- 30 Mayıs 2020
- 101
- -85
- 13
Kızlar ben kimyasal geçiriyormuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben kimyasal geçiriyormuşum
HarikasınBizde cocuklarimiza gosteririz buyudukleri zaman insallah hepimize iyi gelir
Çok güzel düşünmüşsün canım eline sağlıkKızlar topiğin adı bu olsun istedim. Çünkü sadece belli bi zamanla kısıtlı kalmasınn bu topik yıllar sonra da birileri gelip konussun hep güncel olsun istedim![]()
evet lütfen biz gitmeyelimBari 2020 hamilelik olsaydı 2021 e gitmeyelim nolur![]()
Evet canım, mesela kür içiriyoruz ya basen ters etki yapıp sperm sayısını ya da hızını azaltabiliyormuş.Anladım cnm zamanla değişirmiymiş peki gitmesi gerekmiymiş
hamile miydinKızlar ben kimyasal geçiriyormuşumregl geldi bugün. Ama rengi köyü pembe gibi çok tuhaf
![]()
Kz nasıl çene birikmiş bizde de yaCanım onlar günde bir sürü insan gördüğü için duyarsızlaşmışlar artık. Bizim heyecanımızı anlayamaz ki... bizim masada bir kuş sütü eksik yavrum. Zaten eşimde sigara, alkol yok. Kendine çok dikkat eder. Her gün fındık, ceviz yer. Ben onu bildim bileli böyle sağlıklı beslenir.
Kaynanama söyledim daha ne zaman, hatta kaynatam da zamanında 1 ay ilaç içmiş de kaynanam öyle hamile kalmış. Onu duyunca zaten kocam da geçen sene gitti sperm verdi ama yok bir şey dedikleri için kafaya taktı şimdi bizim bir şeyimiz yok diye
Öyle canım, ben tebriğe gitmiştim arkadaşıma da gözüm korkmuştu
Canım geçen sene sperm vereceği hastanede dalga geçer gibi bakmışlar onun yüzüne, kaba boşalma durumu kendini kötü hissettirmiş ona. Bir daha sperm vermem dedi, deyiş o deyiş. Gitmedi de vermedi de![]()
Allah sen i hamile girelim bari hiç değilse 2021 eevet lütfen biz gitmeyelim![]()
Bende hep korkuyordum da canım saldım bu ay ya bide biz içelim dedim amaan eksik kalmasın bari yapmadık deneyim dedimAa iyi o zmn cnm siz kullanın bakalım fayda görürsen bidahaki aya bizde alalımben biraz korkuyorum ilaçtan kürden hormonlarımız bozulacak diye
EvetKz nasıl çene birikmiş bizde de yahangisine cevap vereceğimi şaşırdım. Öncelikle eşinin sağlıklı beslenmesi çok güzel o yüzden bence sende çok tedirgin olma daha önce gitmişsiniz tabi erkekler farklı biraz daha çekiniyor hassaslar eşim de çok zorlandı anlayabiliyorum. Ama korkma bence oluruna bırak o zaman biraz daha eşim sigara içiyor benim hatta bende içiyorum
o da sıkıntı yani şükret. Doğum yapanların içinde bir gün kaldığım için korkmadım değil ama herşeye rağmen mucizemizi bekliyoruz inşallah gelir
![]()
Canım çok etken fark ettim ben adetim gelmeden 3 gün önce kan verdim. Beta düşük çıktı bugün bir daha verdim 32 çıktı yani yükselmemiş.. 2 gün sonra bir daha vericem kan. Ama doktor büyük ihtimal kimyasaldır dedi. Hatta bugün idrar testimde silik çizgi görmüştümhamile miydin![]()
İnşallah bende güzel sonuç alırım hayırlısıylaKuzum bu ay onu kullandım yalan yanlış bişeyler çıktı ama bana iyi geldi ☺☺
Ay sorma bende onun stresi de çok oldu ağladım sızladım bi bıraktım sonra bi anlık sinirle geri başladım simdi yine bırakmak istiyorum ama o çok ayrı konu kuzum ya bilmiyorum eğer rabbim nasip ederse zaten bırakırım heralde o konuda sıkıntım çok uzunEvetsanki yıllardır girmemişim gibi anlatıyorum. Hani karşımda olsanız soluksuz konuşacağım o derece
sen de sigarayı bırak insanı kızdırma
![]()
O da doğru heryer den bir akıl bir fikir alır olduk uygulayıp hamile kalanlar da var sonuçta yanarım da ramazan ayı rezil olduğuma yanarım ben ne zorluklarla uykusuzlukla gün aşırı denicez diye eşimle sahurumuz fln kalmayıktı bu ay nasıl rahatız rahatlıktan değerlendirme bile yapamıyoruz oh be saldık gittiBende hep korkuyordum da canım saldım bu ay ya bide biz içelim dedim amaan eksik kalmasın bari yapmadık deneyim dedim![]()
İnsallahbu topikte büyütürüz artık![]()
Ben adetin 3 gunu yapilan butun testlerimi burada yaptirip goturmustum bide siperm testini yakinda rahim filmi cekindiysen onuda gotur hepsini goturdum baska test lazimsa dr istiyo onlarida vatsaptan atmistim ama her merkez kabul etmiyor baska yerde yapilani kendisi tekrar yapiyor benim drum bosuna masraf yapmayin demisti
saglıkla kucağına alırsın inşallah cnmBen çok memnundum canım sonuç da verdi şükür![]()