• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi bende bi sevinç bi mutlulukla yaptım bidaha kimseye doğurana kadar söylemem :KK70:
Canım en iyisi gerçektennn nasıl olsa doğunca öğrenecekler 😅

Ay biri ikiz mi dedi hemen orda ben:KK70:
Ay büyük konuşmayayım de ikizden gözüm korkar benim bi tanecik olsun minik kuşum olsun ama tabi ikiz olsa da başım üstüne 😂

Ay büyük konuşmayayım de ikizden gözüm korkar benim bi tanecik olsun minik kuşum olsun ama tabi ikiz olsa da başım üstüne 😂
Ben ikiz çok istiyorum da eşim deli misin nasıl bakicaz iki çocuğa aynı anda diyor 😅 ama ben istiyorum ya 🤗

Hahshah ayy iki kez yumurtlayınca ikiz mi oluyor amanın 😅😅
Eğer tutarsa yabii oluyor. Çift yumurta ikizi deniyor :))
Benim ikiz kardeşlerim biri kız diğeri erkek..
Annem ilk hamileliğimde bunlar olsaydı sizi yapmazdım diyor hep 🤣

Hahah anneniz alemmiş 😂 Bakalım ya daha biri tuttu mu o belli değil ama inşallah tutmuştur bu ay Allahımmm 😍

Acayip havalı olur sinsi sinsi doğurdum sizin ruhunuz duymadı dersin 😅
zaten yakınlar görüp öğrenir mecbur bi sire sonra ama karnımı farkedene kadar söylemem yine de :halay:

Kadıncagız da haklı napsın :halay:

Bide boyum da kısa :halay:ama böyle birbirinin aynısı bebekler çok hoşuma gidiyo kesin karıştırırım :halay:
Ahshsh Allah gönlüne göre versin balım 🍓

Maşallah sana da nasip olcak belkiii :KK200: :KK68:
Yok aman ben ikiz almayayım, tek tek olsun 3 tane 4 tane olsun😍annemin bana bedduasıdır o. Ben bekarken Allah sana ikiz çocuk versin inşallah derdi onu kızdırdığımda🤣🤣

Back
X