Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende 3 yildir yapiyorum deli gibi yyapmayacagm zorlarsa afedersin prezartifin jeli zarar verirmi ki onu kullansam jelini sadece
bilmiyorum kuzum hic inan ama bazı doktorlar o piyasadaki tüm jeller bile zarar veriyo diyolarmıs. Bak senin de psikolojik olabilir 3 yıldır diyosun. Uzun bi süre sonucta. Hic denedin mi ?

bilmiyorum kuzum hic inan ama bazı doktorlar o piyasadaki tüm jeller bile zarar veriyo diyolarmıs. Bak senin de psikolojik olabilir 3 yıldır diyosun. Uzun bi süre sonucta. Hic denedin mi ?
Cnm ben 1 yildir bebek icin denedim 13 ayda kimyasal oldu en iyisi hic birsey kullanmamak

Azze cnm ben ayın 15 de negatif testi gördüğümde cok ağlamıştım balkonda kus yumurtlamis 2 tane onun bile yavrulari var bnm yok diye cok aglamistim nasip olmadi ama bugun baktim kusun tek yumurtasi yok kargalar götürmüş sanirim cok üzüldüm kuşa

Azze cnm ben ayın 15 de negatif testi gördüğümde cok ağlamıştım balkonda kus yumurtlamis 2 tane onun bile yavrulari var bnm yok diye cok aglamistim nasip olmadi ama bugun baktim kusun tek yumurtasi yok kargalar götürmüş sanirim cok üzüldüm kuşa
inanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe ki

inanır mısın bizim balkona da kus yumurtladı su koyduk yanına esim suyu koyarken ucup gitti korktu galiba sonra cok gecmeden geldi hemen annelik duygusu hayvanlarda bile o kadar muhteşem bişe ki
Cnm bundan once bizde yine kus vardi annem su koydu ekmek koydu cikti civcivler 2 tanr sonra bir gece baktik kan olmus heryer karga yemis ondan su ekmek koymadik bu sefer esim kızdı diğerleri görüyor diye

Cnm bundan once bizde yine kus vardi annem su koydu ekmek koydu cikti civcivler 2 tanr sonra bir gece baktik kan olmus heryer karga yemis ondan su ekmek koymadik bu sefer esim kızdı diğerleri görüyor diye
ayy yazık yaa. Bizimki güvende gibi kombi dolabının üstüne yuva yapmıs balkon camlı zaten inşallah başına bişe gelmeden yavruları cıkar

Valla ben şuna inanıyorum artık. Rabbim nasip ediyosa eğer o benegin dünyada alcak nefesi varsa hiçbişey olmuyı ama bişeyler olcaksada bi şekilde bişeler giriyp araya bizde kendimizi sucluyoruz şöyle yaptık oldu böyle yaptık oldu diye
Sen ne yaparsan yap olacağı zaman oluyor. Bir tanıdığım kanser oldu rahminşn yarısını aldılar. 40 yaşında ilk ve tek bebeğine kavuştu. Nasipte varsa oluyor mutlaka.

Kızlar ya kasıklarımda fena ağrı var ve beyaz yapışkan akıntı geliyo. Adet mi gelecek sizce? Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi ama yumurtlama 19 unda oldu 🤔

Kızlar ya kasıklarımda fena ağrı var ve beyaz yapışkan akıntı geliyo. Adet mi gelecek sizce? Normalde bugün yarın adet olmam gerekirdi ama yumurtlama 19 unda oldu 🤔
Beyaz yapışkan akıntı gebelik belirtisi demişlerdi sanki 🤔

Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı
Ayyy gözün aydın. Çok sevindim.

Kızlar Ankara’da özel de doktor öneren var mı tüm gebelik boyunca buarada bende değerimi çok merak ediyorum hangi hastaneye gidilir bilemedim özelleri arıyoruz laboratuvar kapalı diyorlar bazıları da çok pahalı altı üstü kan testi birde muhtemelen bir kan acile gidip hamilelik testi istenmez ki 🙄 ben cidden merak ediyorum eğer değerim yine düşerse ümitlenmem

Back
X