- 5 Mart 2013
- 23.560
- 44.692
- 798
Ben de ilk defa bu ay başladım 2 gün önce yumurtlamayı yakaladım sanırım.. Telefondaki uygulamalardan çok daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim şimdilik
Az önce testimi yaptım bu şekilde çıktı kızlar hala pik değil sanırım daha koyulaşması gerekli değil mi? Bu arada regl başladığındam itibaren bugün 13. Gün uygulamada 2 gün var gösteriyor yumurtlamayaBen de kullanıyorum onu memnunum canım iki saat sıvı alma ve üç den fazla damlatma yoksa dağılır

hamiş olunca 2 gün önce veya 2gün sonrada öyrensek önemlid değil hamiş olalımda
 hamiş olunca 2 gün önce veya 2gün sonrada öyrensek önemlid değil hamiş olalımda 

su virusler bitse direk doktora gitme planim ar kontrol amacli .
 su virusler bitse direk doktora gitme planim ar kontrol amacli . 

benim 2. Denemem olacak ilkinde kimyasal yaşamıştım multivitamin+folik asit 1 aydır da coraspin içiyorum. Doktorum herhangi bi araştırmaya gerek yok dedi ben de kendimce desteklemeye çalışıyorum
 benim 2. Denemem olacak ilkinde kimyasal yaşamıştım multivitamin+folik asit 1 aydır da coraspin içiyorum. Doktorum herhangi bi araştırmaya gerek yok dedi ben de kendimce desteklemeye çalışıyorum