Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha geçmedi kuzum dün yumurtlamanın 11. Günüydü kanda negatif çıktı ama bugün idrar testinde hayalet çizgi çıktı
Hmmm ben en son 2 mayısta oldum yumurtlamamı bilmiyorum cuma günü idrar kaset testi yaptım negatif çıktı. Bir test daha var elimde. Beyaz akıntı gebelik belirtisi midir zaten kasıklarımda batma da var. Bu ay umut veriyor bu belirtiler bana.

Benim daha geçmedi kuzum dün yumurtlamanın 11. Günüydü kanda negatif çıktı ama bugün idrar testinde hayalet çizgi çıktı
Canım yumurtlamanın 11i derken pikin mi çatlamanın mı nasıl sayılıyor benim pik 2-3 gün sürüyor çünkü

Hmmm ben en son 2 mayısta oldum yumurtlamamı bilmiyorum cuma günü idrar kaset testi yaptım negatif çıktı. Bir test daha var elimde. Beyaz akıntı gebelik belirtisi midir zaten kasıklarımda batma da var. Bu ay umut veriyor bu belirtiler bana.
Benim de öyle kuZum benim de 1 mayıstı sat. Kasık ağrım hep var rahme doğru baskılama oluyo ve bugün yüzüm aşırı kaşınıyo sivilce doldu hep 🤷‍♀️

Benim de öyle kuZum benim de 1 mayıstı sat. Kasık ağrım hep var rahme doğru baskılama oluyo ve bugün yüzüm aşırı kaşınıyo sivilce doldu hep 🤷‍♀️
Hamileysem eğer yumurtlamam geç olmuştur. Çünkü programa göre 14 mayıs yumurtlama gösteriyor. Öyle olsw cuma günü çıkardı diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200531-225024.webp
    Screenshot_20200531-225024.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
Üzme kendini daha önümüzde çok ay var deneyecegiz yılmadan. O bebişler buraya gelecek 😄 bu arada hayıt suyu incir kürü falan denesene eğer adet olduysan . Hayıt suyu yumurta geliştiriyor . Ben bu ay denedim hayıt suyunu 1 yumurtam gelişmişti. Hala test yapmadım tabi ama yine de ümidim yok . Bu adetle tüp bebek tedavisine geçiyorum. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim . İnşallah gelir bebislerimiz. Hayıt kürü nasıl oluyor?

Back
X