- 12 Nisan 2019
- 24.164
- 38.361
- 598
Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederimDualarım seninle inşallah bebişin gelmiştir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederimDualarım seninle inşallah bebişin gelmiştir![]()
İnşallahh canm, sabah yapıcam bu yaptıgımın üstünden 2 gün geçmiş olcak, varsa da hcg artımıstır 2 kat herhalde.. Kuruma cızgısı olup kaybolmaması kafamı kurcaladıAdet günü öncesi yapılan testlere erken test diyorlar sanırım bilmiyorum cnm adet günü yaparsan çok net çıkacaktır çizgi![]()
Bende de aynısı olmuştu canım inşallah olacak bu ayBen de bugün baya temizlik yaptım kasıklarım çok ağrıdı. Neden oldu acaba anlayamadım![]()
Kızlar ben hala regl olamadım yaa. Maydanoz suyu içtim. Adaçayı, kiraz sapı falan içtim. Hala tık yok. Sinirlerim bozuldu yaa
İnşallah kuzu ya valla kasık ağrısı fena vuruyo. Gaz sancısı da cabası ne oluyo anlamadımBende de aynısı olmuştu canım inşallah olacak bu ay![]()
![]()
![]()
Bugün de onu içeyim o zaman.Canım yeşilçay da denemeni öneririm. Bekarken gecikse hemen içerdim söktürürdü beni
İnş canım 2 günde bir yapıyorum silikleşmeden koyulaşmaya gidiyor şuan 2 çizgide aynı tonda problem gözükmüyor gibi seninde az kalmış hakkımızda hayırlısı olsun inşBen günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah kan değerlerimiz de düzgün çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hakkımızda hayırlısı olsun.![]()
İlk 5 10 dkka içinde beliriyor sa vardır sonradan çıkanlar genelde yanıltıcı olabiliyor ama inş vardır bebişiniz haberlerini bekliyoruzİnşallahh canm, sabah yapıcam bu yaptıgımın üstünden 2 gün geçmiş olcak, varsa da hcg artımıstır 2 kat herhalde.. Kuruma cızgısı olup kaybolmaması kafamı kurcaladı
İnşallahİlk 5 10 dkka içinde beliriyor sa vardır sonradan çıkanlar genelde yanıltıcı olabiliyor ama inş vardır bebişiniz haberlerini bekliyoruz
Ayyyyy valla yaşadıklarımı teker teker sayıyorsun hadi inşallahİnşallah kuzu ya valla kasık ağrısı fena vuruyo. Gaz sancısı da cabası ne oluyo anlamadım![]()
Ben de kullanmıştım bebetime öyle kuruma cizgisi falan çıkmamıstı canım icin rahat olsun markayla ilgili sıkıntı yoktur büyük ihtimalleTest yok işte kuzum normalde internetten sipariş ettim 10 tane.. Kargoya verıldı çarsamba ama gelmedipersembe de alısverıse gıtmıstık eczaneden aldım 2 tane aynı marka bebetime belki hata payı cpktur bılmıyorum hıc.. İşte onlardan birini yaptım bir tane kaldı.. Onu da sabah yapıcam
İnşşş güzel haberler ver bize cnmİnşallahh canm, sabah yapıcam bu yaptıgımın üstünden 2 gün geçmiş olcak, varsa da hcg artımıstır 2 kat herhalde.. Kuruma cızgısı olup kaybolmaması kafamı kurcaladı
Bak kalbimi pır pır ettiriyorsun yaaaaAyyyyy valla yaşadıklarımı teker teker sayıyorsun hadi inşallah![]()
Ben de kullanmıştım bebetime öyle kuruma cizgisi falan çıkmamıstı canım icin rahat olsun markayla ilgili sıkıntı yoktur büyük ihtimalle
yaaa inşallah kuzum,aklıma geldikçe de su damlatıyorum walla sabah olsun hayrolsun inşallahİnşşş güzel haberler ver bize cnm![]()
test yapsanaaKızlarr bugün adet günümdü olmadım akıntı var sanki adet olcakmısım gibi hafif bi sancımda var ama olamadım bi türlü![]()
Testim yok canım yarına kadar olmazsa alıp yaparım. Bugünde arkdaşım aradı. Babamı görmüş rüyasında elinde bi bebek varmış gülümaüyormuş. Acaba hamile misin falan dedii ayy keşke olsa öyletest yapsanaa
Benim de hamile olmadığımı öğrenmeden önce bebek istediğimizi bile bilmeyen çok uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşım rüyasında annemi görmüş o söylemiş hamile kızımız olacak diye. Bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah senin arkadaşının rüyası da çıkar.Testim yok canım yarına kadar olmazsa alıp yaparım. Bugünde arkdaşım aradı. Babamı görmüş rüyasında elinde bi bebek varmış gülümaüyormuş. Acaba hamile misin falan dedii ayy keşke olsa öyle![]()