlikle anestezili çekilmen. Sonrasında birkaç gün kanama oluyor. İlk gün adet sancısı gibi bi ağrı yaşıuorsun o kadar. Ben ağrı kesici bile almamıştım.öyle atlattım kolayca bu süreci

Back
X