Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yumurtlamayı yakalayabilirsem hala pik olmadı 🙄
Hayırlısı olsun kuzum belki vardır da onun ağrısıdır biliyorsun belirtiler aynı oluyor ama çok bir şey de diyemiyorum

Yakalarsın bu ay bende geç yakaladım canım. Diğer hamilelğimde regl ağrısı yoktu. Ondan ümidim yok. Hayırlısı olsun artık. Eskisi kadar çok uğraşmıyorum da yoruldum cidden yoruldum.

Kızlar ben şok sonuç bu 🙄

Eklentiler

• A1B471A0-E31A-464D-BA81-E08A601042D9.webp
    A1B471A0-E31A-464D-BA81-E08A601042D9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 125
Canım ben hemen anlatayım ben 2 takvimden takip ediyorum ekte mavi gözükenler yumurtlama tahmini günler kalp işareti koyduklarım değerlendirdiğim günler 2günde bir benim sıfır belirtim oldu çok gazım vardı ama onu belirti olarak görmedim sadece dün adet günümde çok ağrım oldu yattım adeti bekledim sonrA kayboldu sabah kasık batmam oldu ozmn anladım ama yinede kan tahlili vermeliyim bilmiyorum daha önceki bi hafta içinde düştü belki buda tutunamayacak bi hafta beklesem mi diyorum hayırlısı olsun herşeyin 🙏🏻 Bu kesin hamilelikse tabi bu söylediklerim ...

Eklentiler

• 158CAC60-F7EA-4B43-8A80-6154B36EF7FF.webp
    158CAC60-F7EA-4B43-8A80-6154B36EF7FF.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 75
Ayyyy hadiiii hayırlı olsun cok sevindimm. Rabbim sağlılla kucagına almayı nasip etsin canım. Birde düzenli bi şekilde artarsaa değeein süper olurr 🤲🏼🥰. Dua et bizedeee nasip olsun inşallahh ❤️
Herzaman ediyorum :) isteyen herkese nasip olsun. Umarım siz de en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız. 😊😊

Tebrikleribiallah sağlıkla kucağına alırsın canım 😊
Amin cnm sağlıkla gelsin inş🙏🏻 herkes hamile kalıp doğuruyor gibi gelirdi hamile kalıyorsun uğraşıyorsun devam edecek mi hamilelik sağlıklı mı devamlı kafada soru işareti ..Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻

Amin cnm sağlıkla gelsin inş🙏🏻 herkes hamile kalıp doğuruyor gibi gelirdi hamile kalıyorsun uğraşıyorsun devam edecek mi hamilelik sağlıklı mı devamlı kafada soru işareti ..Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻
Sen rahat ol. Kullandığım ilaç için doktor bana başta olabilecekleri sıralamıştı kızım da. Ben hep pozitif baktım. Çok şükür sağlıklı bir evladım var. Şimdi kardeş düşünüyoruz. Aynı durum yine geçerli. Rabbim büyük. Unutma sen iyi olursan o da iyi olacak. Bu hep böyle 🥰

Azze Azze regl oldum sonunda 22 Mayıs'ta, ilk ya ondan heralde moralim çok bozuk salak gibi düşük olmasaydı şimdi şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşünceler geliyor

bu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama daha kötü sıkıntılar başgösterecekti

inşallah güzel zaman da yeniden gebe alır ve hayırlı sağlıklı şekilde doğurursun
Kızlar ben şok sonuç bu 🙄
yaaaaa :KK36:
çok tebrik ederimmmm

Sen rahat ol. Kullandığım ilaç için doktor bana başta olabilecekleri sıralamıştı kızım da. Ben hep pozitif baktım. Çok şükür sağlıklı bir evladım var. Şimdi kardeş düşünüyoruz. Aynı durum yine geçerli. Rabbim büyük. Unutma sen iyi olursan o da iyi olacak. Bu hep böyle 🥰
Ne güzel hep 2çocuğum olsun hayali kurdum hayatta bi kız bi oğlan bir çocuk ne zor doğuyormuş hiç bilmezdim içimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim hayırlısı ise tutunsun bana hep böyle istedim hayırlısı ise gelsin dedim rabbim 2.evladıda nasip etsin sana inş sağlıkla gelsin evladın

bu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama daha kötü sıkıntılar başgösterecekti

inşallah güzel zaman da yeniden gebe alır ve hayırlı sağlıklı şekilde doğurursun

yaaaaa :KK36:
çok tebrik ederimmmm
Çok teşekkür ederim rabbim isteten herkese nasip etsin 🙏🏻

Ne güzel hep 2çocuğum olsun hayali kurdum hayatta bi kız bi oğlan bir çocuk ne zor doğuyormuş hiç bilmezdim içimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim hayırlısı ise tutunsun bana hep böyle istedim hayırlısı ise gelsin dedim rabbim 2.evladıda nasip etsin sana inş sağlıkla gelsin evladın
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 😊

reglinee 7 gun kala evde test yapıp ogrenenler varmıs aslında erken mı bılmıyorum
Her testte olmuyor canım o erken dönem gebelik testi diye bir test var odur kesin. Biraz daha sabır ama stresse de sokma kendini bayram sonunda bir test daha yap bence inş vardır gebelik.

Canım ben hemen anlatayım ben 2 takvimden takip ediyorum ekte mavi gözükenler yumurtlama tahmini günler kalp işareti koyduklarım değerlendirdiğim günler 2günde bir benim sıfır belirtim oldu çok gazım vardı ama onu belirti olarak görmedim sadece dün adet günümde çok ağrım oldu yattım adeti bekledim sonrA kayboldu sabah kasık batmam oldu ozmn anladım ama yinede kan tahlili vermeliyim bilmiyorum daha önceki bi hafta içinde düştü belki buda tutunamayacak bi hafta beklesem mi diyorum hayırlısı olsun herşeyin 🙏🏻 Bu kesin hamilelikse tabi bu söylediklerim ...
8 inde yumurtalyıp 1 hafta sonra belli mi oldu ooo süper

Back
X